Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS

Мнение от Apple_fan » 19 фев 2021, 13:27

Отговорът на А1 е много добър, браво! За 30 лв/мес. имаш неограничени минути и 50 000 МБ, които можеш да ги използваш и в 5Г мрежата на оператора. За 35 лв(колкото е "великата" тарифа на Виваком) има общо 70 000 МБ(68+2 при онлайн плащане), като тук отново няма ограничение на скоростта и може да се ползва в 5Г мрежата.
Всичко това с тези неограничени минути и мегабайти си е чист маркетинг за прости наивници, които не знаят за какво да си дадат парите. 80% от абонатите не ползват повече от 1000 мунти и повече от 5000 МБ месечно и също така плащат между 10 и 20 лв на месец.
Но явно има хора, които или са богати по наследство, или по цял ден няма какво да правят на работното си място.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 19 фев 2021, 13:41

*Facepalm* Отказвам се да споря. Набутвайте си се на дървени "промо" условия и на всеки 2 години се надявайте да склонят за някакви поносими условия, че да преподпишете наново. Явно още дълго време номерът ще минава и със сигурност при Вива това в момента ще е временно явление при такава потребителска култура.

TRACKER
Регистриран: 11 апр 2006, 17:49

Мнение от TRACKER » 19 фев 2021, 13:45

Има хора които работят от вкъщи (ИТ работа) и нямат алтернатива на мястото където живеят. Няма кабелни оператори, даже А1 и теленор нямат обхват или имат ама толкова слаб, че не става за нищо. За такива хора неограничените тарифи (ограничени по скорост) са незаменими :) Примерно миналото лято с ограниченията се вмествах в около 80ГБ на месец, ама то си беше "тва няма да видя, онова няма да сваля..." трудна работа...

zaboraboy
Регистриран: 24 дек 2018, 17:28

Мнение от zaboraboy » 19 фев 2021, 13:55

Apple_fan написа:
19 фев 2021, 13:27
Отговорът на А1 е много добър, браво! За 30 лв/мес. имаш неограничени минути и 50 000 МБ, които можеш да ги използваш и в 5Г мрежата на оператора. За 35 лв(колкото е "великата" тарифа на Виваком) има общо 70 000 МБ(68+2 при онлайн плащане), като тук отново няма ограничение на скоростта и може да се ползва в 5Г мрежата.
Всичко това с тези неограничени минути и мегабайти си е чист маркетинг за прости наивници, които не знаят за какво да си дадат парите. 80% от абонатите не ползват повече от 1000 мунти и повече от 5000 МБ месечно и също така плащат между 10 и 20 лв на месец.
Но явно има хора, които или са богати по наследство, или по цял ден няма какво да правят на работното си място.
Аз го виждам този план на цена 50+ лв,къде пише 30 лв?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 19 фев 2021, 15:20

Епълееее, едно е 100ГБ на ден, друго е на месец. Айде ползвай си великите, и великата им 5Г мрежа и не дрънкай глупости. Аз у дома имам 300 Мбита нет. Баси зора за 5Г скорости, и кво точно ще ми свалиш с 1000 мбита на телефона. Е тва вече е маркетинг! Едно е 3 терабайта на месец, съвсеееееем друго е 100ГБ. Или смятането не ти е любима дисциплина...

Huaweimatexs
Регистриран: 15 авг 2020, 17:01

Мнение от Huaweimatexs » 19 фев 2021, 15:35

TRACKER написа:
19 фев 2021, 13:45
Има хора които работят от вкъщи (ИТ работа) и нямат алтернатива на мястото където живеят. Няма кабелни оператори, даже А1 и теленор нямат обхват или имат ама толкова слаб, че не става за нищо. За такива хора неограничените тарифи (ограничени по скорост) са незаменими :) Примерно миналото лято с ограниченията се вмествах в около 80ГБ на месец, ама то си беше "тва няма да видя, онова няма да сваля..." трудна работа...
Колко са хората, които живеят на място където само Виваком имат обхват и им се налага да ползват неограничен интернет? Сигурен съм, че са единици, а плановете масово се правят за масата.

TRACKER
Регистриран: 11 апр 2006, 17:49

Мнение от TRACKER » 19 фев 2021, 15:42

Съгласен съм, все пак има и такива хора и места. Но друго си е да си на "неограничен" план, а и с новото 5G има смисъл да се минава на ограничение по скорост, не по трафик.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 19 фев 2021, 15:47

Е то реално Вива има ограничение на трафик, ама 100ГБ на ден... За мен не е никакво ограничение.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 19 фев 2021, 15:53

defierofodds написа:
19 фев 2021, 11:58
radko89 написа:
19 фев 2021, 11:54
defierofodds написа:
19 фев 2021, 11:53
Значи вече е официално, Ментел нямат намерение да отговарят с нищо дори доближаващо се до такива тарифи - "отговорили" са с поредните дървени планове с много, но промоционален трафик, който изчезва след 2-те години.
Така е идеално, ползваш на воля, преподписваш, пак ползваш.
Не рабирам какъв е проблемът да си на договор?
Е заради такива като вас ще продължават да ни прецакват. "Не виждаш" нищо нередно докато не се окаже, че като дойде време да преподписваш, няма да има нищо, което да се доближава до това, което си ползвал. Защо, според теб, не важат и след изтичането тези мегабайти? Нали точно това им е целта, да нямаш постоянно приемливи оферти. Точно заради това ще ги чакам още седмица и ако не предложат нещо по-нормално поне за настоящи абонати, плащам си неустойките и директно към Вива. Защото с такива планове като сегашните на Вива, човек в дългосрочен план ще спести и пари, и нерви и неудобства. Подписваш веднъж и имаш постоянно добри условия на нормална цена и след 10 години.
Е как ще се окаже, че няма нищо, което да се доближава до това, което ползвам. От 10 години съм клиент на а1 - имам подписани 7 договора с тях досега. започнах на 29лв., сега съм на 34лв. и досега никога не съм падал надолу - на 29лв. бях на 10гб мисля тогава, сега съм на 33гб.
Не съм се ограничавал досега с интернета, ползвам от време на време на няколко месеца хот-спот, когато спре ток или нещо подобно.

По-скоро заради такива като вас ни прецакват защото гледат все да е*ат дявола във въздуха... Все сме потърпевши и прецакани и това ни е извинение да правим каквото ни скимне и това е ок, ние сме си в правото, защото разбираш ли сме прецакани.
Светът не се върти около теб или мен, надявам се го разбираш, колега!?! :idea:

Отговори