Наистина доста подробен обзор. (yes)
Всичко е много добро в тоя телефон... без екранът.
Първа среща със Sony Xperia Z
Re: Първа среща със Sony Xperia Z
@E34v8, не знам дали подозренията ми ще се окажат истина, но на 99% от ревютата в нета, на кутията на телефона пише \"not for sale\". Дано тези бройки се окажат нещо ... по-слаби да ги наречем от финалният вариант. Съвсем скоро ще разберем дали това е така. За момента твърдо съм решил да го купя, единствено екрана и реалният живот на батерията могат да ме разубедят.
В някои магазини докинг станцията я дават безплатно към телефона. Примерно в сатурн
http://www.saturn.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z-black,48352,365082,564403.html?langId=-3
http://www.saturn.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z-black,48352,365082,564403.html?langId=-3
pikpik, не знам. Аз изчетох доста ревюта на големите сайтове - навсякъде не се изказват особено добре за екрана, тъй че на пръв поглед, евентуално това може да е единствения недостатък на този телефон. Всичко друго изглежда 6 - дизайн, габарити, батерия. Но както казваш ти - трябва да се види на живо финалната версия и всеки сам да си прецени. Хората имат различни критерии.
Двата сайта (арената и този руския), които направиха замервания на екрана, публикуваха не добри резултати.
Мен ме съмнява Сони, да пратят кофти бройки, точно на сайтове, които ще ги оценяват и ще публикуват ревюта.
Тъй или иначе 100% перфектни телефони няма, не може всичко \"най\" да се събрано в едно устройство (само айфон е перфектен :P ) .
Двата сайта (арената и този руския), които направиха замервания на екрана, публикуваха не добри резултати.
Мен ме съмнява Сони, да пратят кофти бройки, точно на сайтове, които ще ги оценяват и ще публикуват ревюта.
Тъй или иначе 100% перфектни телефони няма, не може всичко \"най\" да се събрано в едно устройство (само айфон е перфектен :P ) .
Малко на сляпо, но вече съм го заявил. Скоро ще разбера кое-как.(beer)
Неласкаво се изказват не само за екрана, но и за качеството на звука при разговор. А аз забелязвам, че Sony все още нямат добър алгоритъм за обработка на фотоизображения. Не може разни измислени телефони с техните сензори да правят в пъти по-добри снимки, като Oppo Find 5 например.