Че 1300-1400 кинта малко пари ли са бре?! Аз като се сетя, че за тези пари ще купя един 65" ТВ бързо ми минава мерака за нов телефон Преди 10 години платих 1000 лв. за 40 инча Самсунг. Мисля, че тва е идеално набиване на пари. Лаптоп за 1800 лв. на 7 години... Тез джобните нещо много джобни почнаха да искат.
Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко
Re: Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко
Инфлация, какво да се прави. На никой не му се дават пари, но никой не ни и задължаваВито написа: ↑17 фев 2020, 22:13Че 1300-1400 кинта малко пари ли са бре?! Аз като се сетя, че за тези пари ще купя един 65" ТВ бързо ми минава мерака за нов телефон Преди 10 години платих 1000 лв. за 40 инча Самсунг. Мисля, че тва е идеално набиване на пари. Лаптоп за 1800 лв. на 7 години... Тез джобните нещо много джобни почнаха да искат.
Но виж какво може този телефон, което и фотоапарат за 2 бона не може:
Абе някак си се успокоявам и надъхвам като се сетя, че дадох 1300 кинта 2008 за Nokia N95 8GB. Но тогава тоя телефон беше извънземен, имаше идентичност. Сега всиииичко еднотипно. Поне айфоните имат ябълка да се различават от другите. Пораздвижи се малко с тези поп ъп камера механизми, ама се спряха набързо. Жалко. В тоя ред на мисли не виждам смисъл да давам два бона за телефон, който няма никаква съществена разлика с тоя за 1000 лв., че и по евтини, като китайския note 10 pro, примерно. Аз игри не играя. Херците дето се споменават тука нямат никакво значение щото като се пуснат 120 минава на FHD и файда никва според мен. За мен нещата са общо взето така: красив дизайн, хубава камера, 2к дисплей, и стерео говорители. Ако моят мейт имаше широкоъгълна камера нямаше изобщо да се замислям за нов телефон.
И аз си купих тази Нокия тогава, но тя не беше чак толкова връх, колкото като излезе 808.Вито написа: ↑17 фев 2020, 23:05Абе някак си се успокоявам и надъхвам като се сетя, че дадох 1300 кинта 2008 за Nokia N95 8GB. Но тогава тоя телефон беше извънземен, имаше идентичност. Сега всиииичко еднотипно. Поне айфоните имат ябълка да се различават от другите. Пораздвижи се малко с тези поп ъп камера механизми, ама се спряха набързо. Жалко. В тоя ред на мисли не виждам смисъл да давам два бона за телефон, който няма никаква съществена разлика с тоя за 1000 лв., че и по евтини, като китайския note 10 pro, примерно. Аз игри не играя. Херците дето се споменават тука нямат никакво значение щото като се пуснат 120 минава на FHD и файда никва според мен. За мен нещата са общо взето така: красив дизайн, хубава камера, 2к дисплей, и стерео говорители. Ако моят мейт имаше широкоъгълна камера нямаше изобщо да се замислям за нов телефон.
Та май не си видял клипа, който качих? Телефон за 1000 лева ако има такава камера и такова приближение, значи живеем на различни планети
Бааааааааааааааа го. И едни зелени човечета махаха даже. Тва няма шанс да е със самсунга. Не се шашкай. Оная сграда от по-предния клип беше толкова замазана вече при 100 зум, кво остава за луната дето е на майната си.
Taaaa така:
upload picture web
Taaaa така:
upload picture web
Не телефон а телескоп е това
Хайде сега и параноята взе да ни гони
Сигурно и този лъже:
Моя дърт 6 годишен фотоапарат с 50х зуум доближава почти изцяло луната, та 100х зуум ли няма да я доближи?
Лъже лъже. Дай оригиналния видео файл. Пък тогава ще ахкаме. Тва ако беше такааа на представянето на телефона щеше да има кадри на американското знаме на луната...
Като го взема, специално за теб ще снимам Луната
Гарантирам ти, че ако наистина е 100х зуума, точно така ще се вижда Луната. То за това го сравняваха с фотоапарат с 16 МР и 120 кратен оптичен зуум.
Вярно е, че не знаем точно каква ще е резолюцията на такава снимка, но и 20х зуум няма да е по-малко от 12 МР.