Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
Аз харесвам TW (вида) повече от сток андроида. Просто трябва да махнат 70% от нещата които така или иначе никой не ползва. Има много неща които за нищо не стават честно казано.. А полезни неща като двоино тапване за събуждане на телефона липса. Щом iOS върви на 1ГБ рам, смятай оптимизиран Андроид на 4ГБ.. Ще лети :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
Като гледам снимките, трябва да го кръстят iNote, защото ужасно прилича на устройство от Apple. Краднали са малко и от HTC. Накъде отива любимата ми серия Note устройства...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
То на мен първата ми работа е да забраня s voice s healt i google +
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 10:50
Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
Дори и да е кеширана паметта, според мен не е в реда на нещата това.. не върви някак си ми е абсурдно , въобще не одобрявам как се опитват Самсунг да копират и да продават нещо , което вече се продава , НО по-хубаво , харесвах апаратите им до Ноут 4 , А сериите също са добри и ми харесват , но С6 и новият Ноут са просто натъпкани с памет , изкопирали Айфон и до там , и със скапаният им Тъзуиз просто нямам думи... а толкова съм доволен от моят Note3 Neo , защо поеха по тази посока незнам , губят ме като клиент ...
Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
То че телефонът е фешън-недоразумение - така е, но просто едва ли рам паметта е проблем.
Re: Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
На мен пък много ми харесва как изглежда Note 5. Хардуера му е най-доброто на пазара, батерията е голяма... добро предложение за феновете на фаблети. Само цената му сигурно няма да е толкова хубава.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
Не се заблуждавайте, обема на РАМ паметта и нейната скорост е един от най-важните компоненти не само в телефоните, но и в компютрите. Ако искате истински мултитаскинг като на настолен компютър ви трябва много и бърза РАМ. Ако искате да заблуждавате потребителите и да представяте едновременна работа на КАЛКУЛАТОР и КАЛЕНДАР за мултитаскинг оставяте РАМ-а един гигабайт за следващите 10 години и готово.
Re: Re: Re: Re: Re: Потвърдиха, че Samsung Galaxy Note 5 ще има 4GB RAM
[Quote]Ако искате истински мултитаскинг като на настолен компютър ви трябва много и бърза РАМ. [/Quote]
Добре де, какво толкова правите, че да ви трябва някакъв супер-ултра-мега бърз мултитаскинг?
Аз на 1гб Рам и с MIUI ОS, като ползвам Viber, Skype, Mess и UcWeb и ми се държи сравнително стабилно и бързо и имам свободни около 80-120мб Рам. И то със устройство 2013г и Андрю версия 4.4.2
Добре де, какво толкова правите, че да ви трябва някакъв супер-ултра-мега бърз мултитаскинг?
Аз на 1гб Рам и с MIUI ОS, като ползвам Viber, Skype, Mess и UcWeb и ми се държи сравнително стабилно и бързо и имам свободни около 80-120мб Рам. И то със устройство 2013г и Андрю версия 4.4.2