Pokemon Go стигна и до Великобритания
Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Точно това е супер за хората с мозък, които управляват света... Армия от застаряващи индивиди вторачени в телефони/компютри и таблети.... Не отиват на добре нещата :(
Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
АЗ си изказах мнението, какво се засягате. Играйте и до 200г все тая ми е. Просто за мен е адски смешно възрастни хора да се занимават с глупости, вместо да свършат нещо важно.
Pokemon Go стигна и до Великобритания
Хората се развличат по различни начини, това, че играеме игри, не значи, че не правим нищо важно... просто след "важното" обичам И да играя игри.
Има хора след работа пият ракия, отиват на риба, излизат на разходка, седят по 15 часа в кафенето и говорят празни приказки...има и хора който обичат да играят игри, къде е разликата?
Ти 24/7 само важни неща ли правиш? Не се ли развличаш?
Има хора след работа пият ракия, отиват на риба, излизат на разходка, седят по 15 часа в кафенето и говорят празни приказки...има и хора който обичат да играят игри, къде е разликата?
Ти 24/7 само важни неща ли правиш? Не се ли развличаш?
Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Явно някои са забравили напълно детското в себе си.... Жалко... Както написаха преди мен възрастните хора намират различни начини за отмора. Извинявам се, ако се налага да четеш мненията ни, защото явно в момента, а и 24 ч. в денонощието си зает само с важни неща (beer)
Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Ако ще играя дебилни игрички с поглед зобиран в телефона, да , предпочитам да нямам нищо детско в себе си...
Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Като гледам май сериозно вярваш в Световната конспирация (woo)(woo):D
Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Вярвам единствено на това което виждам - замисли се дали зомбирането на масите е полезно или вредно?! Но всеки е свободен да си живее живота - играйте си игричките! (yes)(yes)
Re: Re:r Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Щом го виждаш като зомбиране.... Всяко чудо за три дни. И по-добре за младите това, отколкото дрога и чалга...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Зомбирането не изисква екран, а липса на мозък.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
[u]Ако ще играя дебилни игрички с поглед зобиран в телефона, да , предпочитам да нямам нищо детско в себе си...[/u]
Ти изобщо играл ли си някога INGRESS?
Играта е образователна. Намираш забележителностите на мястото, на което си в момента. Особено ако си в чужбина е много интересно. И в България ако си на ново място е интересно.
Дай пример за не-дебилна игра?
Или щом я няма за windows, значи не струва.
Тази е подобна.
Ти изобщо играл ли си някога INGRESS?
Играта е образователна. Намираш забележителностите на мястото, на което си в момента. Особено ако си в чужбина е много интересно. И в България ако си на ново място е интересно.
Дай пример за не-дебилна игра?
Или щом я няма за windows, значи не струва.
Тази е подобна.