Пазарният дял на iPhone в Европа намалява

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Re: Пазарният дял на iPhone в Европа намалява

Мнение от jamesjames » 25 дек 2011, 13:01

Да, 4.0 е дразнещ и неоптимизиран и пак е по-добре от всичко досега :D
Всякакви ROM-ове съм слагал.. И stock, и custom, и CM, и MIUI. Е, в един момент изгубих надежда :D
И аз си бях "тунинговал" 3GS-а, помня как вървеше (по-добре и от най-оптимизираните версии на Android :D)

satman, да не би да греша? Това, че имаш iPhone (май) в семейството или на разположение вкъщи, не значи, че го ползваш [B]постоянно[/B], нали? Sorry, не е същото като да имаш Android и iOS един до друг [B]постоянно[/B] съответно в лявата и дясната ръка. Не е като да решиш да ги разгледаш и да си поиграеш за 1 час. Когато ползваш и [B]двата постоянно[/B], ще видиш разликата.
Да не говорим, че ти винаги си бил консервативен. Още си спомням как до последно обясняваше колко са могъщи Nokia. Май само chilko издържа повече от теб.

Някаква всеобща заблуда е, че всичко за iOS е платено. Напротив, доста по-лесно е да се намери crack-нато приложение. Installous е 100 пъти по-добра алтернатива от BlackMart или Applanet.

Sage, пак опираме до същия въпрос. В момента ги ползвам и двата. Изказвам обективното си безпристрастно мнение. 100% от хората тук, които плюят iOS го правят без да са я ползвали. Това е липса на реализъм. Това е омраза. Моето.. моето си е обективено мнение ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 25 дек 2011, 13:30

1) Много си прав, айфона стои в лева ръка всички знаеме защо?:D
2)Кракнатите приложения за айфон/айпад след джейлване са доста НЕстабилни, пресен пример с Вайбър за айфон един клиент му се скапа поне 3-пъти а на моя андроид нито веднъж!
Да продължавам ли с едни и същи неща да повтаряме тука, какви са минусите и плюсовете? И не си единствен, който ползва и двете ос-и!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

jamesjames

Мнение от jamesjames » 25 дек 2011, 13:37

[Quote]Кракнатите приложения за айфон/айпад след джейлване са доста НЕстабилни[/Quote]
Щом правиш такива изказвания определено не си от тия, които ползват и двете :D
Няма стабилни приложения за Android. Има само force close ;)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 25 дек 2011, 13:40

[Quote]Няма стабилни приложения за Android. Има само force close ;)[/Quote]Обективността ти е доста убедителна, отивам веднага да се изтръскам за един iPhone, стига съм се занимавал с този боклучав Android.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 25 дек 2011, 13:47

[Quote]Няма стабилни приложения за Android. Има само force close[/Quote]
:D:D:D:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 25 дек 2011, 14:06

Отиде ми мнението. ....по ангелите.

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 25 дек 2011, 14:08

[Quote]Няма стабилни приложения за Android. Има само force close ;) [/Quote]

До тук можеше и да ти повярвам, че си обективен. Вече знам, че [B]не си[/B].
S9+

jamesjames

Мнение от jamesjames » 25 дек 2011, 14:18

Май вие нямате телефони с Android. Или нямате приложения на тях. Или не ги ползвате :D
Иначе щяхте да забележите безспирните force close... Макар че те дори и launcher-ите го правят постоянно.
Sorry, че издадох великата тайна, която потребителите на Android крият с всички сили от потребителите на iOS.

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 25 дек 2011, 14:25

Човек, наистина ми е трудно да повярвам това, което говориш. От 4 месеца имам SGSII, със стоков ром и без руут, нито 1 force close! Даже имаше период в който не го бях рестартирал 2 месеца, 0 проблеми. Имам 50-60 приложения и ползвам телефона доста активно! Не знам за какви тайни говориш. (woo)
S9+

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 25 дек 2011, 14:29

Аз говоря за това, че Launcher-ът при ICS постоянно спира.

Отговори