Още снимки на LG G6 показват по-добре задния панел

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Още снимки на LG G6 показват по-добре задния панел

Мнение от Вито » 05 фев 2017, 20:03

[Quote]Друг пример - телевизора ми е на пет метра и беше изнервящо да сменям канали с телефона...я хване, я не..[/Quote]
С моя Г4 съм сменял канали и съм намалял звука от поне 10 метра. До сега няма телевизор който да не съм конфигурирал. Тъпо, че се лишават от тази функция в Г6, не виждам и лазер за камерата, та като нищо да се окаже, че това не е финалния телефон. Оня ден бях на гости и на тамошното Сони бутонът за звука почти не работеше, трябва да се натиска много силно, за това моят познат пуска звука през ресивъра. Аз си настроих дистанционното на телефона и не ми се налагаше да ползвам две дистанционни. Бързо и лесно.

GoGo_SPort
Регистриран: 02 авг 2006, 09:14

Re: Още снимки на LG G6 показват по-добре задния панел

Мнение от GoGo_SPort » 06 фев 2017, 07:53

Ами и аз с моя htc m7,не съм видял до сега някакви проблеми с ИР,а приятелю-ти който ме иронизира по надолу за радиото, вграденото радио го споменах,защото едно че някога ми се е случвало да съм на места,където нямам обхват,друго че с включен wi-fi батерията ми се изхабява по бързо,но всеки с неговите си възгледи,на мен ми са удобни и полезни и не мисля,че е нещо което трябваше да премахват,живи и здрави!

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Още снимки на LG G6 показват по-добре задния панел

Мнение от gergoff » 06 фев 2017, 12:24

Посредствен дизайн ! Не е грозен но далеч от дизайна на G4 ! Дано поне е качествено направен и му няма проблемите !

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Още снимки на LG G6 показват по-добре задния панел

Мнение от Вито » 06 фев 2017, 21:05

Едва ли ще има нещо сходно с дизайна на Г4 вече... Чакам да мине половин година, да видя новия дисплей дали ще сдаде багажа. Ако всичко е наред ще си карам с 4-ката дълго ми се струва. :D

Отговори