Ползвате HBO Max от A1? Ето какво ще стане на 21 май
Новина от MobileBulgaria Ползвате HBO Max от A1? Ето какво ще стане на 21 май
"На практика става дума за същото, което получават и ползващите HBO Max от Vivacom, а предполагаме това важи и за останалите оператори...," - ми не, не е същото: в момента имам достъп до 4К контент а от 21 май - нанай си хаталя...
Re: Ползвате HBO Max от A1? Ето какво ще стане на 21 май
А дали ще има опция за доплащане към оператора за 4к услугата?
И после защо хората ползват торент сайтовете... Бива, бива алчност, ама чак пък толкова!
FYI, и новото съдържание е без субтитри.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
По-лошото е , че не може да се доплати до преиум плана, поне при А1, дори и да искаме. В крайна сметка ние можем само да се съгласим с новите ценови условия или не, но нямаме избор на план. Доколкото четох на запад при стартирането е имало подобни неуредици, когато е минавано през посредник. Някои са го оправили и са въвели опция за избор на тип план
Аз прегледах някои от нещата на Дискавъри и ID - бяха даже с дублаж на български..
Може още да не са качили всичко, но при положение, че тези неща вървят по техните канали със субтитри или дублаж, най-вероятно и тук всичко ще бъде преведено..
Окей, поправям се. Явно съм попаднал само на непреведени
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Няколко неща ми правят впечатление.
Не може да се променят субтитрите когато си през телефон. Има само един аудио поток и когато се гледа филм на различен от английския език е кофти, защото се налага да се гледа на английски.
Не може да се променят субтитрите когато си през телефон. Има само един аудио поток и когато се гледа филм на различен от английския език е кофти, защото се налага да се гледа на английски.
Не можете да си сменяте различни субтитри или да си променяте настройките?