Пазарният дял на Symbian в Англия вече е по-нисък от този на Windows Phone

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re: Пазарният дял на Symbian в Англия вече е по-нисък от този на Windo

Мнение от @PLAYLIFE » 23 мар 2012, 11:34

Според мен пазарния дял тепърва ще се увеличава, що се отнася до Win 8, който тепърва ще навлиза на мобилния пазар. Не искам да влизам в брандова война, а и не че не съм доволен от Android-а си, но винаги съм си представял как бих се чувствал, ако и на декстопа и на лаптопа и на телефона изпозлзвам единна ОС и подкарвам едни и същи и толкова многобройни приложения, а не аналози. Скоро с Win 8 това ще е напълно възможно и подобно на iOS феновете ще се радвам на единна ОС навсякъде.

A.M.K.
Регистриран: 25 май 2008, 14:34

Мнение от A.M.K. » 23 мар 2012, 11:52

Нещо интересно..

Новата Angry Birds Space няма да бъде налична за WP.

[Quote]"If you look at activations, Apple’s iOS and Android are clearly bigger than any other platform. We want to be on all screens, but we have to consider the cost of supplying the smaller platforms. With Windows Phone it’s a lot of work to technically support it."[/Quote]

Очаква се скоро да пуснат инфо и за Симбиан, но не мисля че ще има проблем при него.Ако това наистина стане, просто ще е голям шамар за цялото ръководство на Нокиа и тяхната чудна стратегия.(cyber)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 23 мар 2012, 17:39

[Quote]Интересно ми е как 47% от хората в Англия са със Андроид, като тук всеки втори е или с Iphone или с BlackBerry. [/Quote]
Не виждам едното да противоречи на другото. По твоите думи, всеки втори, т.е., 50% са с иФон или ББ, което означава, че има още 50%, от които 47 са на Андроид и другите 3 на нещо друго :)

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 23 мар 2012, 23:28

Пичове, това вече не е статистика, а чиста стъкмистика. Дайте да говорим с подкрепени с доказателства факти, че иначе вместо сериозно, става комично. М/у др. под това "тук" се надявам да колегата да визира някоя друга страна, а не нашата, че иначе ще стане забавно, ако масово са ни промили мозъчетата и ние сме станали фенове и на ББ. Ако е за стъкмистиката, не познавам човек от моето обкръжение ползващ ББ, ама тия мога да ги разправям и на баба си....

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 23 мар 2012, 23:56

Ако прочетеш името на темата, в която пишеш, ще видиш за къде става въпрос...

Ама нали "чукча не читатель, чукча писатель"...

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 24 мар 2012, 02:21

[Quote]Пичове, това вече не е статистика, а чиста стъкмистика. Дайте да говорим с подкрепени с доказателства факти, че иначе вместо сериозно, става комично. М/у др. под това "тук" се надявам да колегата да визира някоя друга страна, а не нашата, че иначе ще стане забавно, ако масово са ни промили мозъчетата и ние сме станали фенове и на ББ. Ако е за стъкмистиката, не познавам човек от моето обкръжение ползващ ББ, ама тия мога да ги разправям и на баба си....[/Quote]
Wtf... четеш ли изобщо? Ай сиктир от такива философи...

osama11
Регистриран: 18 май 2007, 15:01

Мнение от osama11 » 24 мар 2012, 03:18

WP може да е най-прекрасната ОС, като няма apps за нея (Angry Birds Space :D ) все тая.

Да видим какво ще направят сега с 8-ма версия и това толкова говорено обръзване в една система на ОС-тата в телефоните, таблетите, компютрите. Това е големия момент, ако се провалят не виждам как ще се съвземат. Ако успеят ще доминират и ще станат номер едно. Нож с две остриета.
Големия момент е дали ще успеят да създадат среда за писане на приложения, които да могат да се възползват по нов, уникален и адски удобен начин от факта, че съвремения човек ползва няколко устройства, които към момента не са много свързани или по-точно казано има много какво да се желае в тази насока.

Никак не звучи добре, разработчиците на най-успешния app, да казват "мииии не ни се занимава, щото е сложно да портваме играта за WP". (no)

A.M.K.
Регистриран: 25 май 2008, 14:34

Мнение от A.M.K. » 24 мар 2012, 10:42

[Quote]Никак не звучи добре, разработчиците на най-успешния app, да казват "мииии не ни се занимава, щото е сложно да портваме играта за WP".[/Quote]

Така казаха в началото на деня, в края вече, след като се вдигна много шум, изведнъж се оказа че работят вече по версията за WP. :D

От Micro$oft явно са направили каквото трябва за да "вразумят" пичовете от Rovio.([i]Или иначе казано, просто им са се обадили във връзка с изказването по-рано и са им казали да си проверят банковата сметка.[/i]):D(cyber)

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 24 мар 2012, 18:55

Колеги, не ми се обиждайте, но трябва да спрете да четете през редовете...или поне в опитите си да напишете нещо смислено да се опълчвате срещу всичко що сте помислили, че някой иска да каже или така просто ви отърва и то само за спорта.
Обяснявам: пишех от телефона си и за това отговорих на @KOBRETI, но мислех, че четете цялата тема от начало и ще се досетите, че пост-а ми е насочен към първия пост, а не към новината, която няма как да не съм прочел, преди да напиша каквото и да било тук!!! А именно:

james написа:[Quote] Интересно ми е как 47% от хората в Англия са със Андроид, като тук всеки втори е или с Iphone или с BlackBerry. [/Quote]

Никой не успорва фактите от темата, достоверни или не, а ставаше въпрос за това, че всеки може да си каже, че масово хората ползват еди си какви у-ва...та за тази стъкмистика ставаше на въпрос. Почвам да си мисля, обаче, че на пук на твърденията ми - наистина ставаме все по мързеливи, що се отнася до мисловна дейност и приемаме нещата не такива каквито ни ги казват, а каквито ни се иска... Дайте да го променим докато е време, че в другия случай ще си чешаме просто езиците...
Извинявам се ако съм ви подвел с неясния си коментар, ако съм ви подвел, а и знам, че за напред ще мислите повече, преди да пишете ;)

ПП: И да разбрах, че james пише за UK, а под "тук" предположих първоначално, че говори за БГ.

Отговори