Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко

TheGuardianOfKalibus
Регистриран: 09 май 2012, 22:17

Мнение от TheGuardianOfKalibus » 17 фев 2020, 16:55

Някой поръча ли вече S20? Питам, че да се аргументира дали е заради Galaxy buds+ или просто е нетърпелив хаха.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко

Мнение от Вито » 17 фев 2020, 17:15

Ванка, на мен ми идва със сегашния план на 1850 кинта. Смарт ю щях да взема ако имаше неограничен нет. Сега и 25ГБ стигат, на зор бях като се укривах в горите. :lol: На лизинг знаеш, че не обичам да купувам. За мен тва е неоправдана цена. А и още не съм видял сравнения в гсмарена, не са тествали камерите... Във всеки случай 12MP сензор на S20+ е голям почти колкото 40MP на P30 pro - 1/1.76" и е с огромения 1.8µm без обединяване на пиксели.
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS срещу 40 MP, f/1.6, 27mm (wide), 1/1.7", PDAF, OIS
Таааа. Предвид тва може да се загледам и в s20+, който ми идва 500 кинта надолу 1340, спрямо ултрата. Чакам да сравня камерите.

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Мнение от gergoff » 17 фев 2020, 17:21

Вито написа:
17 фев 2020, 00:19
Едва ли ще видим някога съвършен механизъм... Този в 1+ изобщо не ми изглежда зле. ;) Жалко, че само в техните флагмани рискуваха. Гледам новите им рендъри и те с кръг в дисплея. Не е изгодно да не могат да шпионират винаги когато искат. Тва е цялата фатка според мен. На лаптопа лепенка на камерата можеш да сложиш, но на телефона не е много дизайнерско... :lol: Жалко, че само в теленор се предлагат. За сега съм се спрял на note 10+, пък да видим като чукна две години с мейта след няколко месеца какво ще реша. Между другото бачка безотказно, чак ме е яд че ще го сменям, но... :lol:
Ванката не е от нашия град и си предлага те така телефони за по 2 бона , ние тук сме цъфнали и завързали .. Ако ще взимаш от оператор за едни 1000 лв което мисля че е приемливо за теб си вземи Samsung Galaxy S10 Lite , това е единствения Самсунг със 855 процесор и ще бие S10 PLUS и Nout 10 plus по производителност и най вече в игрите което е важно .За само 1000лв , не е извит дисплея ,като на Мейта ти е отстрани и на ъглите до рамката е с по леки извивки за повече екран . Камерата му за снимки е на нивото на Ноута който искаш да го вземеш . За 1000 кинта .. ?6.7 инча голям дисплей , и най важното е че блока с камерите е АКТУАЛЕН - като в новата S серия а не като в Ноута , там вече е по малко актуален .. Аз бих избрал белия с блок камери в черно .. !

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 17 фев 2020, 17:26

TheGuardianOfKalibus написа:
17 фев 2020, 16:55
Някой поръча ли вече S20? Питам, че да се аргументира дали е заради Galaxy buds+ или просто е нетърпелив хаха.
Аз вече съм поръчал и съм го платил даже S20+. От една страна заради слушалките, от друга страна така и така съм решил да го взимам, по-добре сега, да намажа едни слушалки. Тоест пак заради слушалките :D
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 17 фев 2020, 17:31

Вито написа:
17 фев 2020, 14:52
Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
Хм, сега видях, че е не е голяма разликата в размера. Другото което ме дразни е липсата на aptx HD с тоя exynos. Как може китайците да сложат всички кодеци в техния kirin, а корейците да се правят на луди. :x Камерата на note 10+ не може в никакъв случай да се каже, че е зле. Не на последно място изобщо не мисля да дам 1900 кинта за телефон. Даже вдигнах доста прага до към 1300. :lol:
Ако P30 pro имаше стерео изобщо нямаше да го мисля, ама... Пък като се замисля, че пускам само ТВ на високоговорители докато хапвам набързо... Лудуте съседи и моно мога да ги гледам. Тея дни един приятел чака виваком да му дадат п30 про и ще имам всеки ден достъп до него. Ако впечатли доволно може и него да взема. Поне ще знам, че камерата ми е отлична както винаги съм искал. Жалко, че ги резнаха гугъл и следващите им флагмани изгоряха, ама... Война на шпиони.
Няма пълно щастие за малко пари.
Камерата за Ноута за мен е посредствена, но всеки си има мнение. Все пак говоря от личен опит и като правя сравнения, старата P20 pro се справя доста по-добре на тъмно, но пък тя маже на ярко слънце.
Обаче дисплея на Note 10+ няма с какво да се сравни - уникален е и дори P30 pro до него изглежда като прегорял и античен.
Та поне за мен Ултрата е ултимативния телефон и само чакам след 1-2 месеца да ми излязат офертите и скачам.

TheGuardianOfKalibus
Регистриран: 09 май 2012, 22:17

Мнение от TheGuardianOfKalibus » 17 фев 2020, 17:33

Аз пък нарочно не го поръчах. Дано се откажа от сменяване, понеже нямам реална нужда. Но пък за 800лв. с ъпгрейд от Теленор ми се вижда доста примамлива оферта :D

Spikul

Мнение от Spikul » 17 фев 2020, 17:36

Spikul написа:
17 фев 2020, 17:31
Вито написа:
Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
Хм, сега видях, че е не е голяма разликата в размера. Другото което ме дразни е липсата на aptx HD с тоя exynos. Как може китайците да сложат всички кодеци в техния kirin, а корейците да се правят на луди. :x Камерата на note 10+ не може в никакъв случай да се каже, че е зле. Не на последно място изобщо не мисля да дам 1900 кинта за телефон. Даже вдигнах доста прага до към 1300. :lol:
Ако P30 pro имаше стерео изобщо нямаше да го мисля, ама... Пък като се замисля, че пускам само ТВ на високоговорители докато хапвам набързо... Лудуте съседи и моно мога да ги гледам. Тея дни един приятел чака виваком да му дадат п30 про и ще имам всеки ден достъп до него. Ако впечатли доволно може и него да взема. Поне ще знам, че камерата ми е отлична както винаги съм искал. Жалко, че ги резнаха гугъл и следващите им флагмани изгоряха, ама... Война на шпиони.
Камерата за Ноута за мен е посредствена, но всеки си има мнение. Все пак говоря от личен опит и като правя сравнения, старата P20 pro се справя доста по-добре на тъмно, но пък тя маже на ярко слънце.
Обаче дисплея на Note 10+ няма с какво да се сравни - уникален е и дори P30 pro до него изглежда като прегорял и античен.
Та поне за мен Ултрата е ултимативния телефон и само чакам след 1-2 месеца да ми излязат офертите и скачам.
gergoff написа:
17 фев 2020, 16:03
Вито написа:
17 фев 2020, 14:09
Gergoff, кой от всички макларани? :roll:
Oneplus 7t Pro Mclaren Edition , скъп е но му пада цената и поне на тоя етап от високия клас според мен няма друг който да може да изпълни всички изисквания за флагман , няма ноч или дупка , 855+ , процесора е много над този в Ноута , с две класи , не с една , камерата снима с по реални цветове но с една малка идея по малка детайлност, но само това е ,, всичко друго е в полза на Макларъна 90 Hz голям дисплей за всичко ,
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия е:

Spikul

Мнение от Spikul » 17 фев 2020, 17:39

Пак изчезнаха мненията!
Та ето пак какво исках да кажа.
Вито написа:
[/quote]
gergoff написа:
Вито написа:
Oneplus 7t Pro Mclaren Edition , скъп е но му пада цената и поне на тоя етап от високия клас според мен няма друг който да може да изпълни всички изисквания за флагман , няма ноч или дупка , 855+ , процесора е много над този в Ноута , с две класи , не с една , камерата снима с по реални цветове но с една малка идея по малка детайлност, но само това е ,, всичко друго е в полза на Макларъна 90 Hz голям дисплей за всичко ,
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия:

Лично го тествах на AnTuTu и след последния ъпдейт направи 460 000 точки моя Note 10+. За това не знам защо си мислиш, че някой телефон със същия процесор ще направи повече и ще е по-производителен?

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Мнение от gergoff » 17 фев 2020, 17:55

Spikul написа:
17 фев 2020, 17:39
Пак изчезнаха мненията!
Та ето пак какво исках да кажа.
Вито написа:
gergoff написа:
Вито написа:
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия:

Лично го тествах на AnTuTu и след последния ъпдейт направи 460 000 точки моя Note 10+. За това не знам защо си мислиш, че някой телефон със същия процесор ще направи повече и ще е по-производителен?
[/quote]

Аз говоря за самия процесор че е с две класи над този в твоя Ноут , а не за това кой бранд как го е оптимизирал . Една класа е 855 , втора класа е 855 + В момента аз бих препоръчал Ноут но само с 855 процесор , но като дисплея е 60 херца ..и затова идваме до Макларъна с 855+ и 90 херца дисплей .. Иначе се радвам че прави твоя толко точки , Самсунг най добре си оптимизират процесорите .Може да е бърз и с по слаб.

Spikul

Мнение от Spikul » 17 фев 2020, 18:03

gergoff написа:
17 фев 2020, 17:55

Аз говоря за самия процесор че е с две класи над този в твоя Ноут , а не за това кой бранд как го е оптимизирал . Една класа е 855 , втора класа е 855 + В момента аз бих препоръчал Ноут но само с 855 процесор , но като дисплея е 60 херца ..и затова идваме до Макларъна с 855+ и 90 херца дисплей .. Иначе се радвам че прави твоя толко точки , Самсунг най добре си оптимизират процесорите .Може да е бърз и с по слаб.
Две класи над SD 855 може да бъде само SD 875, поне това е моята логика. А дисплея може да е 60Hz, но е по-голям, а разликата в цената е минимална като получаваш по-голяма батерия и стилус, дори мисля, че OnePlus 7T Pro (McLaren Edition) не е водоустойчив. Но за мен камерата в Ноута е слаба.
Но след като има вече SD 865, не виждам смисъл да се купува 855, пък бил и той +. Пак казвам, че това е мое виждане и не ангажирам никой с него.

Отговори