Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Re: Планове Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

Мнение от radko89 » 24 фев 2021, 13:51

defierofodds написа:
24 фев 2021, 13:47
alexandrov1 написа:
24 фев 2021, 13:41
Някои изпържени мозъци тук са изкудкудякали.

Купуват смартфони х 2000-3000лв, пишат щуротии, а спестяват от това, от което не бива да се спестява.

Колко дъски трябва да ти хлопат, за да избереш видимо по-неизгодни условия, при явна силна конкуренция.
Рекламата и култа към бранда понякога са изключително нездравословни.
На това разчитат и компаниите, обаче рано или късно всички ще се опарят от това, както и "Нокия си е Нокия" не стигнаха до никъде в дългосрочен план. :D Като не уважаваш клиентите и не ти пука какво търсят, а очакваш да търсят каквото ри решиш, рано или късно го отнасяш, без значение какъв култ има в момента на пръв поглед.
Хахахах, предлагането е точно според търсенето мога да кажа - сигурен съм, че от цялото ти обкръжение - приятели и познати хората, които ползват план над 30лв се броят на пръстите на едната ти ръка - не защото не могат да си го позволят, а защото не им трябва.

Говорите за болни мозъци а сте вие хората, които ми разправяте, как гледате 4к филми на телефона и сваляте 100гб HDR филми от мобилния нет - не знам къде хлопат дъски ама не са при мен :lol:

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

Мнение от defierofodds » 24 фев 2021, 13:55

radko89 написа:
24 фев 2021, 13:49
defierofodds написа:
24 фев 2021, 13:02
Xiaomi написа:
24 фев 2021, 12:59
Облъчени сте от маркетинга на Ейпъл, Самсунг и Хуауей и давате хиляди левове през годините за флагмани.
Иронията е, че там наистина плащат страшно много , без да получават кой знае какво за парите си. Обаче за читав план се скъпят. :D
Пичове, смешни сте, а дори не се усещате :lol:
от 23 януари до 22 февруари имам средно според статистиката 3.26 часа на ден ютуб. Ютуб гледам само от телефона, на телевизора гледам само нетфликс, hbo go и амазон прайм видео.
Ок, 3 часа на ден средно прави 90 часа туба за месеца. Имам себе си за heavy user със screen time от порядъка на 4.5-5 часа на ден.
Ето ви изразходвания трафик за последните месеци:
Януари - 24762 МБ
Декември - 18493 МБ
Ноември - 26496 МБ
Октомври - 27254 МБ
Септември - 27390

У дома имам стабилен wifi навсякъде, на работа имам стабилен wifi навсякъде - къде ще ги изразходиш?

Как реши, че съм се скъпил за тези 5лв. разлика? Хич не ми е за тия 5лв. а за това какво ползвам и какво ми трябва.
Ако имах нужда от повече - щях да взема повече, това, че не съм с болен мозък да си викам - нека има пък ако потрябва...
По тая логика се зарини вкъщи само с боклуци - не че ти трябват ама ако потрябват :lol: :lol: :lol:

Жалка работа...
То като ти потрябва няма да имаш, поне в момента. Да не си врачка? От къде знаеш, че винаги ще имаш wifi на работа, че вкъщи няма да има сривове и да ползваш за бекъп, че няма да лежиш в болница и там да ти трябва, и още n всякакви възможни сценарии при които може да потрябва.

Говорите как било смешно да не се възползваме от 5Г, а в същото време излизате с постове за wifi :D За мен пък е несериозно на мобилен телефон още да се разчита на немобилен интернет.

Освен това пак пропускате вероятния сценарий от ментел да не ви предложат читави условия и да си седите на 8ГБ за 39 лв. Или най-малкото и да имате много мегабайти, с тия постоянни преподписвания рано или късно пак ще докарате същата такса.

Потребителски аватар
radko89

Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост

Мнение от radko89 » 24 фев 2021, 14:00

Аз пак казвам - един път ако ми потрябва пък ще взема допълнителен пакет - досега за последните не знам колко години ми се е случвало веднъж - не е като да нямаш опции.

А този "вероятен сценарии" за последните 20 договора, които съм подписал не се е случил - нямам причина да мисля, че ще се случи за да ми е критерии при избора..

defierofodds

Мнение от defierofodds » 24 фев 2021, 14:03

radko89 написа:
24 фев 2021, 14:00
Аз пак казвам - един път ако ми потрябва пък ще взема допълнителен пакет - досега за последните не знам колко години ми се е случвало веднъж - не е като да нямаш опции.

А този "вероятен сценарии" за последните 20 договора, които съм подписал не се е случил - нямам причина да мисля, че ще се случи за да ми е критерии при избора..
10 лв за 5 гб...ами това си е обирджийство и никога не бих им дал толкова. Единствено Теленор имат по-смислени пакети, но те пък нямат нормални all in one планове.

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 24 фев 2021, 14:05

И да добавя - тъй като пътувам често доста повече ми се е налагало да имам висока скорост на момента защото примерно съм се сетил точно преди да се кача в самолета, че не съм си свалил от нетфликс 1-2 сезона от някой сериал или някой филм, забравил съм да си обновя офлайн подкастите и музиката и съм забравил да сваля няколко 3D модела служебни за да хвана да свърша някоя работа. В този случай 50 мегабита такава лоша шега ще ми изиграят, че ще проклинам деня, в който съм подписал на договор с ограничена скорост 50 мегабита.
Не е като да имам възможност за момента да си вдигна скоростта срещу определена сума, за сметка на това ако ми свърши нета веднага мога да добавя като е толкова належащо..

А за скъпенето - всеки месец давам сигурно по 200-300лв за филми, които купувам за да гледам в HDR 4K, вие кажете дали ме бъркат 5-те лева...

Просто не съм хейтещ грандоман...

markata88
Регистриран: 22 май 2016, 00:26

Мнение от markata88 » 24 фев 2021, 14:07

не мога да разбера за какво се джавкате, и двамата сте прави от някъде - аз принципно с 8гб и мисля около 20лв такса се чувствам прецакан, че не мога да се възползвам от 29.99 неограничени .
Всичко зависи колко пътуваш, къде отиваш, колко стоиш, децата гледат ли в колата таблети, какво работиш.
Истината е една - с този план ще ни зомбират още повече ... и съвсем няма да отлепим от устройствата ....

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 24 фев 2021, 14:12

markata88 написа:
24 фев 2021, 14:07
не мога да разбера за какво се джавкате, и двамата сте прави от някъде - аз принципно с 8гб и мисля около 20лв такса се чувствам прецакан, че не мога да се възползвам от 29.99 неограничени .
Всичко зависи колко пътуваш, къде отиваш, колко стоиш, децата гледат ли в колата таблети, какво работиш.
Истината е една - с този план ще ни зомбират още повече ... и съвсем няма да отлепим от устройствата ....
Абсолютно прав :idea:
И е факт, че за майка ми бих желал да преподпиша сега и няма никакви добри оферти за по-ниска сума.
Тя е на 20лв. за 10гб. Обаждам се за преподписване и те ми казват - 24лв. за 8+2гб, 26лв. за 10+2.5гб и 28лв за 13+2гб - еми няма такава простотия - аз ако не съм за тези 5 лева тя е и 30лв са и в повече, а 24лв са за същите условия. Т.к. договорът е изтекъл преди 6 месеца си я оставих на сегашните условия - 20лв - 10гб.. При ниските тарифи определено трябва да оправят нещата... все пак това е масата от хора.

defierofodds

Мнение от defierofodds » 24 фев 2021, 14:14

Всъщност въпросът наистина не опира и толкова до нуждата. Въпросът е, че като гледат да те направят на балък, трябва да има ответна реакция, а не да си викаш "ами то и с това мога да мина, пък ако ми потрябва повече, ще им напълня гушата допълнително". Но то хора, които наливат такива пари в компании като Netflix, Apple и т.н. по принцип са много далече от такива идеи и не само в технологичен аспект, а и в живота. Неслучайно толкова години ни управляват мутри, неслучайно и целият свят стана концлагер. Не просто няма ответна реакция, ами и обществото изобщо не вярва в нуждата от такава.

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 24 фев 2021, 14:39

defierofodds написа:
24 фев 2021, 14:14
Всъщност въпросът наистина не опира и толкова до нуждата. Въпросът е, че като гледат да те направят на балък, трябва да има ответна реакция, а не да си викаш "ами то и с това мога да мина, пък ако ми потрябва повече, ще им напълня гушата допълнително". Но то хора, които наливат такива пари в компании като Netflix, Apple и т.н. по принцип са много далече от такива идеи и не само в технологичен аспект, а и в живота. Неслучайно толкова години ни управляват мутри, неслучайно и целият свят стана концлагер. Не просто няма ответна реакция, ами и обществото изобщо не вярва в нуждата от такава.
Хората наливат пари в това, което харесват.
Това аутсайдерско мислене не го разбирам. Какво им е на нетфликс - предлагат услуга, от която намирам ползва, съответно плащам.
Същото важи и за епъл - предлагат продукт/услуга, които лично за мен нямат аналог, съответно получават търсената сума а аз се сдобивам с това, от което имам нужда.
Ти какво казваш - защо да плащам на нетфликс като има замунда или? Това ли е правилното мислене?

defierofodds

Мнение от defierofodds » 24 фев 2021, 14:46

radko89 написа:
24 фев 2021, 14:39
defierofodds написа:
24 фев 2021, 14:14
Хората наливат пари в това, което харесват.
Това аутсайдерско мислене не го разбирам. Какво им е на нетфликс - предлагат услуга, от която намирам ползва, съответно плащам.
Същото важи и за епъл - предлагат продукт/услуга, които лично за мен нямат аналог, съответно получават търсената сума а аз се сдобивам с това, от което имам нужда.
Ти какво казваш - защо да плащам на нетфликс като има замунда или? Това ли е правилното мислене?
Ще ти отговоря конкрерно, макар да виждам, че наистина си далеч от тези неща. Нетфликс е част от глобалната война срещу нормалните хора. Налагането на анти-бялата политика, джендърството, дори педофилията. Не бих им дал стотинка със или без замунда. Ако няма от къде да тегля - нямаше да тегля. Аз и сега вече почти не тегля - почти не остана какво.

Apple са един от най-големите паразити в технологичния сектор, които постоянно налагат анти-потребителски политики, приписват си чужди заслуги (Да не забравяме, че даже патентоваха "правоъгълната форма със заоблени ъгли") и взимат най-брутални надценки върху продуктите си.

Отговори