Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Да, и аз най-вече заради това все се колебая, още повече, като стандартните такси са по-високи и при неустойки или просто ако при изтичането на си харесаш друг план, ще се плаща прекалено много.
Можеше, например, при едногодишните договори да няма резерв мегабайти/минути или да са по-малко, нещо-такова - много по-балансиран вариант. А сега 1-годишните при всички са тотални тесли и не стават за нищо. Само Вива фрии е изключение донякъде, но пак не може да се сравнява с 2-годишните.
Можеше, например, при едногодишните договори да няма резерв мегабайти/минути или да са по-малко, нещо-такова - много по-балансиран вариант. А сега 1-годишните при всички са тотални тесли и не стават за нищо. Само Вива фрии е изключение донякъде, но пак не може да се сравнява с 2-годишните.
Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Офертите са добри, но ......... по-неподходящ момент и най-зле подготвения по маркетинг нямаше да избере.
Изпуснаха празниците, изпуснаха маса от платежоспособните си ФЛ, сега ще гонят.
АЗ бях доволен и от покритие и от услугите, поне където аз ги ползвах. За мен обаче, след декември теленор е закрит за две години и проблемът не е в мен.
Изпуснаха празниците, изпуснаха маса от платежоспособните си ФЛ, сега ще гонят.
АЗ бях доволен и от покритие и от услугите, поне където аз ги ползвах. За мен обаче, след декември теленор е закрит за две години и проблемът не е в мен.
Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
MobileBulgaria, не лъжете като цигани! Свързах се с Telenor и предлаганите минути са само НАЦИОНАЛНИ!!!!
Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
По-неподходящ момент ЗА ТЕБ, вероятно...
Абе, чета тука и не разбирам нещо: който и оператор да пусне нещо, все сте недоволни, ама не от въпросното нещо, а по принцип.
Офертата била добра, ама понеже не важи за теб конкретно по една или друга причина, айде изводи ангро, че операторът бил едва ли не пред закриване.
Хайде малко по-сериозно: става дума за някакви, поредни оферти на някакъв оператор, за бога, не за смисъла на живота ви. Ако ви чете човек, ще рече, че животът ви зависи от 500 МВ бърз интернет в повече...
Че чак пък се и карате и обиждате един друг кой оператор бил по-добър. Хелоу?! Нормални ли сте изобщо?
Абе, чета тука и не разбирам нещо: който и оператор да пусне нещо, все сте недоволни, ама не от въпросното нещо, а по принцип.
Офертата била добра, ама понеже не важи за теб конкретно по една или друга причина, айде изводи ангро, че операторът бил едва ли не пред закриване.
Хайде малко по-сериозно: става дума за някакви, поредни оферти на някакъв оператор, за бога, не за смисъла на живота ви. Ако ви чете човек, ще рече, че животът ви зависи от 500 МВ бърз интернет в повече...
Че чак пък се и карате и обиждате един друг кой оператор бил по-добър. Хелоу?! Нормални ли сте изобщо?
Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Така бяха обявили в първоначалното съобщение.
Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Ама защо обиждаш хората? Кой си ти? Всеки си има приоритети и интереси. Като на теб не ти е в зоната с приоритетите, занимавай си се с каквото ти е интересно. Явно има хора, които живеят да им дадат 500МБ бърз нет в повече.И какво от това, пречат ли ти? Ходи си играй с някой друг!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Да си променят постоянно условията, няма да им е за първи път. Нека не забравяме, какво стана с предложението за iPhone 6, с промоционалния план Web&Talk за 20лв.:) Имаше тотална промяна и на повечето им флагмани, първо към по-ниски цени, после към по-високи.
[Quote]
viiipeer
MobileBulgaria, не лъжете като цигани! Свързах се с Telenor и предлаганите минути са само НАЦИОНАЛНИ!!!![/Quote]
Теб ще те помоля да се държиш малко по-възпитано! Да не си в гората, че да слагаш такива определения?
[Quote]
viiipeer
MobileBulgaria, не лъжете като цигани! Свързах се с Telenor и предлаганите минути са само НАЦИОНАЛНИ!!!![/Quote]
Теб ще те помоля да се държиш малко по-възпитано! Да не си в гората, че да слагаш такива определения?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
От утре Теленор в отговор на Виваком пускат резерв Стандарт 19,99 на промоция на 14,99 и включва 1000 национални минути и 4000МБ + 400 нац. Мин. И 4000мб в резерв!
Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Аз за Коледа подписах за 2 години при такса 13,99 и взех телефон,ще мога ли да се прехвърля на този план?
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Супер ,ако е така. Сега съм на Generation 13,90 и мисля да посетя офиса тези дни , да сменя плана.