Пазарният дял на iPhone в Европа намалява
Re: Пазарният дял на iPhone в Европа намалява
Ти пък къде се бъркаш, бе? Всеки ти казва, че не разбираш нищо, даже сам си го признаваш, хайде стига си приказвал глупости.
[Quote]
Май вие нямате телефони с Android. Или нямате приложения на тях. Или не ги ползвате
Иначе щяхте да забележите безспирните force close... Макар че те дори и launcher-ите го правят постоянно. [/Quote]
От това което си написал има два варианта или нямаш андроид устройство, или проблема си е в твоя телевизор!:D
Май вие нямате телефони с Android. Или нямате приложения на тях. Или не ги ползвате
Иначе щяхте да забележите безспирните force close... Макар че те дори и launcher-ите го правят постоянно. [/Quote]
От това което си написал има два варианта или нямаш андроид устройство, или проблема си е в твоя телевизор!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ти сигурен ли си, че си ползвал и ползваш Андроид телефон?
Какви постоянни FC на приложения и лаунчъри? Нали не говориш за сток РОМ на СГС(ти май такъв имаше)? FC имаше единствено на една, две версии на 2.3 и то се появяваше един път в седмицата, след разговор, но това е оправено отдавна. На теб такива неща ли ти се случваха с Андроид? Като знам аз на какви неща подлагам телефонът си и ОС, интересно защо нямам FC?
А за великите тайни(само за теб)... да постна ли скрийншот от страниците с проблеми в двата Айфоун форума... изненадващо много и различни оплаквания, за само няколко произведени модела.
Доста има писано из нета и за error 3200/3002/3004...
Сега ми се изясни защо иОС ти допада и си мислиш, че е перфектна :).
Какви постоянни FC на приложения и лаунчъри? Нали не говориш за сток РОМ на СГС(ти май такъв имаше)? FC имаше единствено на една, две версии на 2.3 и то се появяваше един път в седмицата, след разговор, но това е оправено отдавна. На теб такива неща ли ти се случваха с Андроид? Като знам аз на какви неща подлагам телефонът си и ОС, интересно защо нямам FC?
А за великите тайни(само за теб)... да постна ли скрийншот от страниците с проблеми в двата Айфоун форума... изненадващо много и различни оплаквания, за само няколко произведени модела.
Доста има писано из нета и за error 3200/3002/3004...
Сега ми се изясни защо иОС ти допада и си мислиш, че е перфектна :).
Всички модели от серията Nexus са си чист Андроид. Смених три робота за последните две години и не съм виждал описнаите от теб проблеми. Доскоро бях с Оптимус Уан с леко напудрената от LG Vanilla. За половин година съм имал FC след наистина екстремно натоварване на устройството и то след руут. При нерутнат телефон не съм имал нито едно забиване или FC за повече от четири месеца, въпреки нееднократната смяна на различни ланчъри. Всъщност не..- имах едно забиване с Делфина при отворени над десет таба. Един път за четири месеца. Обикновено извън вградените приложения имам инсталирани между 80 и 100 програми и уиджети и ползвам голяма част от тях сравнително доста често. Имам само три-четири игри, които съм играл може би по веднъж - не ме интересуват игрите. Не са ми забивали. Не знам къде ги видя тези ежедневни забивания по няколко пъти. Андроид ме впечатли още от Magic именно със стабилната си и бърза работа. Говоря за всички версии от 1.6 до 2.3.* вървящи на много различен хардуер.
Тъкмо ми стана интересно какви още глупости ще прочета за Android в темата и ти развали всичко ;)
Климчо детето на Апле, разбирача на века, толкова си зомбиран че си се превърнал в хленчещо лапе което е сърдито на всички батковци че не му харесват играчката айфон:P:D;)
[Quote]Иначе щяхте да забележите безспирните force close... Макар че те дори и launcher-ите го правят постоянно.
Sorry, че издадох великата тайна, която потребителите на Android крият с всички сили от потребителите на iOS.[/Quote]
И аз като един колега тук започвам да си записвам тези бисери!:D
Sorry, че издадох великата тайна, която потребителите на Android крият с всички сили от потребителите на iOS.[/Quote]
И аз като един колега тук започвам да си записвам тези бисери!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
- И на мен феновете на Апле, винаги са ми били изключително забавни :D Но-о-о... както и да е... Весели коледно-новогодишни празници на всички! (yes)
Ако ще си говорим за бисери:
Viber е безплатно приложение. Така че няма как твоят клиент да е ползвал кракната версия.
Относно държанието на телефона с и без джейлбрейк, всеки, който е ползвал iOS, знае, че разликата е нулева. За почти четири години и общо четири мои iOS устройства и още десетки чужди не съм наблюдавал и процент по-ниска стабилност след джейлбрейк, защото, ако сте поне малко запознати с джейлбрейка, ще знаете, че той не прави промени по системата, а просто надгражда върху нея.
@бабанка, почти четири години използвам iOS с куп пиратирани приложения (срам, в последно време купувам все повече) и, гаантирам ти, разликата в стабилността и цялостната работа няма. Защо ли? Защото кодът на приложенията е идентичен, това са немодифицирани .ipa файлове.
Ако трябва да съм честен, за мен Android също е бил особено стабилен на всички устройства, които съм имал и изпробвал. А те са доста, почти всеки месец получавам ново за ревю, таблети и смартфони. Сгабилността е силна черта и на двете платформи, може би iOS надделява с малко, поне според моя опит. ICS също е особено стабилна при мен.
Viber е безплатно приложение. Така че няма как твоят клиент да е ползвал кракната версия.
Относно държанието на телефона с и без джейлбрейк, всеки, който е ползвал iOS, знае, че разликата е нулева. За почти четири години и общо четири мои iOS устройства и още десетки чужди не съм наблюдавал и процент по-ниска стабилност след джейлбрейк, защото, ако сте поне малко запознати с джейлбрейка, ще знаете, че той не прави промени по системата, а просто надгражда върху нея.
@бабанка, почти четири години използвам iOS с куп пиратирани приложения (срам, в последно време купувам все повече) и, гаантирам ти, разликата в стабилността и цялостната работа няма. Защо ли? Защото кодът на приложенията е идентичен, това са немодифицирани .ipa файлове.
Ако трябва да съм честен, за мен Android също е бил особено стабилен на всички устройства, които съм имал и изпробвал. А те са доста, почти всеки месец получавам ново за ревю, таблети и смартфони. Сгабилността е силна черта и на двете платформи, може би iOS надделява с малко, поне според моя опит. ICS също е особено стабилна при мен.