Появиха се и техническите характеристики на Huawei Ascend P2
Появиха се и техническите характеристики на Huawei Ascend P2
всичко много добре но с толкова малко памет не знам защо са сложили само 8 гб което е смешно според мен :X(angry)
Re: Появиха се и техническите характеристики на Huawei Ascend P2
Само 8 гигабайта памет е наистина смешно. Това е толкова тъпа идея, че почвам да си мисля, че са взели някой от Епъл за консултант. :)
Според мен ако бяха добавили втора сим карта, цифров тв тунер, 128 гигабайта вътрешна памет и слот за допълнителна памет, щях да им стана клиент моментално. :D
Според мен ако бяха добавили втора сим карта, цифров тв тунер, 128 гигабайта вътрешна памет и слот за допълнителна памет, щях да им стана клиент моментално. :D
Тая пръчка не може да струва повече от 200?.
Много са 200... Има 5-инчови за под 150$
Купувайте си самсунгчета и сонита със същите характеристики, но само 2-3 пъти по-скъпи (yes)
абе, да ти кажа, Ноут 2-ката не я сменям с такова :) Макар че Хуавей настъпват яко и скоро ще станат фактор... Лошото е, че в БГ никой не ги внася...
Голяма излагация, явно без изключение всички фирми, които постигнат някакво положение на пазара, се самозабравят и започват да копират порочните практики на още по-големите и алчните.(no)
Нищо чудно и батерията да е несменяема. Въобще в днешно време дори за "топ" моделите трябва да изчетеш 1 тон отзиви и ревюта, че да не би да не забележиш някоя голяма глупост или компромис, които евентуално са направени, и почти винаги именно така се оказва.
Нищо чудно и батерията да е несменяема. Въобще в днешно време дори за "топ" моделите трябва да изчетеш 1 тон отзиви и ревюта, че да не би да не забележиш някоя голяма глупост или компромис, които евентуално са направени, и почти винаги именно така се оказва.