Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
A1 и Telenor ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Аз мога и на Прима, нищо че си харесвам номера, ама той ми струва 20 лв. на месец в момента, а с Прима ще ми струва 2-3 лв. на месец! Да не говорим, че не говоря напоследък с никого, ползвам само нета, където го има, че при А1 той често липсва, дори и в 4G мрежа, за 5G нещата вероятно ще са в пъти по-зле като обхват! Аман от кожодери, не ми стигат ВиК и енергото, сега и операторите!
Re: Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Черно на бяло договор с Теленор от началото на годината:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Голям рев за 2 лв.
Така е!
Всичко се вдига поетапно, както и заплатите нагоре! За 1,5-2 лева е нещо нормално, та чак да се отказвам от договорът си и таксата, която и без това е ниска за това, което ми се дава, като качество и количество.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Нещо забравят, че повечето са със скрити оферти намалени с 10-20 лв...
Измекяри! Само Виваком не ощетява абонатите си!
Ти пък.. Съвсем нормално е да си актуализират цените. Кой знае какви пари плащат за ток последните месеци..
Едва ли и Виваком няма да "ощети" абонатите си. Вероятно още правят калкулации и ще пуснат съобщение до края на годината.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 23:16
A1 и Telenor ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
То е малко като за кокошката и яйцето. Причина за инфлацията е и увеличаването на цените на операторите. Корпоративната алчност генерира инфлация.
MI 2s > MI 4w > MI 5pro > MI 6 > MI MIX > MI MIX 2s
А аз сега, като се водя на 56,66 лв на месец без ДДС месечна такса, но с отстъпка от 29,17 лв без ДДС, като от това се получава 27,49 лв без ДДС за плащане, значи ли че ще ми индексират върху тези 56,66 лв, но тази "отстъпка" няма да се индексира и ще остане същата сума?
Иначе и аз съм подписал на Unlimited през април 2021 и не виждам защо ще ме индексират за 2020 година...