Ползвате HBO Max от A1? Ето какво ще стане на 21 май
Re: Ползвате HBO Max от A1? Ето какво ще стане на 21 май
Мда, потвърдено от оператор - не може премиум през а1.. що за простотия?!
Е за настройките става на въпрос. На компютър и LG/Samsung телевизор всичко е ОК, но с Андроид не става.
Аз съм с iPhone и при мен всичко си е ОК. А за андроид трябва в настройки>достъпност:
https://support.google.com/accessibilit ... er/6006554
https://support.google.com/accessibilit ... er/6006554
Така се оправиха нещата, благодаря.
В предишното приложение имаше опция от апп-а да се настройват буквите, но сега явно трябва от настройките на устройството.
Надявам се скоро да оправят и аудио езиците, защото е кофти да гледаш испански филм с английско аудио.
В предишното приложение имаше опция от апп-а да се настройват буквите, но сега явно трябва от настройките на устройството.
Надявам се скоро да оправят и аудио езиците, защото е кофти да гледаш испански филм с английско аудио.
Не знам дали ще го оправят. Аз имам абонамент за MAX испания, там има по 2 аудио пътечки - Английска и Испанска, а за нашият пазар не знам дали ще ни оставят голям избор.
Те в Испания всичко им е дублирано. Сега не знам, но преди даже е било задължително да има дублаж на испански.
Да така е, отделно и по ТВ дори предаванията в реално време вървят със субтитри за хората с нарушен слух.
Ами досега(HBO Max) беше с 2 езика сериала, който гледах, но от вчера има само английски и е доста неприятно.
Надявам се да има някакво развитие.
Надявам се да има някакво развитие.
В крайна сметка,на HBO MAX,можеха да се гледат филми който имаха 4K резолюция с плана от мобилния оператор,а сега с този план получаваш стандартния пакет,който е на FHD,на голям телевизор разликата в качеството на картината бие на очи!