Потребители съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнението е изтрито.

Мнение от sladyrko » 24 дек 2017, 17:00

Мнението е изтрито от потребителя.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 17:04

И защо трябва да променям нещо в овчия свят на огризките? Както вече казах, няма го ЧОВЕКА и те стремоглаво са се отправили към дъното и без моята помощ... :D

п.п. Пак без моята помощ има заведени 5 колективни иска от пет отделни щата в САЩ, не че имате и идея какво означава това!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от sladyrko » 24 дек 2017, 17:11

Ти какво си променил? Стоиш в нета само и лееш злоба, ти себе си първо промени, после променяй други неща. Както казах, на тебе да не приличаме, нека оФце да сме!

П.С: Как съм оФца при положение, че дори не ползвам Айфон в момента идея нямам, ама щом ти си го казал, трябва да е истина, ако следваме твоята изкривена логика.

П.С: Росен дълго време го нямаше тука, сега от 2 дена дойде пак у*ра форума. Всичко колко хубаво си "общувахме", с изключение на своите протежета Wallker и някакво divx нещо си, които също нямат никаква следа от възпитание, нормално водене на човешки разговор и т.н. (с една дума обиждат ей така за добро утро).
П.С: Погледнете Росен, същите сте, ако не харесвате него, значи и себе си няма да харесате, ако се погледнете отстрани.

Към Модераторите: Докога ще търпите такава простотия? Вместо смислени разговори, обиди и нападки? Защо ги държите? С тях Форума нищо не печели, едно полезно нещо не са написали? Да речем "за бройка" те и затова не стават.

Би трябвало при всяка обида, дори наричането без значение на коя ОС юзър "оФца, простак, тъп, кретен" и т.н. да се слага бан поне за седмица, при 2-ро нарушение за месец, а при трето завинаги да ги изритвате.

Виждаме, че родителите им не са им обърнали достатъчно внимание да ги възпитат, като хора. Или не са им дали достатъчно любов, но защо ние трябва да плащаме, за тяхната некадърност?

Аз и модераторите съжалявам, Ванката човека постоянно им поправя мненията, трие, човека за без пари го прави...
Слагайте им бан и да си говорим само нормални хора тук с уважение и желание да научим нещо ново или да споделим нещо което другите не знаят...

Започва и нова година, нека започнем на чисто с чист форум. За липсата на Росен не съм видял някой да споделя, че му е липсвал. За 2 дена гледайте форума на какво стана...

Моля ви, вкарайте малко ред.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от dxv_pro » 24 дек 2017, 17:41

Бедна ти е фантазията, какво те чака...

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 18:01

Прочети отново заглавието на темата! Тези глупости които си ги написал нямат нищо общо с темата. Обидите само съм ги връщал, след като някой от стадото започне с тях, ама ти толкова си заслепен, че няма как да го видиш. Прочети ми отново мненията в темата и виж колко от тях са по ТЕМАТА (90%)! Останалите са да отговарям на глупостите ви нямащи нищо общо с темата!

@[B]dxv_pro[/B] - Споко, вече съм щастлив дядо и го давам по-ларж... :D

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 24 дек 2017, 18:26

Ти си тъпо парче... и такова ще си останеш. Заради такива като тебе, като Васил и още няколко изпростели Епъл фенове, онази вечер писах писмо до Ванката да ми съдейства да си изтрия акаунта завинаги от този форум. Заслужавате да си останете само тъпи овце тук! Вие сте жалки и заради вас намаля популацията във форума. Хората избягаха като ви видяха върлата пристрастеността към Епъл. И да, на мен ми липсваха мненията на Росен. Той е човек, който винаги има доказателства, за това което пише, също както Милен, както Doondie и още няколко човека, които споделят интересна и полезна информация/новини. Тези хора съвсем ще изчезнат от форума, заради такива прости върли галоши като вас. Мисля, че Росен, а и не само той, а и всички останали нормални хора трябва да спрат да ви четат простотията. Мисля, че новините около Епъл трябва да намалеят, защото за никого не са важни и създават само дразги във форума!!!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от PoceH_BS » 24 дек 2017, 18:34

Амин! Весела коледа и щастливо посрещане на новата година на всички!(beer)

ecstasy80
Регистриран: 09 фев 2011, 13:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от ecstasy80 » 24 дек 2017, 18:40

Весела Коледа, Роска!
Пожелавам ти здраве и късмет, и все така да ни напътстваш в дигиталния свят!
Ти си моето технологично гуру!
Поздрави

ecstasy80
Регистриран: 09 фев 2011, 13:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители, съдят Apple за умишлено забавяне на iPhone

Мнение от ecstasy80 » 24 дек 2017, 18:43

Няма смисъл да изтриваш акаунта си...просто не се логвай!

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Мнение от Vasil977 » 24 дек 2017, 21:09

Голям си тъпак има много като теб не се притеснявай еби се в гъза и весела коледа

Отговори