Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от tzincbg » 24 дек 2017, 12:12

Ами хич не е "better" Това е ясна индикация за смяна на батерията - прави ти така - носиш в сервиз.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от sladyrko » 24 дек 2017, 14:56

Абе под забавяне да не мислите, че не отваря приложения или забива? Толкова е минимално, че досега дори хората сметка не си си дали, че го има. Аз не казвам, че са прави. Казвам, че тука "хейтърите" само това чакат и го преекспонират супер много.
А и да ти кажа, едва ли някой си е купил по-нов модел телефон, защото му отворило Фесбука с една стотна от секундата по-бавно...
Както казах, аз 2 години ползвах iPhone 6 грам забавяне не съм видял. Ползвам Андроид сега, на 3 месеца, че и по-често му трябва Хард ресет, защото не работи така, както като си го взел нов, или си го хард ресетнал. Вече всеки сам си прави изводите за себе си. :)

И пак казвам, радвам се, че има негативни неща срещу Apple понеже ние като потребители печелим. Току виж по-ниски цени и по-ясни условия и без повече такива неща под масата. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от Ванката » 24 дек 2017, 15:11

Абсолютно е така и съм съгласен с теб. Две години и отгоре вече ползвам айфон 6С плюс и нямам никакви проблеми с бързината му. Дори и да има някакво забавяне, поне аз не съм го усетил. Единственото което забелязвам е, че започна бързо да му пада батерията, но това се оказа че е от оператора. В статията пише, че се отнася за остарелите батерии, което при мен е невъзможно понеже ми го подмениха с нов гаранционно.

[Quote]Ползвам Андроид сега, на 3 месеца, че и по-често му трябва Хард ресет, защото не работи така, както като си го взел нов, или си го хард ресетнал. Вече всеки сам си прави изводите за себе си[/Quote]
Самия хард ресет помага само в началото, докато не му качиш необходимите приложения, които ти ползваш. Единствения вариант е ако си го моднеш, но и тогава работата му ще е прилична с някои условности - едно за сметка на друго.

ПС: Всъщност, ако има начин да се подкрепи този иск от хората и в България, съм съгласен да се включа. Никой не може да ми казва как трябва да си ползвам устройството, което аз съм си купил и то за не малко пари!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 16:18

Не можеш директно да подкрепиш американските искове, но можеш да заведеш такъв в България, дори КЗП ще ти окаже безплатно съдействие, но като гледам темата едва ли ще намериш други поддръжници на идеята. Към Сладкия, да оФце, сте защото до последно ще защитавате всяка простотия която ви поднесат за премиум играчката, нали сте се набълбукали с хиляди левове, как така ще си признаете, че сте сгрешили. Добре, че нищо не зависи от вас и ще си останете безгласна буква заедно с цялото стадо.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

andrianivanov
Регистриран: 28 дек 2011, 15:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от andrianivanov » 24 дек 2017, 16:30

Моят телефон е iPhone 6s Plus Нямам проблеми с батерията и не съм я тествал. В началото на тази година излезе въпросния ъпдейт. Забелязах забавяне, засичане и неконтролируемо поведение на телефона с заряд на батерията под 10% Всичко това продължава докато не се изключи.

Искам да вметна това, че проблема е в хардуера и решението на ъпдейта идваше от нашумелия скандал със Samsung. В същото време се бяха появили няколко статии с експлозии и на iPhone...

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от Vasil977 » 24 дек 2017, 16:37

Стига писа глупости смотаняк

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 16:46

[Quote]Стига писа глупости смотаняк[/Quote]

Смотаняци са всички които не виждат по-далеч от носа си, ти поне прочете ли статията за която се отнася темата в която пишеш?! Виж какво се случва в САЩ - вече има заведени 5 class action suit от 5 щата, имаш ли си дори и бегла представа какво означава това смотаняко? :D

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от iWolff » 24 дек 2017, 16:52

Абе наскоро се бях присетил за на Росенчо глупостите и се бях затъжил и ето го, след 3-месечен бан се завърна за празниците с гръм и трясък да сипе хейт. Сигурно си няма близки човека и не обича празниците, защото тогава, потънал в самота пред екрана на компютъра, усеща най-много какъв неудачник е.
Както за теб, Росене, всички които дават повече от 200 лв. за телефон са оФце, така и за нас ти си не оФца, а пълно говедо. И преди да тръгнеш да ми разправяш за моята "огризана ябълка", само да ти кажа, че в момента ползвам Note 8, също толкова "безбожно" скъп за тебе, колко и "огризката".
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 16:57

@[B]andrianivanov[/B] - с CPU DasherX https://itunes.apple.com/tw/app/cpu-dasherx/id1168527539?mt=8 можеш да видиш конкретно как стоят при теб нещата. Имай предвид, че само - iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, and iPhone SE from last year. More recently, Apple included it in the iOS 11.2 update for the iPhone 7 and iPhone 7 Plus са включени в изкусветното забавяне.

@[B]iWolff[/B] - цялото стадо можете да се изредите да пишете лични нападки, премествам си го в другия крачол и ме боли дедовия... (woo)

Отговори