[Quote]Всички останали клиенти ще могат да се възползват от предимствата на 4G ако подновят настоящия си или сключат нов договор с някой от следните абонаментни планове – “Мтел безкрай L”, “Мтел безкрай XL”, “Мтел безкрай 2XL”, “Мтел безкрай 3XL”, “Мтел сърф L” и “Мтел сърф XL”. Тези, които не искат да сменят договора си, могат да добавят 4G към настоящия си план чрез добавка на цена от 7,99 лева, която носи и допълнителни 1,5 GB мобилен интернет на максимална скорост.[/Quote]
Нямам думи... Големи мошенници са тези! Това нещо го няма при другите оператори! Бягайте от Ментел хора, долни подлеци са... А какво става за по-ниските планове Безкрай М, Сърф XS/S/M? Те да си стоят на 3G нали?... (no)(no)(no)
Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Re: Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Мизерници абсолютни хахаха!
Някой има ли представа защо ми вади съобщение "Enable LTE? This cellular network has not been certified" Mtel е мрежата.
Някой има ли представа защо ми вади съобщение "Enable LTE? This cellular network has not been certified" Mtel е мрежата.
Re: Re: Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Е като ти пише, че не е сертифицирана, натискаш Enable LTE.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Много полезен отговор...
За bob добавката е на цена 8,90 лв.
Re: Re: Re: Re: Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Разбира се, че е полезен, решава ти "проблема".
Епъл "сертифицират" 4Г мрежи поотделно и когато те си поискат и това няма никакво отношение към качество или нещо друго на мрежата.
С Теленор беше същото и чак на наяккаъв ъпдейт на иОС, месеци след като си пуснаха мрежите, Епъл им я сертифицираха.
Сори, нямаш кейс в случая.
Епъл "сертифицират" 4Г мрежи поотделно и когато те си поискат и това няма никакво отношение към качество или нещо друго на мрежата.
С Теленор беше същото и чак на наяккаъв ъпдейт на иОС, месеци след като си пуснаха мрежите, Епъл им я сертифицираха.
Сори, нямаш кейс в случая.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Аз обаче едно не можах да разбера,няма да ти дава да се закачиш към нея или ще те таксува допълнително.
Re: Re: Ползвалите 4G от “Мтел” няма да плащат допълнително за услугата
Няма да ти дава да се свържеш с 4G, което си е нормално за мен. Не върви някак си за 10 лева месечна такса да ползваш 4G. Както на времето с ниските такси нямаше изобщо включен интернет в плана, така сега само по-високите такси включват 4G. И това е не само на Мтел, не само в България, ами почти навсякъде, понеже си направих труда да разгледам офертите на операторите по другите държави от ЕС.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm