Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Само да вметна какво ми направи впечатление, четейки условията на промоцията. "Резервните" минути и мегабайти (до които едва ли ще опре средностатистическия потребител) се предоставят ЕДНОКРАТНО, т.е. само за един от 24-те месеца на договора, след което няма "Резарв" :). Друго неприятно нещо е първоначалното тарифиране на мегабайтите 5/1.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Не си разбрал - Резервът ти е за целия срок на договора. Ако един месец не го опукаш, важи за следващия, ако опукаш част от него, останалата част отива за следващия. И така...
Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
[Quote]houdini
Дата: 04.03.2015 20:35
2.90 лв. за 60 национални минути, няма да повтарям![/Quote]
Това нещо не го намирам
Дата: 04.03.2015 20:35
2.90 лв. за 60 национални минути, няма да повтарям![/Quote]
Това нещо не го намирам
Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
[Quote]https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/maxi-call[/Quote]
Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
За майка ми е идеално
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Късно е либе за китка. Планът е с прекрасни параметри, но трябваше да излезе по Коледа, сега .....чакам Коледа ама 2016.
Сигурен бях, че ще пуснат страхотни планове и то принудени от другите играчи, за мен е късно - въпреки че имам една боб карта, може и да я сложа на Стандарта, то само трафика да ползвам, пак ще съм на сметка.
Сигурен бях, че ще пуснат страхотни планове и то принудени от другите играчи, за мен е късно - въпреки че имам една боб карта, може и да я сложа на Стандарта, то само трафика да ползвам, пак ще съм на сметка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Аз също смятам, че другите играчи ги принудиха. Но пък за мен промоцията е идеална и след като се видя, че боб няма намерение да и отговаря, ще се пренасям.
Минах преди малко през магазин на Теленор, учудващо пълен :) Ако си взимате нова карта- има такса 10 лв. и получавате 60 минути. При пренос няма такса. При покупка на телефон в брой- две месечни такси депозит, т.е. 30 лв. Забравих да ги питам този депозит кога се връща, та ако някой знае, да сподели.
Минах преди малко през магазин на Теленор, учудващо пълен :) Ако си взимате нова карта- има такса 10 лв. и получавате 60 минути. При пренос няма такса. При покупка на телефон в брой- две месечни такси депозит, т.е. 30 лв. Забравих да ги питам този депозит кога се връща, та ако някой знае, да сподели.
-
- Регистриран: 21 май 2014, 19:23
Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Идеален е планът за мен .. след 1-2 седмици отивам да подпиша.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 19:02
Как е интернета на Теленор в големите градове ?
С една приятелка бяхме преди малко да си преподпише договора, мина на тоя план за 15 кинта с 4гб нет и не знам си там колко минути. Казах и - защо не си смениш и телефона и тогава се намеси консултанта, спомена, че имат промяна и в тоя аспект - ако не вземеш телефон на момента, може да отидеш, ако решиш след месец-два и да си избереш тогава, и да го вземеш на цена все едно сега преподписваш. До сега такова нещо беше абсурд, ама дали е вярно ще проличи скоро, като отиде за апарат.
П.П. Иначе аз преди година пренесох номер от Мтел към Вива с цел да си закупя апарат, всичко добре, ама има още година и не мога да мръдна /а офертите къртят в момента/ нищо, че съм на Вива Фри, ама като се правят на ударени и не дават да се сменя плана - като ми изтече договора, ще направя още един трансфер, може би в обратна посока. :D
П.П. Иначе аз преди година пренесох номер от Мтел към Вива с цел да си закупя апарат, всичко добре, ама има още година и не мога да мръдна /а офертите къртят в момента/ нищо, че съм на Вива Фри, ама като се правят на ударени и не дават да се сменя плана - като ми изтече договора, ще направя още един трансфер, може би в обратна посока. :D