Pokemon Go стигна и до Великобритания

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от andreev0606 » 17 юли 2016, 18:47

Вместо да си говорят с приятели лице в лице и да се веселят си забили муцуните в дисплея и ходят като зомбирани!Търсят на Мама си ........!

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от Боби13 » 17 юли 2016, 19:19

Има време за всичко (beer)

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от wer_aac » 17 юли 2016, 21:16

Света отива на кино. Нямам нищо против игрите, но възрастен човек да си губи времето вместо да свърши някаква работа. По-добре да прочете 70стр от някоя книга за 2 часа вместо да играе покемон. Аман от загубеняци. И най-лошото е че има и хора по на 40 и отгоре години с подобен акъл.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от sladyrko » 17 юли 2016, 21:39

Брех, бе. Човек ще си каже, че тука са събрани най-начетените и умни хора... Голям смях. Я кажи ти какво толкова си постигнал с "някаквато" работа която парвиш? И тея преди тебе, също ги питам. Какво сте постигнали досега в живота си, че да ви е проблем какво другите правят? Не се заяждам, просто ми е интересно. Тука 99% се правят на сериозни, начетени, грамотни, а влизат колкото да изхабят натрупан гняв, явно поради липса на личен и социален живот. Загубеняк е човек, който съди някого за това което прави или не прави, само защото той го прави или не го прави. Ех да бяха форумите със задължителна снимка и линк за социални мрежи, тука 99% нямаше да влизате, че да не ви видим какви сте... Етикети слагат като на битака.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от Боби13 » 17 юли 2016, 21:40

Спокойно :) Човек, ако е организиран си намира време за всичко :) Освен това, когато например ходиш на работа пеша използваш и играта. Не е нужно всички да отделят специално време за нея. А забравих ( старост не радост) средно чета по 3-4 книги седмично ( научни, научно-популярни, художествена литература ). Голям книгоман съм :)

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от abando » 17 юли 2016, 22:00

Ще слагам какъвто си искам етикет, а той в случая е "ДЕБИЛНО" ... Не ангажирам никой с мнението си :)

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от PoceH_BS » 18 юли 2016, 00:15

[Quote]Дебили по на 25+ години спират колите си по средата на улицата блокирайки движението и тичат към някакъв парк в който ще се изпотъпчат за да махат телефоните в небитието.[/Quote]

Нали... http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1XKbmR_460sv.mp4
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от sladyrko » 18 юли 2016, 01:35

И? Всеки ден някой катастрофира, защото говори по телефона, друг е ударен, защото си гледа телефона... Сега покемон е хит и всичко пишат. Още като пуснеш играта има предупреждение да се оглеждаш постоянно... Това е вина на хората, не на играта.

Абандо ли си, брандо ли си, слагай етикет, тука ти е паднало. Навън съм 100% сигурен, че ти си с етикета, ама айде... Да живее форума и интернет :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 18 юли 2016, 02:16

[Quote]Нямам нищо против игрите, но възрастен човек да си губи времето вместо да свърши някаква работа. По-добре да прочете 70стр от някоя книга за 2 часа вместо да играе покемон. Аман от загубеняци. И най-лошото е че има и хора по на 40 и отгоре години с подобен акъл.[/Quote]
И ако човек прочете книга вместо да играе, ще е свършил повече работа ли? Еми няма, това са различни начини за забавление/разпускане и всеки избира какво предпочита. Един ще гледа филм, друг ще седне да изпие бира, трети ще пише в безсмислени теми из форумите... всеки сам си преценява как да си запълва времето.
Но не е сериозно да слагаш квалификации спрямо това кой какво обича да прави в свободното си време. Аз лично обичам да играя игри и ще го правя винаги. За теб може да съм загубеняк, но някак ще го преживея. Баща ми също играе игри, на моменти може би повече от мен. Това по никакъв начин не му пречи да има успешен бизнес и да дава хляб на не малко хора.

Разбира се както с всичко друго не е добре да прекаляваш. Наистина показаното в клипчетата определено прекрачва границата, не е адекватно да си зарежеш колата на улицата и да хукнеш да гониш покемони. И все пак стига да не пречиш на останалите хора, всеки може да си прави каквото иска. Един може да лови покемони в парка, а друг с часове виси с въдица на езерото опитвайки се да хване риба.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 18 юли 2016, 07:04

Всеки е свободен да избира, как да прекарва свободното си време независимо от възраста си. Аз също обичам да играя по някоя игрица от време на време на телефона си, въпреки че съм на 35 години, но наистина изчезна онзи ентусиазъм отпреди години, когато имах добре напомпан настолен компютър и разцъквах хитовите заглавия. Не се виждам човек два метра, да гоня михаля с телефона си, някак си няма да ми отива, а и със сигурност ще ме вземат за идиот...:D

Лично аз предпочитам да се разхождам някъде с приятелката си сред природата, да ходим по екскурзии, а страната ни е толкова красива, че е престъпление да не се обходи цялата... Обичам да излизам с приятели по мъжки, да се събираме и гледаме свободни боеве или бокс, да псуваме и освобождаваме напрежението. Обичам да тренирам, което ми е и професия, и хоби, така че съм щастлив и в това отношение. Ето, че всеки намира някакъв начин за релаксиране, но това не означава, че другия търсейки покемони е кофти човек!

Не си давайте квалификации, защото не е правилно, а и тази тема прекалено много се разтегли с празни постове. Живейте живота си на макс, защото годините няма да се върнат и остават само спомените!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори