Росене, с моята плюс версия онзи ден изкарах от 6:00ч.сутринта до вечерта, като се прибирах от работа към 23:30ч. и имаше още 15%. Говоря ти за яко натоварване: гледах два филма, около 3 часа разговори, доста чат и брауз. Това беше от онези дни, в които нямам никаква работа. Най-интересното е, че не усетих затопляне, както бях чел някъде, беше си супер студен телефона. Имай впредвид, че счупих айпада и засега си ползвам него вместо таблет. Единствения андроид телефон, който мога да кажа с ръка на сърцето, че не ми е затоплял е Lenovo Vibe Z2 Pro. Всъщност, именно него ще си оставя за вивакомската карта, а не LG-то. Това леново е зверско и никога няма да се разделя с него!
п.с. Всъщност излъгах. Веднъж ми загря, но тогава направих един час видеоразговор по скайп, нещо което сега е невъзможно, защото го скапаха и постоянно ми дропят разговорите.
По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung
Re: Re: Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung
[Quote]И все пак си е главоболие да ходим с външни батерии... Аз бих предпочел кейс, поне кабелаци няма.[/Quote]
Батерията която ползвам е с вграден микро кабел. Няма дълги кабели, влиза във всеки джоб и поддържа бързо зареждане на телефона. Въпрос на свикване е. Все едно имам втори телефон, но съм енергийно независим. А за големия звяр 16000 мАч няма да говоря, той е само за дълги пътувания. :D
Всеки ползва телефона си различно. Аз от както ползвам смарт телефона вечер е на зарядно. Преди години имах Нокиа 1100 която ми караше по 10 дена, но я ползвах само за ало ало. Със смартфона ползвам много неща, когато трябва работя, когато мога си запълвам времето. В крайна сметка за това съм го купил.
Батерията която ползвам е с вграден микро кабел. Няма дълги кабели, влиза във всеки джоб и поддържа бързо зареждане на телефона. Въпрос на свикване е. Все едно имам втори телефон, но съм енергийно независим. А за големия звяр 16000 мАч няма да говоря, той е само за дълги пътувания. :D
Всеки ползва телефона си различно. Аз от както ползвам смарт телефона вечер е на зарядно. Преди години имах Нокиа 1100 която ми караше по 10 дена, но я ползвах само за ало ало. Със смартфона ползвам много неща, когато трябва работя, когато мога си запълвам времето. В крайна сметка за това съм го купил.
По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung
Всеки фаблет може да издържи по 3-4 дена, ако се ползва по 2 часа на ден и си стой на стенд бай.
Моя плюс не го оставям на мира и замръквам към 7 часа към 30%- мен ме устройва.
Освен това имам зарядно в колата, работата, и една батерия от 16000мах за всеки случай, така, че няма да останем без играчка....
Само дето темата не беше за батерии, ама нали сме седнали на масата, пък и модераторите и те се включват не по темата- аз против нямам:)
Ако искате може да говорим и за правителството или за коли в тази тема....
Моя плюс не го оставям на мира и замръквам към 7 часа към 30%- мен ме устройва.
Освен това имам зарядно в колата, работата, и една батерия от 16000мах за всеки случай, така, че няма да останем без играчка....
Само дето темата не беше за батерии, ама нали сме седнали на масата, пък и модераторите и те се включват не по темата- аз против нямам:)
Ако искате може да говорим и за правителството или за коли в тази тема....
Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung
И какво да се каже още по темата? 7-та ще е тънка и оттам, ще е с по-слаба батерия. Именно оттам темата пое по този път. Относно това дали Самсунг няма да се справят с такъв тип производство на новите чипове, ме съмнява. Няма друга компания с техния капацитет на производство! Правят чиповете за един от най-продаваните продукти, че и свой собствен.;)
Плюс това влагат милиони в разработки и да нямат необходимата технология за тези чипове ме съмнява.
Плюс това влагат милиони в разработки и да нямат необходимата технология за тези чипове ме съмнява.
Samsung GALAXY S22 Ultra