Pokemon Go стигна и до Великобритания
поредната глупост, водеща до затъпяване.. дано тая мания подмине нашата страна, и без това всички са се зомбирали достатъчно с тия смартфони
Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Няма как да ни подмине, даже идва с голяма сила.
Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Глупост ли е, не е ли, попитай Nintendo, които до вчера увеличиха пазарната си капитализация с 8 милярда!
За разлика от почти всички други игри, тази те кара да си навън, да се срещаш с хора и да движиш, а не да друсаш сланини сам в къщи.
За разлика от почти всички други игри, тази те кара да си навън, да се срещаш с хора и да движиш, а не да друсаш сланини сам в къщи.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Не ми хареса колкото INGRESS. Тя си остава класика. Намираш разни интересни места. Дори в твоя град може да намериш непознати места. Такива игри са полезни. Стигал съм до 10 километра ходене пеш. В днешно време когато всички сме се залепили за смартфони и компютри, ходенето е не само полезно, но и задължително. При хубаво време дори до работата ходя с колелото. Според мен ползата от такива игри е голяма.
Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Ако имаш достатъчно мозък ще се срещаш с хора и ще се движиш наистина, а няма да гледаш като зомби в някакъв телефон... накъде отива този свят....(no)
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
[Quote]Ако имаш достатъчно мозък ще се срещаш с хора и ще се движиш наистина, а няма да гледаш като зомби в някакъв телефон... накъде отива този свят....[/Quote]
И къде се срещаш с тези хора?
В 90% от случаите в някое кафе и като гледам всеки ръчка телефона.
Ако не си разбрал, в тази игра се движиш НАИСТИНА с краката си.
И къде се срещаш с тези хора?
В 90% от случаите в някое кафе и като гледам всеки ръчка телефона.
Ако не си разбрал, в тази игра се движиш НАИСТИНА с краката си.
Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Ясно ми е, че се движиш с краката си, но е добре като го правиш да мислиш и с главата си...
Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
Така е. Та какво като те кара да се движиш. Аз си изминавам и 15 км без игра и т.н. На умните хора не им е нужна някаква тъпа игра за да си размърдат задниците. А хората колко затъпяват не е истина. Всеки ден гледам хора по на 40, 50 години играещи си на някакви игрички на смартфона. Как не ги е срам не знам, но това са хора без цел в живота. Станал на 50г ама акъл като на 10 годишен.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания
[Quote]Всеки ден гледам хора по на 40, 50 години играещи си на някакви игрички на смартфона. Как не ги е срам не знам, но това са хора без цел в живота. Станал на 50г ама акъл като на 10 годишен.[/Quote]
Ама че нелепо мнение!
Ти като станеш на 40 или 50 години трябва да легнеш да умираш ли?
Или пък няма да играеш игрите, които си играл на 20-30 години. Тогава ще спреш ли да изминаваш 15 километра, които твърдиш? Ако тогава ти падне някое 20 годишно маце дали ще го подминеш защото някой определя, че не е за теб? И какво трябва да прави един 40-50 годишен човек?
Чак пък и да ги е срам. Каквато и да ти е целта в живота, накрая изхода за всички е един и същ. Така, че важното в тоя живот е да правиш това, което ти харесва на теб, а не как ще го оцени някой друг. Предразсъдъците на човека са само в неговата глава.
Ама че нелепо мнение!
Ти като станеш на 40 или 50 години трябва да легнеш да умираш ли?
Или пък няма да играеш игрите, които си играл на 20-30 години. Тогава ще спреш ли да изминаваш 15 километра, които твърдиш? Ако тогава ти падне някое 20 годишно маце дали ще го подминеш защото някой определя, че не е за теб? И какво трябва да прави един 40-50 годишен човек?
Чак пък и да ги е срам. Каквато и да ти е целта в живота, накрая изхода за всички е един и същ. Така, че важното в тоя живот е да правиш това, което ти харесва на теб, а не как ще го оцени някой друг. Предразсъдъците на човека са само в неговата глава.
И на 100 да стана пак ще играя игрички, пък нека този с предразсъдаците ми казва, че нямам цел в живота.