Да, и от както си си купил твоята Нокиа, от фирмата прозиводител не са измислили нишо ново и лежът на стара слава. Много са велики!!!
Или пък не! Няколкото признаня на айФоун са дошли от вятъра. Така де, хората дето с това се занимават, не разбират от телефони. Само ние дето сме си купили страпните Нокии разбираме и знаем колко велика марка е Нокиа. Писна ми да го чета това!!! И в скоро време вече никой няма да ги пише... :)
Последният ъпдейт на софтуера за iPhone заключва повече телефони, отколкото трябва
Re: Последният ъпдейт на софтуера за iPhone заключва повече телефони,
Нокия отново са на върха, явно си пропуснал да се запознаеш с най-доброто в момента на пазара, и то се казва Нокия N97...
Не коментирам тази глупост Айфон, който дори няма елементарни неща като светкавица и GPS за България и всеки спор е излишен...дори 5800 е по добър от него... ако ми е за бърз процесор ще си купя лаптоп, само че аз искам да имам и фотоапарат и GPS в едно устройство, а не да се ръся с 1 500 лв за тази глупост, която реално струва около 200 долара - това не съм го измислил аз, пише си :-)
Не коментирам тази глупост Айфон, който дори няма елементарни неща като светкавица и GPS за България и всеки спор е излишен...дори 5800 е по добър от него... ако ми е за бърз процесор ще си купя лаптоп, само че аз искам да имам и фотоапарат и GPS в едно устройство, а не да се ръся с 1 500 лв за тази глупост, която реално струва около 200 долара - това не съм го измислил аз, пише си :-)
Как тъй няма GPS? :D:D
Да, на теб ти стига да изкарт Н95 с сензорен дисплей и това е..
Да, на теб ти стига да изкарт Н95 с сензорен дисплей и това е..
Как тъй ли няма GPS? Ми доколкото знам, то има, но няма карта на България, в този случай защо ти е? :-)
Интересно как се дават 1500 лв за такова дърво без основни неща, трябва човек да няма никакви претенции за да го направи :-)
Интересно как се дават 1500 лв за такова дърво без основни неща, трябва човек да няма никакви претенции за да го направи :-)
Айде и аз да включа в безсмисления спор.
Доклкото занам , чул съм че , може би ... ги остави. Има си карта на България.
А и цената - на айфон започва от 1059лв. , а на 5800 от 979лв , страшна разлика .
Но при 5800 остава въпроса , защо да си купиш смартфон за който няма написан никакъв софтуер?
Иначе общо взето можеш да влезеш и в тема на 8800 и обясниш колко е тъп ,че няма светкавица , особено за толкова пари.
Отделно от спора , наистина айфона има много липси и ограничения. Има доста неща в които повечето смртфони на нокиа го превъзхождат.
Но въпреки всичко практиката показва , че когато теглят чертата , повечето хора са готови да преглътнат липсите , за сметка на всички положителни неща . И не са толкова много хората преминали от айфон , на друг телефон .
Доклкото занам , чул съм че , може би ... ги остави. Има си карта на България.
А и цената - на айфон започва от 1059лв. , а на 5800 от 979лв , страшна разлика .
Но при 5800 остава въпроса , защо да си купиш смартфон за който няма написан никакъв софтуер?
Иначе общо взето можеш да влезеш и в тема на 8800 и обясниш колко е тъп ,че няма светкавица , особено за толкова пари.
Отделно от спора , наистина айфона има много липси и ограничения. Има доста неща в които повечето смртфони на нокиа го превъзхождат.
Но въпреки всичко практиката показва , че когато теглят чертата , повечето хора са готови да преглътнат липсите , за сметка на всички положителни неща . И не са толкова много хората преминали от айфон , на друг телефон .
Цена
http://www.2be.bg/mobile.php?open=413&class=40
Пак цена
http://www.2be.bg/mobile.php?open=428&class=40
Прав си единствено че спора е безсмислен!
За софтуера - нокия са едни от най-поддържаните телефони като софтуер и всякакви приложения, защото са най-купуваните апарати ... до няколко месеца ще има десетки приложения за 5800 - справката си я направи по руските сайтове- пълно е със симбиан софтуер!
Айфона има липси, признаваш го, но има и такива липси които са задължителни и затова няма успеха на Нокия - основното е камера и светкавица - това е недопустимо за тази цена и неприемливо за повечето потребители
http://www.2be.bg/mobile.php?open=413&class=40
Пак цена
http://www.2be.bg/mobile.php?open=428&class=40
Прав си единствено че спора е безсмислен!
За софтуера - нокия са едни от най-поддържаните телефони като софтуер и всякакви приложения, защото са най-купуваните апарати ... до няколко месеца ще има десетки приложения за 5800 - справката си я направи по руските сайтове- пълно е със симбиан софтуер!
Айфона има липси, признаваш го, но има и такива липси които са задължителни и затова няма успеха на Нокия - основното е камера и светкавица - това е недопустимо за тази цена и неприемливо за повечето потребители
само за дизаина на аифона бих дал 1500,дори и да няма абсолютно никакви екстри,
спора е безсмислен-вие си купуваите грозните нокии
за мен дизаина е на първо място-после са екстрите
спора е безсмислен-вие си купуваите грозните нокии
за мен дизаина е на първо място-после са екстрите
Ценовите листи на сайта в който пишем показва друго:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1622
За софтуера не си прав , развитието не е толкова голяма . Кажи 5 програми или игри от последния месец .
Освен това в случая говорим за s60v5 .
"Прав си единствено че спора е безсмислен!"
Абе всъщност , за всичко съм прав :) . И карта на България има и цената за която можеш да си го купиш е по-ниска. И за 5800 в момента няма софтуер . И айфона има много ограничения , но това не пречи на хората да го харесват.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1622
За софтуера не си прав , развитието не е толкова голяма . Кажи 5 програми или игри от последния месец .
Освен това в случая говорим за s60v5 .
"Прав си единствено че спора е безсмислен!"
Абе всъщност , за всичко съм прав :) . И карта на България има и цената за която можеш да си го купиш е по-ниска. И за 5800 в момента няма софтуер . И айфона има много ограничения , но това не пречи на хората да го харесват.