Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
За 21лв в момента имам неограничени минути към всички + 5гб интернет. А даже не им беше 20-годишнината още...
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
ФАНТАСТИЧНИ ПРОМОЦИИ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ ПО СЛУЧАЙ 20-ГОДИШНИНАТА!
Току-що разгледах сайта.
Въодушевен съм: "Очаквайте скоро новите ни предложения"!
Въодушевен съм: "Очаквайте скоро новите ни предложения"!
Re: ФАНТАСТИЧНИ ПРОМОЦИИ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ ПО СЛУЧАЙ 20-ГОДИШНИНАТА!
Очаква се разбивация! Но вече прехвърлих семейството си и някои роднини към Мтел и са си много доволни, освен да преподпишат на по-горе. А Макс са много несериозни, очаквах от днес да предлагат планове с минути и прочие...
edit: Забелязах, че са махнали Екстра Loop от Мтел Трансфер.
edit: Забелязах, че са махнали Екстра Loop от Мтел Трансфер.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Преместиха датата на валидност на "безкрай" до 31.10.2015 г.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Наистина се, чудя как ги измисля тези промоция, която нямат РД пускат за 21 неограничени и 5ГБ, когато имат РД и то 20 години, не пускат никаква промоция :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Промоция ще има. Ще пуснат 2 пъти!! повече неограничени минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
[Quote]Ще пуснат 2 пъти!! повече неограничени минути.[/Quote]
Ако се погледнеш какво си написал, по смисъла на неограничени минути излиза че следващата промоция ще бъде с (неограничени,неограничени ама неограничени) минути. Ама машала точно от това имаме нужда ние фермерите на село.
Ако се погледнеш какво си написал, по смисъла на неограничени минути излиза че следващата промоция ще бъде с (неограничени,неограничени ама неограничени) минути. Ама машала точно от това имаме нужда ние фермерите на село.