От следващата седмица "М-Тел" ще предлага micro SIM карти
Re: От следващата седмица
Могат да се отключат от самия оператор. Ако договора за тарифата е изтекъл може да се подаде молба към глобул и те го отключват.
Отключването на айфона зависи от версията на софтуера на модема (baseband-a), периодично хакери намират начин да го отключат, а след време Епъл пускат нов и всичко се повтаря. Така в началото 3GS се отключваше без проблем, после новите телефон не можеха, после пак можеха и т.н.
[quote]А и бих казал, че Web&Talk програмите ми харесват.[/quote]
Че какво им е хубавото, на базата на тези с неограничен нет+минути към всички при Глобул на сходна цена. :)
Лично на мен опасенията са ми, че ако Мтел пуснат подобни, това ще е само за айфонаджиите (Както дълго време пък Глобул имаха смесени тарифи нет+гсм само за тях).
Че какво им е хубавото, на базата на тези с неограничен нет+минути към всички при Глобул на сходна цена. :)
Лично на мен опасенията са ми, че ако Мтел пуснат подобни, това ще е само за айфонаджиите (Както дълго време пък Глобул имаха смесени тарифи нет+гсм само за тях).
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
обикновено само един оператор предлага айфон.
В англия правата бяха на ориндж сега -водафон, така че нормално и тук да стане ментел:)в германия-т- мобъл и т.н....
има само малко държави с изклуючения- където се предлага от 2 оператора.
Относно отключването, ако го взимате от Глобул, още първият ден пишете молба да ви го отлючат(праща се от глобул до епъл), мисля , че срока беше до 3 дни след закупуването му.
В англия правата бяха на ориндж сега -водафон, така че нормално и тук да стане ментел:)в германия-т- мобъл и т.н....
има само малко държави с изклуючения- където се предлага от 2 оператора.
Относно отключването, ако го взимате от Глобул, още първият ден пишете молба да ви го отлючат(праща се от глобул до епъл), мисля , че срока беше до 3 дни след закупуването му.
@spe: Защо бе човек? Не може ли телефона да изпълнява ОСНОВНАТА си функция и някой за това да го купи? Това не е интернет или комп. ;) Човек е решил нещо ново да си купи с този външен вид и го прави, така му е харесало ;)
@Petq07: Свърши вече :D Приятеля ми го разкара :D Не му издържаха нервите :D(beer)
@vipuzer:
[Quote]"Capo_69
ти си ми толкова примитивен, [B]че ми е под нивото и [u]достойнството[/u][/B] да седна да коментирам"[/Quote] Охооооо...., това е нещо ново за мен :D Ти си имал и достойнство (woo)
Пропуснах да споделя продължението на този иФон какво е :D
Човека който го взе (в 11ч), след опознаване на устройството го занесе в магазин да го продават :D:D:D хахаха и то в 16ч същия ден (woo) хахаха
За няколко-то часа не успял да си намери контактите в телефония указател на SIM картата и тотално огорчен и разочарован го занесе в магазина за продаване :D:D:D
Този телефон много време (още) ще си търси собственика ;)
@Petq07: Свърши вече :D Приятеля ми го разкара :D Не му издържаха нервите :D(beer)
@vipuzer:
[Quote]"Capo_69
ти си ми толкова примитивен, [B]че ми е под нивото и [u]достойнството[/u][/B] да седна да коментирам"[/Quote] Охооооо...., това е нещо ново за мен :D Ти си имал и достойнство (woo)
Пропуснах да споделя продължението на този иФон какво е :D
Човека който го взе (в 11ч), след опознаване на устройството го занесе в магазин да го продават :D:D:D хахаха и то в 16ч същия ден (woo) хахаха
За няколко-то часа не успял да си намери контактите в телефония указател на SIM картата и тотално огорчен и разочарован го занесе в магазина за продаване :D:D:D
Този телефон много време (още) ще си търси собственика ;)
[Quote]
По темата
Първо: ти сама казваш [Quote]купих си го през eBay[/Quote]
НЕ си го купила от Глобул, заключен към мрежата му!!!
Второ : това което писах за заключените телефони към Глобул не е моя прищявка или ей така ми е хрумнало а е мнение на шефа на сервиза на телефони за Бургас, който бегло ми спомена след като му казах че възнамерявам да си купя най- новия iPhone 4 , че ако е кодиран към Глобул и до този момент 3GS неможе да се отключи към други оператори.
Това са негови думи и аз мисля че го казва човек който е много повече от мен и теб на ти с телефоните.[/Quote]
Аполон когато си купих телефона през eBay нямаше ънлокнати беше ми локнат към AT&T (тогава не се продаваха отключени) той и още е само че, когато се jailbreak-не ще можете да си го ънлокнете през Cydia.
Ето на този линк има туториял как да си го jailbreak-нете:
http://www.iphonedownloadblog.com/2010/03/31/spirit-a-new-jailbreak-for-3-1-3/
А на този как да го отключите:
http://www.redmondpie.com/unlock-iphone-3.1.3-3g-3gs-with-blacksn0w/
Не ви трябва да се занимавата с малоумници и документи от Глобул или който и да е ;)
Надявам се да съм помогнала на някой (cyber)
По темата
Първо: ти сама казваш [Quote]купих си го през eBay[/Quote]
НЕ си го купила от Глобул, заключен към мрежата му!!!
Второ : това което писах за заключените телефони към Глобул не е моя прищявка или ей така ми е хрумнало а е мнение на шефа на сервиза на телефони за Бургас, който бегло ми спомена след като му казах че възнамерявам да си купя най- новия iPhone 4 , че ако е кодиран към Глобул и до този момент 3GS неможе да се отключи към други оператори.
Това са негови думи и аз мисля че го казва човек който е много повече от мен и теб на ти с телефоните.[/Quote]
Аполон когато си купих телефона през eBay нямаше ънлокнати беше ми локнат към AT&T (тогава не се продаваха отключени) той и още е само че, когато се jailbreak-не ще можете да си го ънлокнете през Cydia.
Ето на този линк има туториял как да си го jailbreak-нете:
http://www.iphonedownloadblog.com/2010/03/31/spirit-a-new-jailbreak-for-3-1-3/
А на този как да го отключите:
http://www.redmondpie.com/unlock-iphone-3.1.3-3g-3gs-with-blacksn0w/
Не ви трябва да се занимавата с малоумници и документи от Глобул или който и да е ;)
Надявам се да съм помогнала на някой (cyber)
Може разбира се, просто е жалко да платиш например за 100 неща, а да ползваш от тях 2.
Както и да е - всеки сам си преценява.
[B]off:[/B] Аз моите залози за днешните мачове вече съм ги пуснал. 130 лв общо за следващите 3 дни, да стане интересно(beer)
Както и да е - всеки сам си преценява.
[B]off:[/B] Аз моите залози за днешните мачове вече съм ги пуснал. 130 лв общо за следващите 3 дни, да стане интересно(beer)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]Този телефон много време (още) ще си търси собственика ;)[/Quote]
Еми като не четете другите теми :D Хората и ташаци са му сложили само и само да захванат таргетната група, вие си мислите че ще се продаде по предназначение говорене. :D
Това е тел играчка за такива като на снимката :D;)
Еми като не четете другите теми :D Хората и ташаци са му сложили само и само да захванат таргетната група, вие си мислите че ще се продаде по предназначение говорене. :D
Това е тел играчка за такива като на снимката :D;)
Ориндж ли? А телефоника не го ли предлагат?