Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост
Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост
A1 с тази еквелибристика от такси за 3 месеца, 12 месеца па и 24 месеца при това с добавки без добавки, само могат да си изгубят клиентите. В идеята си да ни изплющят измислиха най-безумното ценообразуване. Ще се върна при тях когато видя един смислен план имат volte i vowifi и не чакам по 30 секунди да се свържа с абонатите си. 5g им е Ок, но прайтически ненужно с тия скорости на неограничен план, а другите са пълен смях. Много ме разочероваха с това си поведение.
Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост
Трима човека оревахте света тук - вместо да мрънкате - ходете си подпишете мижавите договорчета и спрете да хейтите наляво-надясно - никой не ви кара да подписвате на "ужасните условия на А1"...mjoy383 написа: ↑24 фев 2021, 21:12A1 с тази еквелибристика от такси за 3 месеца, 12 месеца па и 24 месеца при това с добавки без добавки, само могат да си изгубят клиентите. В идеята си да ни изплющят измислиха най-безумното ценообразуване. Ще се върна при тях когато видя един смислен план имат volte i vowifi и не чакам по 30 секунди да се свържа с абонатите си. 5g им е Ок, но прайтически ненужно с тия скорости на неограничен план, а другите са пълен смях. Много ме разочероваха с това си поведение.
Или толкова ви се иска да не ходите при вивата, защото знаете, че са мизерници, че се опитвате тук с писане по 300 коментара на ден да заприлича на тайфа, та да може някой от а1 да ви обърне внимание... Жалка работа!
И ти ревеш наравно с другите...
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Пробвах се с този договор. На две места.ivanovbg написа: ↑23 фев 2021, 23:30В линка други мобилни услуги има това като отговор от А1. ОФертата се предлага от 22.02:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ted-50.pdf (този линк се отваря)
Линка в други мобилни услуги е направен така, че "уж" да не се отваря лесно:
https://-media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-5-0.pdf (това не се отваря)
Ама ме отсвириха.
Не съм отговарял на нещо си, не знам.
Пробвай през *88 и ако те клъцнат питай що.nbamrvolte написа: ↑25 фев 2021, 12:49Пробвах се с този договор. На две места.ivanovbg написа: ↑23 фев 2021, 23:30В линка други мобилни услуги има това като отговор от А1. ОФертата се предлага от 22.02:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ted-50.pdf (този линк се отваря)
Линка в други мобилни услуги е направен така, че "уж" да не се отваря лесно:
https://-media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/A1-ONE-Unlimited-5-0.pdf (това не се отваря)
Ама ме отсвириха.
Не съм отговарял на нещо си, не знам.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Telenor Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост
Някой питал ли е за преподписване в Теленор за Unlimited план?
Вече 10 дни, ни вопъл, ни стон от тях,
по тази актуална тема?
Вече 10 дни, ни вопъл, ни стон от тях,
по тази актуална тема?
Аз питах на 123,засега няма,казаха,че обикновено и трите оператора обновават тарифите си едновременно и вероятно и те ще реагират, с 2 думи НЕ .
Но ще почакаме,вече знам за няколко пренесени номера,ще се усетят.
Но ще почакаме,вече знам за няколко пренесени номера,ще се усетят.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
A1 Unlimited 50Mbps Re: Плановете А1 ONE Unlimited дават до 250 000 МВ интернет на максимална скорост
Нека повече хора тестват скоростите на план А1 Unlimited 50Mbps и ги качат тук,
в 4G мрежа и 5G мрежа.
в 4G мрежа и 5G мрежа.
Имаше ли отначало този план международни минути,гледам сега,че са пуснали.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Винаги ги е имало. Само виваком нямат международни.