Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

MEnergy
Регистриран: 20 май 2010, 23:00

Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от MEnergy » 11 фев 2017, 01:02

Хахах, не съм се смял така много отдавна - използвали акрилна боя да го скрият:)))

Това да не е грамофона на баба ти отпреди Балканската, че да си правиш експерименти:DD. Не, не ми се е случвало, особено с калъф и, следващият път просто няма да си взема iPhone, пък ако ще и те да ми и плащат, и да ми дават топ 10 моделите на Victoria's Secret на промоция...

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от buttman » 11 фев 2017, 01:06

"взема iPhone, пък ако ще и те да ми и плащат, и да ми дават топ 10 моделите на Victoria's Secret на промоция..."
Звучи доста искрено.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от tzincbg » 11 фев 2017, 08:58

Китайците колко по-евтини имат от чист алуминий. Ахахаха. :)

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от polarr31 » 11 фев 2017, 09:30

Ама Вие нищо не разбирате! Това е нова екстра - icolor.Купувате телефона с един цвят.След няколко месеца, цвета става друг. Новия модел щели да го продават с боички и четки :)

pittyman
Регистриран: 18 окт 2006, 10:26

Мнение от pittyman » 11 фев 2017, 11:09

Еми - като нямат боя на основата на нитроглицерина - наслаждават черната част, изчакват да засъхне, потупват с палец и воала - телефонът си сменя цвета. :D

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Мнение от feuer34 » 11 фев 2017, 11:12

Наистина срамна работа, тоя Кук все повече запова да не ми харесва :S Е не си се смял така, явно си пропуснал новината за гърмящите галаксита, които обезобразиха сума народ, аз го намирам това за още по-голям гаф. Но все пак, компания като Ейпъл не трябва да се сравнява със Самсунг и нейните грешки, това може само да означава че явно здраво е дръпнала назад спрямо няколко години когато беше на светлинни години от тях. И все пак ако не предложат нещо наистина иновативно и ново в следващия си топ модел, това ще е явен знак че е така.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от velnsl » 11 фев 2017, 11:37

Сякаш нямаше и гърмели Айфони.
Това е новата екстра - като се избели и си смени цвета изглежда така все едно си дал още 1500лв за телефон и се чувстваш още повече човек, както някой се беше изразил в този форум.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 11 фев 2017, 13:34

Интересно - 3 черни 7 плюс има в семейството от 4 месеца и нито един няма лющене или какъвто и да е проблем от описаните.
Глобализирането на какъвто и да е проблем за която и да е марка (Епъл, Самсунг, Сони и т.н.) не говори добре за този, който го прави.
Не смятате ли, че наистина от 20 милиона продадени черни апарата, най-вероятно има 1000 или 2 000, които ще имат проблем?
За мен това число е абсолютно допустимо, а вие продължавайте да си храчите тук колкото искате, щом това ви прави по-щастливи.

пп. Искате ли да снимам да ви покажа Jet Black също на 4 месеца, който няма проблеми по корпуса, а го нося без какъвто и да е кейс и фолио на екрана?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

ipolit
Регистриран: 21 окт 2008, 12:12

Мнение от ipolit » 11 фев 2017, 15:38

На времето спрях да си купувам Нокия точно заради беленето на квадратното копче. Направо ме побъркваше.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса

Мнение от nikolaiii » 11 фев 2017, 16:39

4 месеца са мноого време... Ха-ха-ха! Факта, че ползваш телефон с тази орязана откъм елементарни екстри операционна система говори доста за кръгозора ти в ползването на мобилните технологии.
Не знам, дали осъзнаваш, как един телефон дава оценка и на интелекта на собственика му, макар и индиректно... с извинение!!!
Направо се чудя, как не се усещате в това отношение, че и вече ги хвалите тези Айфони за щяло и нещяло!
Боята ти е последната грижа... Задай си друг въпрос... (насаме... а не във форума).
:D

Отговори