има
всичките са евтини
Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Re: Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Излязоха едни нови фактури на Виваком. Мобилен план с цена 15.99 миналата година беше индексиран и стана 16.48 и сега с новата индексация + 2 лева - 18.48 лева. Или около 12%. Нет1 интернет и телевизия не са индексирани,но и миналата година ги увеличиха лятото,така че няма да им се размине.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
За Германия ще ми трябва предимно интернет,но не знам има ли нещо изгодно и оператор с добро покритие!
За добро покритие се иска висока цена. С А1 можеш да ползваш 5G роуминг и на трите немски оператора, а Виваком твърдят, че имат 5G роуминг на Telekom и O2, ама те набутват на O2, защото там им е евтино. Ако търсиш евтино, Виваком предплатена с плана за 10,99 лв без подновяване дава 10000 МБ в България и 10000 МБ в ЕС. Местните сим карти са значително по-скъпи, затова най-добре ползвай роуминг.ligaeuropa написа: ↑03 фев 2023, 17:33За Германия ще ми трябва предимно интернет,но не знам има ли нещо изгодно и оператор с добро покритие!
Telekom DE са с най-добро покритие overall и зависи къде ще ходиш за това дали O2 и vodafone ще са използваеми.