Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Едва ли ще има процент надолу особено на ниските безкрай тарифи,че ще се изравнят с Трансфера а няма логика.Изобщо не е това,което очаквахме.(angry)
Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
В момента предложенията на Мтел са най-добрите-и за мобилни, и за фиксирани услуги. Каквото и да пишат мрънкачите, фактите са си факти. Това че вие не може да разберете, че пускането на една промоция не определя тарифите занапред, е напълно ваш проблем. Тези промоции са били за определен период. В този ред на мисли, предложенията сега и от трите телекома са много добри. Престанете да мрънкате за глупости.
И друго. Защо си мислите, че на рождения ден на Мтел предложенията трябва да са най-добри. Да си спомняте да е било някога така?
Относно промото на Трансфер-много е добро за средностатистическия потребител.
И друго. Защо си мислите, че на рождения ден на Мтел предложенията трябва да са най-добри. Да си спомняте да е било някога така?
Относно промото на Трансфер-много е добро за средностатистическия потребител.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
[Quote]В момента предложенията на Мтел са най-добрите-и за мобилни, и за фиксирани услуги. Каквото и да пишат мрънкачите, фактите са си факти. [/Quote]
И рекламата си е реклама...
[Quote]Престанете да мрънкате за глупости. [/Quote]
И се задоволявайте с това което благоволим да ви дадем...Че иначе шефовете ще трябва да икономисват от заплатите ни. (whistle)
И рекламата си е реклама...
[Quote]Престанете да мрънкате за глупости. [/Quote]
И се задоволявайте с това което благоволим да ви дадем...Че иначе шефовете ще трябва да икономисват от заплатите ни. (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
[Quote]В момента предложенията на Мтел са най-добрите-и за мобилни, и за фиксирани услуги. [/Quote]
Правилно! Но и те все още се стискат с този нет.
Правилно! Но и те все още се стискат с този нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Те най-много се стискат с нета при гласовите. Единствените, които ограничават при всички случаи на 64кб/с, а и 10ГБ план им е много по-скъп, отколкото при Вива. А с 1-годишен план пък предлагат само до 1ГБ. Няма по-мизерни планове от техните, като имаме предвид нета и условията по договорите (Срок, неустойки).
Не знам какво 4Г ще стартират, но при тези планове ще е почти безсмислено. Само при дейта картите ще има смисъл - 30ГБ-тарифата наистина е добра и без конкуренция.
Не знам какво 4Г ще стартират, но при тези планове ще е почти безсмислено. Само при дейта картите ще има смисъл - 30ГБ-тарифата наистина е добра и без конкуренция.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
На мен ми харесват...донякъде. Трансфер М, е златната среда. 1000 минути към всички с прехвърляне и 1000мб за 20лв. Хората като мен, които ползват и други услуги от тях, ще го вземат на 16лв. Цената на Samsung Galaxy Note 4 в брой с този план 1010лв., а на лизинг излиза по 67лв. на месец за двете години. Обаче, като сложиш 20% отстъпка от таксата и стават 63лв. В брой както споменах е 1010лв., а за такси през двете години, ще се платят 384лв. Общо е 1394лв., което си е перфектна сделка, ако не е на лизинг!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Мтел не предлагат ли нещо под масата, когато пренасяш към тях, или когато им блафираш че ще си спреш картата както е при другите два оператора?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Само в тази сметка, която описа, бих добавил, че е "смешно" за такъв смарт да имаш [B]само[/B] 1000 Мб и след това - до 64кбит/с. Това са 33,33 МБ дневно и едно он-лайн радио за час и нещо да слушаш и малко брауз и си до там.
Да беше поне 2-3 Гъби и щях да кажа, че е добра офертата. Много добра, спрямо преди година, година и половина :D
Да беше поне 2-3 Гъби и щях да кажа, че е добра офертата. Много добра, спрямо преди година, година и половина :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
Да, а при това положение и без пари да ти го дават, като не ти върши работа - пак си остава неизгоден. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Повече минути за разговори с промоция на “Мтел трансфер”
[Quote]Това са 33,33 МБ дневно и едно он-лайн радио за час и нещо да слушаш и малко брауз и си до там.[/Quote]
Баба знае две и двеста. Плана е икономичен, а масата от хора точно от това имат нужда. 1000мб за брауз са си повече от достатъчни, а и при наличието на wifi на повечето места, където хората прекарват времето си (работно място, кафенета), следва, че е излишно да плащат за повече или допълнителни пакети. По-скоро, по-младите (тийновете) имат нужда от много гиги. За тях са измислени планове, като "безкрай", "нонстоп" или "нет анд кол ххл". Лично аз имам нужда от повече, защото на едната ми работа нямам достъп до безжичен интернет и 10 000мб ми идват добре.
Баба знае две и двеста. Плана е икономичен, а масата от хора точно от това имат нужда. 1000мб за брауз са си повече от достатъчни, а и при наличието на wifi на повечето места, където хората прекарват времето си (работно място, кафенета), следва, че е излишно да плащат за повече или допълнителни пакети. По-скоро, по-младите (тийновете) имат нужда от много гиги. За тях са измислени планове, като "безкрай", "нонстоп" или "нет анд кол ххл". Лично аз имам нужда от повече, защото на едната ми работа нямам достъп до безжичен интернет и 10 000мб ми идват добре.
Samsung GALAXY S22 Ultra