Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Bonev
Регистриран: 17 сеп 2005, 13:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от Bonev » 05 мар 2015, 14:08

Само да вметна какво ми направи впечатление, четейки условията на промоцията. "Резервните" минути и мегабайти (до които едва ли ще опре средностатистическия потребител) се предоставят ЕДНОКРАТНО, т.е. само за един от 24-те месеца на договора, след което няма "Резарв" :). Друго неприятно нещо е първоначалното тарифиране на мегабайтите 5/1.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от samoznai » 05 мар 2015, 14:17

Не си разбрал - Резервът ти е за целия срок на договора. Ако един месец не го опукаш, важи за следващия, ако опукаш част от него, останалата част отива за следващия. И така...

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от Диян » 05 мар 2015, 15:02

[Quote]houdini
Дата: 04.03.2015 20:35

2.90 лв. за 60 национални минути, няма да повтарям![/Quote]
Това нещо не го намирам

MobileBoy
Регистриран: 31 окт 2014, 18:13

Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от MobileBoy » 05 мар 2015, 16:23

[Quote]https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/maxi-call[/Quote]

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от Jul 72 » 05 мар 2015, 16:30

Късно е либе за китка. Планът е с прекрасни параметри, но трябваше да излезе по Коледа, сега .....чакам Коледа ама 2016.
Сигурен бях, че ще пуснат страхотни планове и то принудени от другите играчи, за мен е късно - въпреки че имам една боб карта, може и да я сложа на Стандарта, то само трафика да ползвам, пак ще съм на сметка.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от Мilen » 05 мар 2015, 17:18

Аз също смятам, че другите играчи ги принудиха. Но пък за мен промоцията е идеална и след като се видя, че боб няма намерение да и отговаря, ще се пренасям.

Минах преди малко през магазин на Теленор, учудващо пълен :) Ако си взимате нова карта- има такса 10 лв. и получавате 60 минути. При пренос няма такса. При покупка на телефон в брой- две месечни такси депозит, т.е. 30 лв. Забравих да ги питам този депозит кога се връща, та ако някой знае, да сподели.

Velislav99
Регистриран: 21 май 2014, 19:23

Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути

Мнение от Velislav99 » 05 мар 2015, 20:02

Идеален е планът за мен .. след 1-2 седмици отивам да подпиша.

Groundplayer
Регистриран: 08 фев 2010, 19:02

Мнение от Groundplayer » 05 мар 2015, 20:12

Как е интернета на Теленор в големите градове ?

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Мнение от MapTo_D » 05 мар 2015, 20:15

С една приятелка бяхме преди малко да си преподпише договора, мина на тоя план за 15 кинта с 4гб нет и не знам си там колко минути. Казах и - защо не си смениш и телефона и тогава се намеси консултанта, спомена, че имат промяна и в тоя аспект - ако не вземеш телефон на момента, може да отидеш, ако решиш след месец-два и да си избереш тогава, и да го вземеш на цена все едно сега преподписваш. До сега такова нещо беше абсурд, ама дали е вярно ще проличи скоро, като отиде за апарат.

П.П. Иначе аз преди година пренесох номер от Мтел към Вива с цел да си закупя апарат, всичко добре, ама има още година и не мога да мръдна /а офертите къртят в момента/ нищо, че съм на Вива Фри, ама като се правят на ударени и не дават да се сменя плана - като ми изтече договора, ще направя още един трансфер, може би в обратна посока. :D

Отговори