Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от Ванката » 04 мар 2016, 09:05

Добре де, баба ти взима 300лв., но ти си млад човек, който работи. Ще и вземеш една карта с неограничени разговори, и ще я плащаш. Като искаш услуга, ще Си плащаш за нея. Операторите, а и всяко едно търговско дружество, няма вина за ниските доходи в страната. Цената за една базова станция е една и съща за всички оператори по света. Това е просто пример. А това дали не съм прав, си е твое мнение! Ползвам всички оператори на договор и хич не се чувствам като балък. Плащам всичко около 90лв., доста под това, което давах преди години само на един.
Samsung GALAXY S22 Ultra

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от andreev0606 » 04 мар 2016, 13:10

Приятели здравейте.Струва ми се че някой от колегите обичат да се изхвърлят със своята платежно способност.Бъдете по скромни и не забравяйте че парадирайки с големите си сметки и скъпите телефони има и хора с друг статус.Така че моля малко по–скромно .С уважение към всички.

Ванката

Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от Ванката » 04 мар 2016, 13:33

Тук не става въпрос за статус, а за големи очаквания за малко пари. Аз не парадирам с нищо, дори не се имам за нещо повече от средностатистически потребител. Всеки се простира според чергата си. Има алтернативи за всички и винаги е имало, но нали е по-сладка авантата.
Плановете са много добри, има подходящи за всякакви случаи.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от Боби13 » 04 мар 2016, 13:58

Средностатистическия потребител на мобилни услуги прави 10-15 лв., а не 90 лв. :) Говорим за суми без абонаментните такси, дори според операторите сумата е по-малка :) Иначе си има избор и всеки си решава за плановете :)

Ванката

Re: Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от Ванката » 04 мар 2016, 14:49

Всичките услуги които ползвам, мобилни и фиксирани правят около 90лв. Това е от такси и никога не ги надхвърлям, просто, защото няма начин да стане.
Средностатистическия потребител плаща по 30-40лв само за телефония. 10-15лв отделят два вида хора; тези които нямат голяма нужда да ползват мобилни услуги (работата им не е свързана с телефонни разговори), или просто нямат време дс говорят, и втория вид; хора които са стиснати-авантаджии, или пък ги мързи да си намерят работа. Това е друга и много дълга тема за обсъждане, но спирам вече...
Samsung GALAXY S22 Ultra

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: Re: Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от motofen2 » 04 мар 2016, 15:17

Щях да се съглася,че плановете Smart Net е добър докато не стигнах до това:
[Quote]Генерираният трафик през приложението не е безплатен, т.е. използването на мобилното приложение черпи от включените MB на максимална скорост в тарифния план или допълнителния пакет на абоната.[/Quote]
Изцяло обезмисля предоставянето на облачна услуга понеже е ясно,че трафика ще е много голям,а ползването ще надхвърля многократно предоставения обем данни в която и да е опция.

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Re: Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от geleto_ » 04 мар 2016, 15:35

[Quote]Операторите, а и всяко едно търговско дружество, няма вина за ниските доходи в страната[/Quote]
Малко извън темата.
АМА:
НАЛИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДАВАТ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ.
КАК ДА НЯМАТ??????

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 04 мар 2016, 15:48

средностатистическия потребител плаща 10-20 лв за телефон. Аз плащам 10 лв за 1000 мин. и 1000 мb, като ми ги прехвърлят имам 1500 мин. на. месец за 5 Евро. Нито съм мързелив, нито съм. безработен, нито съм. авантаджия, имах възможност и се възползвах. Прехвърлих на близки още 2-3 номера и на още толкова познати пак на 10 лв.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 04 мар 2016, 15:52

Средностатистическия потребител на мобилни услуги плаща 10 лв., за справка данните за всяко тримесечие на мобилни те оператори. 30-40 лв. операторите щяха да скачат до небето, ако средно беше така :)

azcv
Регистриран: 01 апр 2008, 00:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Плановете Smart Call и Smart Net на VIVACOM включват много минути и мегабайти

Мнение от azcv » 04 мар 2016, 19:59

Към колегата с промо таксите: почти е невъзможно да преподпишеш на промо такса и да вземеш скъп телефон. Миналата година като излезе с6 изчезнаха промотата. Сега е същото със с7. Общо взето клиента е принуден да преподпише само по една причина: или промо или телефон. Новите планове са стъпка в правилната посока. Иначе човек трябва само да си следи договорите и да е вечно обвързан.
Относно това,че хората плащат малко за телефон. Еми аз като говоря предимно по служебния как да дам повече от 15-20 лева? Няма смисъл да плащам за нещо, което няма да ползвам.

Отговори