Пазарният дял на iPhone в Европа намалява

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Re: Пазарният дял на iPhone в Европа намалява

Мнение от fintaraBG » 24 дек 2011, 19:30

И вие като във форумите за компютърни игри - Щом тая игра е продала 8 млн. копия, значи е по-добра от тая с 6 млн. копия. Какво ви пука - комисионна ли получавате?

Пък да слагаш "глупавия" пред Android нали е много обективно... (no)

А картинката е забавна, кефи ме.

EDIT: Сега ти прочетох и следващото мнение - "приложенията забиват няколко пъти" - е, сам се сети каква глупост написа. :|
S9+

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 24 дек 2011, 20:34

Съвършено е правото на избор, а не това да твърдиш, че имало някаква такава ОС. Стоков Андроид и iOS нямат големи разлики по отношение на стабилност или графичен интерфейс..- всъщност Андроид е по-функционална, а iOS по-шарена. След руут или джейлбрейк е нормално тефона да бриква по-често, така че тук разликата е никаква.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 24 дек 2011, 20:42

[Quote]Само че Андроид има по качествени приложения колкото за гнилата ябълка като флаш и адобе и офис приложения[/Quote]

Това бе единствената страна на Android, която дори най-отявлените фенове не защитават.

1. FYI, Adobe се отказаха от разработката на "качествения" Flash.m

2. Това приложение "адобе" не го знам.

3. Офис??? Кой Android офис пакет е по-добър от iWork? Защото подобен довод не бях чувал досега.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 24 дек 2011, 21:57

Естествено, че правото на избор е от значение.
Проблемът е, че никой от плюещите iPhone и възхваляващи Android, не е имал досег до двете.
Докато аз съм. В момента го имам. Всеки ден. Съвършено обективен съм. За телефона ми с Android платих 1300лв, за телефона ми с iOS - също толкова. Цената не е фактор, който ме кара да съм пристрастен. И двата ги взех след по-малко от две седмици от появяването им на българския пазар.
Чист Android няма никъде. Всеки производител се гаври с тази OS, както си иска. Най-чистият Android e CyanogenMod, а той има страшно много проблеми. Единствената версия на Android, която е на ниво е MIUI. Тя е създадена да бъде копие на iOS. Повярвай ми за 500 дни всеки ден с Android и 500 дни всеки с iOS, мога да ти кажа, че "стабилен" звучи смешно за Android.
Няма спор, че 4.0 е невероятен скок напред. Но на Android му трябват поне още 2-3 такива, за да стигне нивото на iOS. И това при положение, че тя не се развива. User Experience-a на WP е на много по-високо ниво от този на Android.
Не ме разбирайте погрешно. Android е добра OS, дори доста, но iOS е просто съвършена. Перфектна. Вярно е, че е така, защото се оптимизира само за едно устройство, но мен това не ме интересува.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 25 дек 2011, 09:18

Не си обективен. Най - малкото защото 2.3.6 Е повече от стабилен, без никакви бъгове. Не е като да не се занимавам с Андроид. Много си се занимавал с бъгави къстъм ромове ли, не знам... То по тази логика, аз онзи ден видях една Айфон 4-ка - беше джейлната и и бяха сложили доста готини ефектни в менютата, някакви 3Д транзишъни и т.н... нещо са я тунинговали, обаче лагваше безобразно, направо на кадри.

А точно 4.0 дето го хвалиш, в момента е токова зле - недовършен, неоптимизиран... дразнещо е че от Гугъл са го пуснали така.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 25 дек 2011, 10:07

"Проблемът е, че [B]никой[/B] от плюещите iPhone и възхваляващи Android, не е имал досег до двете.
Докато [B]аз[/B] съм."
:D (no)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 25 дек 2011, 10:18

О, да, знаем, само че така и не стана ясно дали си имал 3GS или пък 4, а може и 4S да си си купим междувременно. Хм, а да не би тъщата да го има? Твоите истории все съм ги чел в различни варианти, но ще ти кажа фактите: 90% от хората тук, които предпочитата iOS имат или са имали в послендата година Андроди устройство и явно са предпочели iPhone. Въпрос: защо?

И въпрос номер две: никой не ми каза защо приложени, които работят безпроблемно в своя HD вариант на по-слабия iPad, изведнъж се изключват на Nexus S?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 25 дек 2011, 10:19

Аз също ползвам и двете и мога да кажа, че андроид е по удобна и най-важното отворена! Докато ios всичко ти е платено за да работи добре, и когато джейлнеш телефона/таблета същите приложения не работят толкова добре!
Samsung GALAXY S22 Ultra

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 25 дек 2011, 11:34

Зависи колко адекватно ползваш iPad-а си!!!

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 25 дек 2011, 12:13

[Quote]Капка реализъм няма в българския потребител. Само омраза... Чак започва леко да дразни[/Quote]Веднага ме подсещаш за един цитат
[Quote]От глупавия Android бях забравил какво е да имаш съвършена ОС :|[/Quote]:|(no)

Отговори