Първата партида на HTC Flyer ще е над милион броя
Първата партида на HTC Flyer ще е над милион броя
HTC явно се готвят за огромен провал.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Първата партида на HTC Flyer ще е над милион броя
Те ще ги продадат бройките,ама не знам колко доволни ще останат хората, тъй като Android все още не е много яка за таблети. Играх си с XOOM преди 2 седмици, не ми хареса честно и след 2 седмици ще ходя до Германия и ще си донеса един iPad 2.. :)
Xoom все пак е с Honeycomb. Flyer е с 2.3. (whistle)
Без проблем ще мине на Honeycomb:)
Специално за мойте нужди, това е перфектния таблет. Провал много трудно ще има има:)
Специално за мойте нужди, това е перфектния таблет. Провал много трудно ще има има:)
И какви са "твойте" нужди?
Удобство на ползване на интернет в движение. В буквалния смисъл на думата мобилен интернет. В момента ползвам DHD само за нет. С удоволствие бих го продал и взел истинския таблет на HTC. На мен не ми трябва таблет във вкъщи. За това ми е нужен реално такъв до 7 инчов екран, макар и ако има от 5 или 6 инча пак ще ми е супер удобен:)
и аз мен 7" е оптималното за мобилна употреба. пример e galaxy tab, който може да се побере в заден джоб
Много ми харесва, обаче няма да може да се ползва като GSM.Има опции само за разговори през интернет.Ще чакам да видя какви ще са следващите 2 таблета на HTC или ще се спрa на нещо като Asus Eee Pad Memo.