Първите оферти на "Мтел" след ребрандирането

DimitarStoilov
Регистриран: 11 окт 2012, 13:29

Re: Първите оферти на

Мнение от DimitarStoilov » 11 окт 2012, 13:42

Искам само да споделя опита си с т.нар. първа оферта на Мтел.
Още на 1ви, преди да има комуникация по телевизията, подписах договор и доплатих за 250 лв. за по-големия телевизор, не безпроблемно разбира се.

Като начало - изобщо нямаха такъв продукт (40" телевизор) в прословутата система и съответно не можеха да ми издадат касова бележка, предвид, че нямаше за какво да платя?!? Вместо това, оставих 250 лв. на депозит, за да могат впоследствие да ги наместят, където е необходимо - нещо, което според мен е недопустимо.

По-големият проблем е, че 11 дни след подписването на договора, нито Мегалан са ме включили към мрежата (много били натоварени), нито пък съм си получил телевизора.
Реално никой, нито в Мтел, нито в Мегалан, знае каква е процедурата и кой трябва да достави телевизора - нещо, което е нелепо. От единия кол център ме прехвърлят към другия и обратно.
Аз наистина не знам кога и ДАЛИ ще получа телевизор.....

Някак си не ми се връзва да имаш всеобхватна кампания около ребранда и готина оферта, която реално не можеш да предлагаш адекватно и на задоволително ниво за клиента. Така изцяло се съсипва работата на хората, направили иначе готиния според мен ребранд, т.е. едни хора в Мтел се изсират върху работата на други. Срамота!

Същевременно запотен и притеснен мьекащ директор ни убеждава чрез видео в youtube колко впечатляващи са новите оферти. Да, така е, само намерете начин да ни ги предоставите.

DimitarStoilov
Регистриран: 11 окт 2012, 13:29

Мнение от DimitarStoilov » 11 окт 2012, 14:00

Само за справка - пренос от БОБ към Мтел ми отне точно 10 дни - 8 работни.
Повече от законовия срок.....

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 11 окт 2012, 22:12

Съжалявам за което и мисля, че имаш основание за жалби в КЗП и КРС! При мен стана, както описах - за по-малко от 48 часа!

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 11 окт 2012, 22:50

Чакай малко дай дата на подаване на заявлението и съответно дата, на която се е извършил преноса. 7 дни се има предвид 7 работни дни и започват след 2-та дни, в които трябва да ти разгледат заявката. Така че реално преноса става до 9 работни дни. Не казвам, че не е възможно да не са спазили срока, но просто ми е интересно да разбера повече подробности за датата на подаване на заявлението и съответно прехвърлянето.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 15 окт 2012, 10:25

WOW! Митко имаш ЛС, ще проверя какво се е случило егати...

Отговори