Apple_fan написа: ↑16 фев 2021, 12:57
Вито написа: ↑16 фев 2021, 11:53
Епълчо, по-малоумни от ментела ти няма. Дишай спокойно. Когато (и силно ако) те предложат неограничен нет, тогава можеш да се обясняваш на дълго и на широко. Но тогава друга песен ще пееш. Заплатата ми може да не е 3-4 к, но спокойно си плащам по 100 лв. за телефони и нет с тв. Спри да дрънкаш глупости колко сме бедни и не можем един прост план за 40 лв. да си позволим. Ай сметни къв процент са пушачите в тая бедна държава и кви пари дават за цигари за една седмица! Е аз не пуша, та планове и по-скъпи мога да си позволя, стига да задоволяват нуждите ми.
Добре, имам въпрос, не само към теб.
За какво ползвате повече от 5000 минути и повече от 10 ГБ на месец? Ок, има хора, които говорят много по телефона, например счетоводители, акаунт мениджъри и др, но пък 99% от тях имат служебни телефони. Казано по друг начин, това са по 300 минути на ден за 12 часа през деня. А за интернета по 600 МБ. Вие не работите ли, не учите ли? Цял ден на смартфона ли седите?
Веднага ти отговарям аз. Първо, не ползвам над 10ГБ в 99% от времето, но това не означава, че не може да ми потрябва - винаги е добре да има аванс. По същата логика за какво ти е да имаш спестени пари, като заплатата ти стига, примерно. При авария на домашния интернет за един ден може да направиш доста трафик. Може да имаш вила, където да ползваш, може да се наложи да постъпиш в болница. Сценарии много. Освен това колко струва план с 10ГБ? И той е над 30 лв за "нелоялни", при това се влошава допълнително след изтичане. Така че няма смисъл именно от плановете с 10-ина ГБ, а не от неограничения.
Аз напоследък като си поглеждам от любопитство статистиката (Понеже в момента съм с 25ГБ и така или иначе при нормални условия няма как да не стигнат), на месец си отиват дори зимата по 4-5ГБ, с много по-малко излизане и ползване - дори нямам идея къде отиват толкова. При това скоро не съм слушал и интернет-радиа на телефона. Едното, което слушам най-често, е на 224кб/с и също си тегли стабилно.