Пазарният дял на iPhone в Европа намалява
Re: Пазарният дял на iPhone в Европа намалява
[Quote]Тема: Re: Пазарният дял на iPhone в Европа намалява
Автор: deezel
Публикувано: 26.12.2011 22:40
по-ниска стабилност след джейлбрейк, защото, ако сте поне малко запознати с джейлбрейка, ще знаете, че той не прави промени по системата, а просто надгражда върху нея.[/Quote]
:D Хах, нали за да "надгражда", трябва да внесе доволно количество промени.
Аз след като си персонализирах четворката, започна да сече и забива, като s60, разликата е, че не вадех батерията.
Автор: deezel
Публикувано: 26.12.2011 22:40
по-ниска стабилност след джейлбрейк, защото, ако сте поне малко запознати с джейлбрейка, ще знаете, че той не прави промени по системата, а просто надгражда върху нея.[/Quote]
:D Хах, нали за да "надгражда", трябва да внесе доволно количество промени.
Аз след като си персонализирах четворката, започна да сече и забива, като s60, разликата е, че не вадех батерията.
Интересно. Всички 4-ки, които съм джейлвал, са запазвали идеалното си държание след това. Включително моята.
След джейл се държи добре, аз казах персонализиране.
Възможно е, аз не инсталирам абсолютно нищо от Cydia отдавна.
Ами радвам се за теб, обаче аз съм свикнал на елементарни неща от SE и си ги търся как да ги ползвам. За съжаление при iOS като ги направя и работата, телефона почва да работи зле, разбира се това си го обяснявам с твърде малкото рам който има, спрямо конкуренцията.
В тази връзка с персонализирането, наскоро си играх с една 4-ка, която беше с променен транзишън ефект при слайдване на скрийновете. Вървеше на кадри направо, нищо общо със стандартното плавно поведение на 4-та. Явно самия мод (или приложение, не знам с какво се прави това) не е бил оптимизиран.
Естествено при Андроид същото нещо се постига много лесно пак с някое некачествено приложение.
-----
[B] deezel[/B], завърши ли ревюто на Галакси Нексус? Щеше да даваш линк...
Като отвориш снимка на цял екран и завъртиш, бави ли се докато завърти екрана? Че аз си играх с един Нексус и при него това забавяне беше огромно.
Естествено при Андроид същото нещо се постига много лесно пак с някое некачествено приложение.
-----
[B] deezel[/B], завърши ли ревюто на Галакси Нексус? Щеше да даваш линк...
Като отвориш снимка на цял екран и завъртиш, бави ли се докато завърти екрана? Че аз си играх с един Нексус и при него това забавяне беше огромно.
Сменен транзишън и жив тапет са ми любимите работи в iOS. Никога не работят като в android. Като добавя и gadgest-и и видеорингтони си гарантирам чести рестарти и голямо греене. :D
@deezel, некъде в моя пост да съм писал кракнат Вайбър? Писах че след джейлване приложенията не работят толкова добре! И да Вайбър на моя клиент си работеше добре, но след джейлването му се срина 3-пъти, а на стария ми СГС2:D си работи и до сега без да ми е забил веднъж! Много го гаврих, а той като естествен фен на Епъл започна да бръщолеви некви неща от сорта "ми той не е оптимизиран да върви добре за айфон и те са си били виновни":D
п.с. Сега прегледах, какво съм писал и да моя грешка не съм се изразил правилно! Viber както и WhatsApp са безплатни, както и много други!!!
I-фенове не ми се спори с вас, вие никога нема да си признаете, че цената на Айфон е неоправдано висока спрямо това, което дава iOS!
п.с. Сега прегледах, какво съм писал и да моя грешка не съм се изразил правилно! Viber както и WhatsApp са безплатни, както и много други!!!
I-фенове не ми се спори с вас, вие никога нема да си признаете, че цената на Айфон е неоправдано висока спрямо това, което дава iOS!
Samsung GALAXY S22 Ultra
@keyone къде ги виде тея отказали се потребители на андроид и приели iOS? От пръстите ли си ги изсмука? Искаш ли да ти постна обяви от борсата тук с хора, които си заменят 4-те за СГС2? Най обективно се изказа @satman!
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Точно пък Германците да нямат пари за телефон по смешно не бях чел....:D:D:D
[/Quote]
Не знам защо всеки си мисли, че немците имат много пари. Заплатите са доста високи, но и разходите също. В крайна сметка, ако цифрите са същите, в БГ се живее по-добре.
Иначе швейцарците си живеят най-добре. :)
[/Quote]
Не знам защо всеки си мисли, че немците имат много пари. Заплатите са доста високи, но и разходите също. В крайна сметка, ако цифрите са същите, в БГ се живее по-добре.
Иначе швейцарците си живеят най-добре. :)