Оплаквания от проблеми с Android 4.3

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Оплаквания от проблеми с Android 4.3

Мнение от buttman » 01 сеп 2013, 17:06

[Quote]Пълни глупости са това и, че С3 бил по - бавен от С2, не знам как е с новата версия 4.1[/Quote]
Това за S2 кой го е казал ? 4.1 била нова версия ? :D Вече не помня колко месеца са минали, когато ползвах за последно подобна архивна версия на Андроид. Поне 5-6 има. На S3 бях с 4.2.2 и 4.3.
Ванката Манката , какво е това чудо красиви цветове ? Кои цветове са грозни ?
Хубави цветове са натуралните.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 сеп 2013, 17:14

[Quote]Това за S2 кой го е казал ? 4.1 била нова версия[/Quote]

@satman - @buttman или Батман, кой ти говори за къстъм, стоково - стоковооо...:D
С тия недоклатени ромове къде от 10 един става.:D

п.с. Мразя някой да се отнася неуважително към името ми пък дори това и да е модератор, най - малкото е и че този модератор е с псевдоним а не със името си!
Samsung GALAXY S22 Ultra

buttman

Мнение от buttman » 01 сеп 2013, 18:10

Само да знаеш колко ме интересува какво мразиш.
Би трябвало да се досетиш, че първото нещо, което съм направил с новозакупения S3 е било да го ъпдейтна с официалния JB 4.1.1 преди година. И резултатът беше плачевен - бавен телефон. Това го изпитаха и коментираха много потребители, включително и в този форум.
А относно къстъм РОМ-те си в сериозно заблуждение. Особено спрямо CM 10.1. Проблемът обаче е, че не приличаш на човек, владеещ чужди езици. И съответно и представа си нямаш какво е бърз телефон.
Гледам нещо в истеричен смях чак изпадаш, Ванката ?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 сеп 2013, 18:17

[Quote]А относно къстъм РОМ-те си в сериозно заблуждение. Особено спрямо CM 10.1. Проблемът обаче е, че не приличаш на човек, владеещ чужди езици. И съответно и представа си нямаш какво е бърз телефон.[/Quote]

Сигурно съм в заблуждение, и аз чета в андроид форума оплаквания от тия хубави ромове. На мен пък два пъти ми е през оная работа теб какво те интересува и, какво не.;) А относно това, какво владея бих ти казал, но все пак сме културни хора и четат и други, а и те уважавам като модератор!:D И се смея на глупостите, които пишеш...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra

buttman

Мнение от buttman » 01 сеп 2013, 18:39

Докато се смееш тъпо и упорито, да вземем да уточним какви глупости съм казал .
1. S3 не работи плавно с официалните версии - JB 4.1.1(2). Eдва с изтеклия неофициално 4.2.2 на Самсунг се подобряват нещата.
2. Амолед дисплеите на Самсунг имат твърде много минуси.
3. S2 няма тия проблеми, работи плавно и бързо. Но дисплеят...Много са ти ниски критериите за качествен дисплей.
Та кое, казваш, ог горното са глупости?
Покажи го тоя Андроид форум, където четеш оплаквания.

Отговори