Оплаквания от проблеми с Android 4.3
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Оплаквания от проблеми с Android 4.3
Някой хора в милата ни \"татковина\" карат без валидна книжка по пътищата, тези с валидната си нямат и на идея за какво са на пътя... Така де, един Андроид бил проблема... ;)
Нокия с фенерче.
Преди няколко месеца една моя клиентка - нафърцунена, направена, ползваща С3 ми се оплаква, колко бил гаден Андроид и, как и бил лагвал телефона постоянно, и как щяла да си вземе Айфон, защото там била истината - така и казали.:DАз и викам ето ти моя старичак С2 и поработи, и ми кажи дали лагва!:D Каква беше изненадата от нейна страна..."лелеее ми той много бързо работи"..."моля те виж моя защо прави така":D. И знаеш ли, хванах се за главата, така си беше омазала телефона, че излезнахме на терасата - тя докато си пиеше кафето, какво да ти кажа...:D Дълго е за обяснение, ама се замислям да започна да взимам пари за такива услуги.:D
Не казвам, че съм некъв голям специалист, но това което имам като знания до сега съм ги получил с четене и МИСЛЕНЕ!:D
Не казвам, че съм некъв голям специалист, но това което имам като знания до сега съм ги получил с четене и МИСЛЕНЕ!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Извинете ни с @Looper, не знам с какво право си позволихме да се оплачем, при положение, че сме длъжни да харесваме абсолютно всичко, свързано с Android! Може да не съм от най-разбиращите, но един ъпдейт мога да направя, все пак не съм ъпдейтвал телефона си веднъж, както и НЕ съм имал абсолютно никакви проблеми с предишни версии, ако има нещо различно от стандартната процедура за обновяване ще се радвам да го споделите! (no)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
-
@[B]Ванката[/B] - Предлагам парите да ги взимаш в "натура"... ;) Знаеш мнението ми за тези "кифли" без значение дали са с iPhone 5 или флагман от Андроид групата.
@[B]Monstter[/B] - В кой век/година живеете? Купувате си техника за стотици левове, но не си мърдате и пръста без да прочетете как оптимално да я използвате... Така ли ще направите и с кола, последна дума на техниката "натъпкана" с електроника за какво ли не?! Ако имах възможност да си позволя такава кола поне 7 дена, щях да разучавам възможностите и, преди да се кача на 99% уверен, че мога да я управлявам (Имам много голям опит като шофьор още от далечната 1992, когато взех B категория).
@[B]Monstter[/B] - В кой век/година живеете? Купувате си техника за стотици левове, но не си мърдате и пръста без да прочетете как оптимално да я използвате... Така ли ще направите и с кола, последна дума на техниката "натъпкана" с електроника за какво ли не?! Ако имах възможност да си позволя такава кола поне 7 дена, щях да разучавам възможностите и, преди да се кача на 99% уверен, че мога да я управлявам (Имам много голям опит като шофьор още от далечната 1992, когато взех B категория).
Нокия с фенерче.
@Rosen Petkov, аз доста време проучвах различните модели, когато започнах да мисля за смяна на апарата, може би около месец някъде. Това беше преди около година и определено Galaxy Nexus тогава беше най-изгодният вариант за устройство от този клас, за мен (когато беше на промоция от VIVACOM). Не съжалявам дори и за миг, че го купих, напротив! Не ме разбирайте погрешно, никога през тази една година не съм имал проблеми с ОС, минал съм през 4.1.1, 4.2.1, 4.2.2, но сега с 4.3 просто нещата не са същите, аз споделям реалните си впечатления от версията, не знам защо накланяте нещата в тази посока, просто при мен, както и не само при мен, тази версия не е толкова стабилна, колкото предишните. Но изказвания от сорта, че някои не знаят как се прави ъпдейт, и подобни (от друг потребител), ми се струват не много на място. Следя нещата около тази версия в няколко сайта и определенo не се оплакваме само аз и @Looper. Нека да не спамим повече по темата, а да бъдем полезни едни на други, затова е форума! ;) Лек ден ви желая!
-
Искренно се радвам за ПРАВИЛНИЯТ и информиран избор за ТЕБ! ЧЕСТНО! Съжелявам, ако съм те обидил с нещо, не е било съзнателно. Но наистина не виждам какво ти пречи да се върнеш на предишната версия, която е била (и надявам се ще бъде) безпроблемна за теб. Само за протокола (въпреки, че съм го писал тук във форума). Все още използвам 4.0.3 (да, преработен от мен) който е (почти) перфектен и няма какво ново да ми предложи дори 4.3, което да ми увеличи производителността на работата (за шаренийте също съм писал много). Още един път ти се извинявам искренно, ако без да искам съм те обидил с нещо!
Нокия с фенерче.
Извинявай, бях малко остър не исках да те засегна. Приеми извиненията ми, просто го видях с очите си в пича, телефона направо летеше, даже ме хвана яд, че на моя Ноут 2 освен с руут за сега само, ще се облизвам.:(
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не се чувствам засегнат за нищо, важното е, че уточнихме нещата, благодаря ви за извиненията, но нямаше за какво, даже смятам, че тази дискусия е полезна! :) По този начин наистина се разбира, че при някои няма проблеми, даже чувствително подобрение в работата на някои устройства, странно защо при други не. Бих се върнал на предишната версия, но няма смисъл, поможението не е чак толкова трагично, просто има някои дразнещи неща. Дори и да се върна, отново ще ми излезе съобщение за ъпдейт към 4.3. Знам, че това може да се избегне с root, но не ми се занимава толкова. Може би след оплакванията на потребителите ще пуснат някоя по-стабилна версия, например 4.3.1, между другото има и оплаквания от тази версия и за Nexus 4. Извинявам се и аз, ако съм ви засегнал с нещо! ;)
Да прав е колегата над мен, има проблеми при Нексус 4-ките с андроид 4.3. Например при моята нексус 4-ка проблем е бързото падане на батерията и рестартирането на телефона по време на скайп разговор (в зависимост от продължителността на разговора се рестартира 1-2-3 пъти).
Надявам се скоро да пуснат някакви кръпки :)
Надявам се скоро да пуснат някакви кръпки :)
-
Ако може пак да попитам, след като имате проблеми и възможност да се върнете на предната версия, какво ви пречи да го направите?
Нокия с фенерче.