Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Мнение от Боби13 » 05 авг 2020, 11:43

Какво очакваш от тотално неадекватен шеф на фирма ? Каруцарски език има ! Жалко, че има и такива !
Последна промяна от Боби13 на 05 авг 2020, 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Re: Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Мнение от radko89 » 05 авг 2020, 11:51

msgg написа:
05 авг 2020, 11:22
radko89 написа:
05 авг 2020, 10:38
....
Даааа, затова държавата е в това положение- щото недоклатени смешници като теб се имат за разбирачи... Аз си залагам и двете глави + €200 000, че кой да е от шофьорите ми на камиони (проста работа, за уж прости хора) е значително по-интелигентен от теб и кой да е твой служител- давай да уредим един групов тест, а?

Набий си го у празната глава- умения се придобиват и от шимпанзе и ти явно наемаш такива. Аз наемам хора които могат да мислят и да се справят без надзор в 99% от времето + разбира се някакви умения за длъжността. "Някакви" значи да имат представа какво правят, а не да са супер разбирачи- такива разбирачи ги оставям за теб...
Бас хващам, че никога не си изпращал прост снабдител (такъв дето обикаля из града с баничарката по задачки) да учи висше в Германия на разноски на фирмата- няма и да ти се случи, щото ти искаш готови и научени маймуни да ти работят за стотинки, а аз наемам интелигентни хора с перспективи. Бас хващам, че имаш и не малко текучество на персонал- аз нямам и 1 напуснал служител за 14г., ти къде беше преди 14г.? Аааа, сещам се- мечтаел си да видиш гола жена и да пипнеш цица...
Аууу, 200 хиляди евро, че и глави отгоре на всичко.
По-леко с изхвърлянията - ти си знаеш на какво дередже си и с колко акъл си, не е нужно да се излагаш по този начин пред всички :lol:
При мен няма напуснал служител също, не се притеснявай. Работата, която предлагам е интересна и перспективна, а заплатите, които плащам са двойно на стандартните заплати за инженер в София - и това в провинцията - ти си прави сметка дали наемам маймуни..
Снабдител да изпратя за висше - признавам не съм - не от всяка клонка става свирка - инвестирам във всеки мой служител това, което ще помогне както на него така и на мен.
Да пратя баничарник да учи висше само за да кажа, че съм пратил баничарник да учи висше не ми се е случвало.

И ще се коригирам - на това дередже сме защото ей такива като теб си мислят, че имат акъл, в същото време нямат проста култура и уважение към непознат, за който не знаят нищо.. нарича се "Dunning–Kruger" ефект - предполагам не знаеш какво е, но можеш да го провериш.
После съм сигурен, че ще последва нов газиран пост с хиляди обиди и иззлияния.

Успех с безтекучествения шофьорски бизнес - аз си оставам прост инженер с проста инженерна работа :lol:

Отговори