Хахахах, предлагането е точно според търсенето мога да кажа - сигурен съм, че от цялото ти обкръжение - приятели и познати хората, които ползват план над 30лв се броят на пръстите на едната ти ръка - не защото не могат да си го позволят, а защото не им трябва.defierofodds написа: ↑24 фев 2021, 13:47На това разчитат и компаниите, обаче рано или късно всички ще се опарят от това, както и "Нокия си е Нокия" не стигнаха до никъде в дългосрочен план. Като не уважаваш клиентите и не ти пука какво търсят, а очакваш да търсят каквото ри решиш, рано или късно го отнасяш, без значение какъв култ има в момента на пръв поглед.alexandrov1 написа: ↑24 фев 2021, 13:41Някои изпържени мозъци тук са изкудкудякали.
Купуват смартфони х 2000-3000лв, пишат щуротии, а спестяват от това, от което не бива да се спестява.
Колко дъски трябва да ти хлопат, за да избереш видимо по-неизгодни условия, при явна силна конкуренция.
Рекламата и култа към бранда понякога са изключително нездравословни.
Говорите за болни мозъци а сте вие хората, които ми разправяте, как гледате 4к филми на телефона и сваляте 100гб HDR филми от мобилния нет - не знам къде хлопат дъски ама не са при мен