Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Re: Плановете VIVACOM Unlimited са с неограничени национални МВ, минути и SMS
Аз преподписах от Smart XL на Umlimited 150 за 39.99 лв. Чакам да ме уведомят с sms, когато влезе в сила (вероятно в понеделник).
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Как е договорът, има ли някакви подводни камъни, които да не са споменати в условията в сайта, или нищо притеснително? Нещо за тетъринга споменава ли се?
На мен по телефона ми казаха, че нямали възможност да ми предложат по-нисък план от Unlimited 150, при условие, че съм с изтекъл договор на план Smart U.
В условията им пише, че могат да преподпишат всички, които имат не повече от 3 месеца оставащ договор.
Това нормално ли е?
В условията им пише, че могат да преподпишат всички, които имат не повече от 3 месеца оставащ договор.
Това нормално ли е?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А ти им звъня или ти си го поръча през сайта и те ти звъннаха да те отрежат? Ако е първото, направо си го поръчвай през електронния магазин и не им обръщай внимание. Ако е второто, задължително си пробвай и в някой офис.Tricast написа: ↑20 фев 2021, 19:40На мен по телефона ми казаха, че нямали възможност да ми предложат по-нисък план от Unlimited 150, при условие, че съм с изтекъл договор на план Smart U.
Това нормално ли е?
Би ли пратил Speedtest от някъде с добро покритие и тройна агрегация, за да видим дали забива права линия на 150 Mbps.
(Аз имам подозрение, че маркетинг департамента им си мисли, че 150 е максималната достижима скорост в мрежата им и затова е 150 в името на плана, защото реално със 150 Mbps почти не те лимитират в нищо, което можеш да правиш.)
Цената от 39,99 лв е цената за лоялни клиенти, нали?
Сигурно ще се окажеш прав.ivobel721 написа: ↑20 фев 2021, 19:55
Би ли пратил Speedtest от някъде с добро покритие и тройна агрегация, за да видим дали забива права линия на 150 Mbps.
(Аз имам подозрение, че маркетинг департамента им си мисли, че 150 е максималната достижима скорост в мрежата им и затова е 150 в името на плана, защото реално със 150 Mbps почти не те лимитират в нищо, което можеш да правиш.)
Цената от 39,99 лв е цената за лоялни клиенти, нали?
Едно нещо не мога да си обясня. Виваком , които се праскат ,че имат най-бързата мрежа в ЕВРОПА , пускат план с ограничение до 50mbps...?!
Съобразен е с манталитета на българина.
Samsung GALAXY S22 Ultra
В сайта им имам възможност при преподписване да избера само Unlimited 150.defierofodds написа: ↑20 фев 2021, 19:43А ти им звъня или ти си го поръча през сайта и те ти звъннаха да те отрежат? Ако е първото, направо си го поръчвай през електронния магазин и не им обръщай внимание. Ако е второто, задължително си пробвай и в някой офис.Tricast написа: ↑20 фев 2021, 19:40На мен по телефона ми казаха, че нямали възможност да ми предложат по-нисък план от Unlimited 150, при условие, че съм с изтекъл договор на план Smart U.
Това нормално ли е?
При въпрос от моя страна, защо не мога да избера Unlimited 50 ми беше отговорено, че нямало такава възможност.
Реално имам две опции, или преподписвам на Unlimited 150, или си седя на сегашния.