Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от board » 25 сеп 2017, 11:29

И за тази работа викаш, няма да чакаш?

А ако проблема не е гаранционен какво правиш, след като не ги ремонтират?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от Ванката » 25 сеп 2017, 12:41

Разбира се, че се чака. Първо становище от производителя и после изписване на нова бройка. Така беше с моя. Но готиното при Теленор беше това, че можех да си следя статуса на ремонта. Чакането до подмяната трая точно три седмици.
Samsung GALAXY S22 Ultra

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от iWolff » 25 сеп 2017, 12:55

Аз смених на жена ми iPhone 7, понеже единия бутон за звука спря да работи преди около месец. Занесох го директно в Creative Center, не ми поискаха абсолютно никакъв документ за телефона, въпреки, че носех всичко. Не е от оператор телефона, а от магазин. Само махнах акаунта и го приеха. Точно след 4 работни дни ми се обадиха да отида да взема новия телефон. А от обслужването съм направо възхитен, карат те да се чувстваш като техен специален клиент, само където не ми козируваха като влизам и излизам.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Потребителски аватар
board

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от board » 25 сеп 2017, 12:59

Какъв беше проблема при теб?

И наистина какво правиш, ако примерно си счупиш задното стъкло на iPhone 8, след като не ги ремонтират, а заменят?

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от iWolff » 25 сеп 2017, 13:02

Заменят дефектирал телефон, счупен или повреден от потребителя се плаща за ремонта.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от Ванката » 25 сеп 2017, 13:12

Проблем с комуникацията. Слабо се чуваше през говорителя - слабо ме чуваха и мен, дори да е на максимум звука. Имаше проблем и с буксата за слушалките. Малко да тапнеш по нея по време на разговор или леко да я завъртиш, и прекъсваше разговора.

Иначе Creative са отлични, но не се занимават с операторски телефони, понеже реда там е друг. Иначе дори да си купил телефона от друга държава (стига да не е пак операторски), без проблеми го подменят с нов. На един мой клиент му подмениха айпад еър 2 закупен от Дубай след няколко дни чакане.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
board

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от board » 25 сеп 2017, 13:48

Еми супер звучи, че ги заменят за подобни неща.(yes)

А всъщност цитирания AppleCare+ предлага ли се в България?
И не е ли по-евтино просто да им занесеш да ти ремонтират проблема, вместо да се плащат цитираните в новината цифри?

mr_j
Регистриран: 05 апр 2005, 12:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8

Мнение от mr_j » 25 сеп 2017, 21:34

Епъл кеър не се продава в БГ директно, защото по закон в БГ има 2 години гаранция за физ. лице, но това не пречи да се закупи онлайн. Смисъл има, ако дадена стока е закупена на фирма или от чужбина, така освен стандартната гаранция, получаваш +2 години. Сервизите в цял свят зачитат Епъл кеър и обслужват всички Епъл продукти с удължена гаранция.

Отговори