Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите (обновена)

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от muamamu1 » 11 окт 2016, 14:49

Хайде, бе, ами ако ти лъжеш? Защо да ти вярваме? Какви специални технологии си си поставил в очите, че да седим и да ти вярваме тука, особено имайки предвид изявения ти афинитет към корейците? От кога дисплеи се сравняват на базата на един поглед? Ами ако "проблемът" е в очите ти? Еххх, светът не започва и не свършва с табелите за твоето село, бе момче, спри да се изкарваш най-големият разбирач. Аз пък тези дни гледах iPhone 7 и S7 Edge един до друг. Не намирам чак толкова огромна разлика в качеството на картината и от двата модела. :)

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от СтенлиРойс » 11 окт 2016, 14:56

[Quote]Виждаш разлика, защото технологиите са различни.[/Quote]

Не знаех, че note 3 и note 4 са по-различна технология (woo)

[Quote]Еххх, светът не започва и не свършва с табелите за твоето село, бе момче, спри да се изкарваш най-големият разбирач.[/Quote]

Май се оказах прав кой си (woo)
Аз съм обиколил цяла Европа, даже и сега съм навън и пак родния край ми е най-скъп.
Но ти явно си нобелов лауреат. Аз поне говоря за неща, които притежавам а не на фантазията си.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от muamamu1 » 11 окт 2016, 14:58

Явно с четенето си зле. [Quote]Виждаш разлика, защото технологиите са различни.[/Quote] Това не беше към теб. Другото няма да го коментирам. То си личи кой какъв е. :) Иначе не ми се вярва да знаеш кой съм, защото никога не си ме срещал преди.

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от gergoff » 11 окт 2016, 18:39

Боже помогни ми , бил сравнявал всички Ноутове , абе ти как може да сравняваш матрица от 2011 година с такава от 2016 , тая от 2016 Супер Амолед дори и да не е 1080 р а само 720р ще размаже като качество 1080р на Ноут 3 да речем , пример Samsung J7 2016 , 5.5 инча 720 р и ще смаже Ноут 3 и S 6 EDGE АКО ЩЕШ ПА НЕКА Е 2К , ДА ДА .. ЩЕ ГО СМАЖЕ С ЯРКИТЕ СИ ЦВЕТОВЕ И КАЧЕСТВО ..направо ме ядосвате и само фантазирате , ако дисплея на Айфон 7 е скапан то не е заради пикселите а защото просто си е скапан ...

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от Holon » 11 окт 2016, 19:00

Дисплея в никакъв случай не е скапан, но има и по-добри-да.

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от centur » 12 окт 2016, 00:42

[Quote]СтенлиРойс:
Не знаех, че note 3 и note 4 са по-различна технология [/Quote]

Като не знаеш за какво спориш тогава? Ти като прочетеш Super AMOLED и за тебе всичко е изчерпано до това, нали?
Да не кажа във всички излизащи всяка година ги подобряват по най-различен начин:

* Различна подредба на пикселите (при S5 беше тип "диамант" или така наречените Diamond Pixels).
* При S7 беше увеличена и яркостта на 855 cd/m2 (за сравнение при S6 беше 432 cd/m2).

И като сложиш съвкупност от: различна (по-добра) подредба на пикселите + по-висока яркост -> тогава виждаш разликата.
Именно това имах предвид под думата "технология", а не буквално както се хващаш за надписа Super AMOLED и ти е достатъчно.

[Quote]СтенлиРойс:
@Centur, откога и ти "обърна" рвзбата, че и на директна слънчева светлина : директно ЛЪЖЕШ.

Много ми харесва фенове на айфоните да ми обясняват, особено за смартфони.[/Quote]

Ако те лъжа нека Note7 бял свят да не види :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Още от подменените бройки на Galaxy Note7 се запалиха в Щатите

Мнение от СтенлиРойс » 12 окт 2016, 02:32

[Quote]Като не знаеш за какво спориш тогава? Ти като прочетеш Super AMOLED и за тебе всичко е изчерпано до това, нали?[/Quote]

Все си не разбрал и си създаваш филми.
Говорим за Супер Амолед и IPS :X
Много ясно, че дисплея на по-новия ноут е подобрен.

[Quote]1080р на Ноут 3 да речем , пример Samsung J7 2016 [/Quote]

Е точно този пример не ти се получи.
Note 3 има много добър дисплей дори по сегашните стандарти. Има и качества, които никой друг телефон няма. Остава си най-иновативния ноут.

В note 7, ако зависеше от мен бих променил не дисплея, а всички онези ненужни и безсмислени сензори : пулсомер, термометър, ирис скенер, SpO2. И всичко щеше да си е перфектно. Даже и място за 4000 mAh батерия ще има.

Отговори