По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от anonim4o » 11 дек 2015, 20:45

Ще намали вертикалната височина. А то хоризонтална височина има ли? Май тогава е дължина.

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от behroozwolf » 11 дек 2015, 20:51

Таман още по грозно стърчащи камери ще имат новите модели :D

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от LegolasElf » 11 дек 2015, 21:00

Да се чудиш кому е нужно това безкрайно изтъняване :X

fox_vt
Регистриран: 22 фев 2011, 12:42

Re: Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от fox_vt » 11 дек 2015, 21:13

Всичко е еволюция брат :D Навремето къде трийсето лето ;)телефоните се откачиха от кабела.След това започна мания по смаляване на размерите.Стигнаха до съвсем миниатюрни модели като кибрит,от там обаче съвсем естествено дойде манията по увеличаване на размерите ( с помоща на откритите цветни дисплеи разбира се )Сега сме свидетели на уголемяване от типа на таблети и фаблети,и разбира се еволюцията трябва да върви на някъде.Остава само дебелината.След като мине този естествен процес новата посока ще е пак минимизиране най вероятно поради ползване на холографски монитори.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от PoceH_BS » 11 дек 2015, 21:36

Вместо да му сложат по-голяма батерия, те се чудят какво оправдание да си измислят за да сложат още по-малка, ама така е като си "роб" на фИешън модата... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от sladyrko » 11 дек 2015, 21:56

Много кадърния и технически образован, в днешно време кой флагман е с по-голяма батерия от предния флагман на същата фирма? Не само, че са по-малки ами и 2/4К дисплей им слагат... Ти без да се изцепиш май не можеш да спиш спокойно.
Има начин по-тънка батерия да държи повече, ако измислят някак да задържа повече заряд в по-малък обем. Но това силно ме съмнява. Скоро ще ходим със по една допълнителна батерия от 6000маха в джоба и от единия джоб ще минава кабел до другия да зарежда телефона по 3 пъти на ден. Без значение дали е Apple, Samsung и т.н. Всички сме в кюпа! Всички се оплакваме, всяка година и то, а резултат никакъв. После всички "слушат" потребителите. Моя iPhone 6 прави 6+ часа на 90% осветляване и 5 часа и малко отгоре на 100% brightness и пак супер ме изнервя всеки ден да го зареждам. iPhone 6 Plus. С него е друг свят, на 2 дена веднъж, понякога дори и 3 голяма машина е, но и в буквален смисъл. Твърде голямо body и е неудобен в 80% от времето..
Перфектен телефон няма, а щом е до батерия още повече..
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

[email protected]
Регистриран: 27 юли 2015, 10:50

Мнение от [email protected] » 11 дек 2015, 23:20

Абе ти чуваш ли се за кви 3 дена говориш :D засега няма телефон който ако се ползва за това , което е направен : функции и тн, нямаа как да издържи повече от 1 ден , особено като ми гоовиш за айфоните , за леновото е възможно да изкарат повече , щото там вече мислят какво правяят и имат модели с по 4 и 5к батерии , ама 2700батерия на такъв голям дисплей (6с плюс) да ми го хвалиш , че издържа 3 дена и просто смешно :D

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 12 дек 2015, 00:58

[Quote]Скоро ще ходим със по една допълнителна батерия от 6000маха в джоба[/Quote]
Аз от пет години ползвам външна батерия. Наложи ми се след покупката на първия тъч Nokia N8. Не, че предният N95-2 издържаше цял ден в ръцете ми, но с него си носих зарядно (поне беше леко, не като първите адаптери/ютии). С напредването на технологиите видях, че има компактни външни батерии и се възползвах веднага. Сегашният ми модел е този http://www.easyacc.com/623-easyacc-6000mah-ultra-slim-power-bank-with-built-in-cable.html#/ Компанията беше пуснала батерия и за по-старите модели Айфон http://www.easyacc.com/507--mfi-easyacc-ichoc-5000mah-power-bank.html#/
С други думи, стига да иска човек винаги може да е зареден. :)

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: По-тънък iPhone 7 може да донесе проблеми на Samsung

Мнение от sladyrko » 12 дек 2015, 04:14

Ти хем не си ползвал, хем говориш... Ех, тука все пишман разбирачи. Със средно ползване, чак на 3-тия ден да го зареждаш е напълно възможно. Раздели 11 часа usage на 3, по близо 4 часа на ден идва. Аз при нормално ползваме 2 часа на ден правя... Не всички имат по цял ден за джиткане на телефона с цел запълване на живота си... И андроид като ползвах, който пак 4 часа правеше, през повечето време на 2 дена го зареждах. И не е важно колко Маха е батерията само, а и как е оптимизирана ОС-то. А всички знам, че Apple точно в това правят чудеса. Ако имаше iPhone 6 с 3000маха щеше да е ненадминат.. Но няма и няма и да има най-вероятно.

Вито: И все пак си е главоболие да ходим с външни батерии... Аз бих предпочел кейс, поне кабелаци няма.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 12 дек 2015, 06:04

Нискообразования и технически неграмотен индивид пак се изказа абсолютно неадекватно по темата, както винаги в негов си стил. Смартфони с големи батерии и малко [B]Body[/B] има отдавна, но за твое голямо разочарование не са с логото на "нагризана ябълка". Ти продължавай да си "роб" на фИешъна. За по-сигурно с новия iPhone (ако/когато си го купиш) може да си носиш на гърба един акумулатор от ТИР, за да си сигурен, че поне 2-3 дена ще можеш да изкараш без да търсиш контакт с 220В за зарядното си... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Отговори