Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Ефтино е . Може още да се вземе от феновете. За Бг цената ще е още по-висока надявам се.
Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Има ли тема за Епъл, в която да не се сере. Каквито са ви телефоните, такава ви е и културата (yes).
Я кажи, колко пари взимат от твойта марка за удължена гаранция?
Я кажи, колко пари взимат от твойта марка за удължена гаранция?
Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Еми това което аз си правя е застраховка на телефона, което играе същата роля като AppleCare+, плащам 7 евро на месец за S8 и няма допълнително доплащане при нужда от ремонт.
Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Неговата марка, няма удължена гаранция. Дори нормалната гаранция не му е и на 10% от това което епъл предлага , но нали трябва да плюят по нещо. Сервизното обслужване на епъл , всички андроид пръчки взети заедно не могат да го стигнат. Факт ,че не ремонтират телефони а направо сменят е показателен , а от самсунг какво правят с тел на 10 дни който е дефектирал , пращат го в сервиз и 30 дни ремонт, после поработи малко и пак 30 дни в сервиз :D
Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Айде сега и на Самсунг да сипем ;) Поледния път като ми ренонтираха телефон в гаранционния сервиз на Самсунг, го оставих на единия ден и на другия беше готов.
Предлаганат услуга от Епъл явно има смисъл само при счупване на дисплея. Иначе както казва новината, ако счупиш задното стъкло ще си платил веднъж 150 евро в началото и после още 100 евро за смяната на стъклото... малко в повече идва.
Предлаганат услуга от Епъл явно има смисъл само при счупване на дисплея. Иначе както казва новината, ако счупиш задното стъкло ще си платил веднъж 150 евро в началото и после още 100 евро за смяната на стъклото... малко в повече идва.
Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
[Quote]board:
Айде сега и на Самсунг да сипем Поледния път като ми ренонтираха телефон в гаранционния сервиз на Самсунг, го оставих на единия ден и на другия беше готов.[/Quote]
Ако го оставиш на оператор за ремонт на бас, че нямаше да е 1 ден :D
Айде сега и на Самсунг да сипем Поледния път като ми ренонтираха телефон в гаранционния сервиз на Самсунг, го оставих на единия ден и на другия беше готов.[/Quote]
Ако го оставиш на оператор за ремонт на бас, че нямаше да е 1 ден :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Еми разбира се, за това отивам директно в оторизирания гаранционен сервиз и комуникирам с тях. За какво да го оставям на оператора, те да го пращат пак в същия сервиз, после да им го връщат... най-малкото губя време докато си го препращат, а ако някой по веригата нещо го домързи...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
[Quote]board:
Еми разбира се, за това отивам директно в оторизирания гаранционен сервиз и комуникирам с тях. За какво да го оставям на оператора, те да го пращат пак в същия сервиз, после да им го връщат.[/Quote]
Значи както си живея в Шумен и примерно Samsung-а ми се повреди ще ми е по-изгодно да ходя до София на мои разноски, там да преспя 1 ден на хотел и после пак да се върна, вместо да го дам на оператора да го ремонтира, за което той е длъжен по закон да се занимава, а не да го "заобикаляме", че да не чакаме 30 дни?
Еми разбира се, за това отивам директно в оторизирания гаранционен сервиз и комуникирам с тях. За какво да го оставям на оператора, те да го пращат пак в същия сервиз, после да им го връщат.[/Quote]
Значи както си живея в Шумен и примерно Samsung-а ми се повреди ще ми е по-изгодно да ходя до София на мои разноски, там да преспя 1 ден на хотел и после пак да се върна, вместо да го дам на оператора да го ремонтира, за което той е длъжен по закон да се занимава, а не да го "заобикаляме", че да не чакаме 30 дни?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
А като ти се прецака айфона какво правиш? Носиш го в централата на Епъл в Шумен ли? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ползващите AppleCare+ ще платят повече за смяна на задния панел на iPhone 8
Не, връщам го в Технополис и чакам да ми се обадят, когато е готов (по-точно сменен с нов).
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм