Оплаквания от проблеми с Android 4.3

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Оплаквания от проблеми с Android 4.3

Мнение от Ванката » 27 авг 2013, 16:25

Проблема в скайпа си е във самия скайп, не от ъпдейта. Мини на по - стара версия.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 27 авг 2013, 20:29

Ванката,
момичето може и да е \"омазало\" S3. Но той наистина е бавен.. Пробвал съм всякакви РОМ-ве, само с CM 10.1 летеше.Последно ползвах JB 4.2.2. Бавен указател,бавно набиране и затваряне..... С S2 нямах подобни проблеми. И този дисплей..Във всеки магазин е с яркост докрай. Защото е слаба. Белият цвят синее. Никакви настройки не оправят нещата. Този Амолед е една реклама на Самсунг за много пари. Може да е тънък, с ниска консумация. Но НЕ СТРУВА ! IPS дисплеят на iPhone e много по-добър.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 авг 2013, 20:54

Интересно имам и Ноут 2 и си работи супер бързо на 4.1.2 а той е малко по - добър от С3. И моля те не ми сравнявай дисплеите им с тези на Айфон, защото въобще не става въпрос за дисплеи. Плюс това всички отдавна доказаха, че се правят по - добри дисплеи от ретината. Всеки андроид флагман е по - добър от тоя кастриран айфон. Ти от кога мина към \"ай - трупата\"?
Samsung GALAXY S22 Ultra

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 27 авг 2013, 20:55

Откакто ми изгоряха сините пикселчета на целия екран, освен там където почти винаги е черна лента (нотификациите) - и аз съм на същото мнение: Амоледа не е чак толкова добър)
S9+

buttman

Мнение от buttman » 27 авг 2013, 21:04

:) Не съм минавал към ай групата. S3 го бях взел на жена ми. Тя има рекламна агенция, дизайнер е. Изтърпя S3 около седмица. Причината - нереално цветопредаване. Има нещо сбъркано в S3, вероятно не е оптимизиран. Субективно S2 работеше по-бързо и гладко. S3 работеше бързо само с първия си РОМ, не помня вече коя версия на Андроид беше.
И все пак Амолед дисплеят не струва. Флагманите на HTC също са с по-добри дисплеи.
И още нещо - на слънце се представя много зле.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 27 авг 2013, 21:12

[Quote]Но той наистина е бавен.. [/Quote]
Бавен друг път!
Не знам какво си ползвал но в момента си го ползвам и по бързина почти не отстъпва на 4-ката.Кой знае с какво си го блъскал(добре де жена ти) да се затормозява излишно.
[Quote]е с яркост докрай. Защото е слаба... IPS дисплеят на iPhone e много по-добър. [/Quote]
Хайде не ме карай да се съмнявам дали си имал телефона.По едно време излезе една такава личност тук който твърдеше че дисплея на ноут 2-ката който имал бил пълен боклук но така и не можа да даде смислен отговор защо мисли така.
Слаба му била яркостта - бих те разбрал само ако ползваш само единствените две приложения в които яркостта е намалена когато си в режим "спестяване на енергия" - вградените браузър и имейл.Но за останалото...
[Quote]Причината - нереално цветопредаване.[/Quote]
Или бих казал нежелание да се занимавате с настройките.Един режим да бяхте сменили.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Мнение от Rosen Petkov » 27 авг 2013, 21:32

@[B]buttman[/B] - Трябваше още в началото да кажеш, че си iФен, няма смисъл да ви се обяснява каквото и да е било, камо ли, че Смартфона не е предназначен за фотошоп... :D
Нокия с фенерче.

buttman

Мнение от buttman » 27 авг 2013, 21:36

Аз ай фен. :D IPS дисплеи се произвеждат и от Самсунг. Плюсове - яркост, натурално цветопредаване, видимост на слънце. Точно това куца при Амолед боклуците на Самсунг,само черният цвят е отличен.
Влезте в магазин на Виваком. Пуснете браузърите на великия Амолед на S4 и IPS дисплея на Huawei P6. Ще ви стане мъчно за S4.

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Мнение от Rosen Petkov » 27 авг 2013, 22:03

При условие, че ежедневно си използваме Андроид боклуците при всякъкви атмосферни условия и го правим без проблем, нали се сещаш, колко ни е през онази работа, че:

[Quote]Причината - нереално цветопредаване.[/Quote]

Взели сме си Смартфоните (поне аз) за да си вършим работата с тях.

Ако искаш мога да ти покажа скрееншотове на приложенията които използвам и тогава ще разбереш за какво точно ти говоря.
Нокия с фенерче.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 27 авг 2013, 22:56

[Quote] IPS дисплеят на iPhone e много по-добър.[/Quote]
Добър, добър, колко да е добър... Големината му е колкото на умен часовник почти :D

Отговори