Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Да. Но според мен е по-добре да се понапънеш малко, да придобиеш познания, иначе ще се хванеш на някой фишинг мейл, че дължиш пари на НАП или на фирма или някой вирус ще ти открадне данни. Много хора загубиха големи суми така.
Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Вкъщи имам Ноут 9, който е със стоков ром. Като има толкова технически грамотни хора нека някой да се прежали да сготви един ROM за него като само изискването ми е да се запази гаранцията, т.е. да не се рутва.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
"Другия много чест майтап който чета тук(основно отново от такива хора)е как за тях цената на флагмани(отново айфон или андроид)не била никакъв проблем,и те могат едва ли не всеки месец да си купуват такива но отново(защото са изключително умни навярно) са предпочели китайци за 300лв...."
Никога не съм казвал такова нещо!Даже напротив - ще си взема XR-a на изплащане като причината за това е, че не виждам защо да давам толкова пари на куп, като мога да го плащам на вноски с минимално оскъпяване.Не купувам телефона за гъзария - надраснал съм ги тия работи.Купувам го заради функционалността и качеството, които предлага или с други думи заради неща, който вие не че не можете, а не искате да разберете!Докато разсъждавате по този начин и твърдите че тая марка се купува само от малоумници и псевдо гъзари - мнението ви отива в кофата!
Смешно е човек да ви изложи толкова много доводи, които не можете да оспорите и въпреки това да си изсмуквате от пръстите глупости, за които да се хванете!
И да - спора за операционните системи започна именно, защото тук пишат хора, които нямат iphone, не са ползвали такъв апарат и са влезли в темата само за да хейтят.
Аз телефон с андроид няма да си купя и не влизам да спамя в темите за андроид телефони, въпреки че имам нужния опит и това ми дава правото да ги плюя във всяка тема - аз обаче не го правя и предполагам че това може да се провери и докаже!
Никога не съм казвал такова нещо!Даже напротив - ще си взема XR-a на изплащане като причината за това е, че не виждам защо да давам толкова пари на куп, като мога да го плащам на вноски с минимално оскъпяване.Не купувам телефона за гъзария - надраснал съм ги тия работи.Купувам го заради функционалността и качеството, които предлага или с други думи заради неща, който вие не че не можете, а не искате да разберете!Докато разсъждавате по този начин и твърдите че тая марка се купува само от малоумници и псевдо гъзари - мнението ви отива в кофата!
Смешно е човек да ви изложи толкова много доводи, които не можете да оспорите и въпреки това да си изсмуквате от пръстите глупости, за които да се хванете!
И да - спора за операционните системи започна именно, защото тук пишат хора, които нямат iphone, не са ползвали такъв апарат и са влезли в темата само за да хейтят.
Аз телефон с андроид няма да си купя и не влизам да спамя в темите за андроид телефони, въпреки че имам нужния опит и това ми дава правото да ги плюя във всяка тема - аз обаче не го правя и предполагам че това може да се провери и докаже!
Re: Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
То няма как да промениш рома без руут.
Re: Re: Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Дали не съм знаел като зададох въпроса?;) Значи даваш едни 1500 - 2000 лв за телефон, руутваш го, губиш му гаранцията, и после си свиркаш, че си си сготвил ROM за телефон, който вече е без гаранция. Не, благодаря. Докато можеше да се руутват апарати на Самсунг без брояча да отчита промяната (за последно го правих на S4) си играех да слагам различни ромове. Дори имаше един наш сънародник, който ми ги пращаше да ги тествам. Но от Ноут 4 след като видях, че при руут гаранцията отива в кошчето за боклук и се отказах. Сега единственото, което си позволявам да правя с Ноут 9 е да сложа стоков ром за друга държава, който е излязъл първи примерно Германия, както стана тази есен и до там. За мен гаранцията на телефон с цена 2000 лв е по-важна от това да си оптимизирам по мой избор телефона.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
За следващите 5 години се съмнявам колко ще превъзхожда апаратите на Самсунг, само знам, че се наложи месец след излизането му да пускат кръпка с която се подобрява "уж" работата на стоковата камера. На теб обаче ще ти пиша когато получа андроид 9 за Ноут 9. Вероятно няма да е преди Антоновден;)
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Между другото имам нот 4 на повече от 4 год. За това време нямам спомен да се е задръствал , рестарирал, забива и тн. До ден днешен телефона си върви като в първия ден. Също съм имал и Сони Аква и някакво Леново, е там си беше жива мъка да кажа че съм имал телефон.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Не говорих конкретно за теб,а за нещата които си написал...аз просто допълвам към вече написаното от теб.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Високия и среден клас андроиди работят отлично без да се налага, да човъркаш нещо по тях, ако не ти се занимава. В един мой пост, който остана много, много назад в темата обясних, че близо три годишния ми S7 Edge не е забил или рестартирал нито веднъж за това време. Стария телефон на жената, който е на година и половина и в момента го ползва майка и (Galaxy A5 2017), също работи безотказно при това без да цикли. Андроид се промени много последните 4-5 години. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Поръчките за iPhone XR започват на 19 октомври
Така е, просто дадох пример, защото тук повечето слагат андроид под един знаменател (бъгъв).