Появиха се предполагаеми ключови параметри за серията Samsung Galaxy S22
Re: Появиха се предполагаеми ключови параметри за серията Samsung Galaxy S22
Хахахахахахахахха. Абе немам думи.
Аз кво ти обяснявам. 12МП няма разлика! Ама ти си знайш твойте 108 МП с пикливия 0.8µm. За тва екстрите работят само в 12мп режим. Радвай се там на големите цифри. Да видиш за кво не сменям за великите пиксели, няма разлика в качеството. Толкоз!
Аз кво ти обяснявам. 12МП няма разлика! Ама ти си знайш твойте 108 МП с пикливия 0.8µm. За тва екстрите работят само в 12мп режим. Радвай се там на големите цифри. Да видиш за кво не сменям за великите пиксели, няма разлика в качеството. Толкоз!
Да нямаш проблеми със зрението или просто се самонавиваш?Вито написа: ↑21 авг 2021, 17:51Хахахахахахахахха. Абе немам думи.
Дори и при пикливите ти 12 МР има разлики. Да не говорим, че тези 12 МР като ги сложиш на 16:9 дисплей стават 8 МР и забравяш за 4k дисплей.
Ето, гледай колко няма разлика:
Ама иначе не била голяма разлика 300 нита яркост, не било голяма разлика 8 ms с 48 ms разлика в бързодействието на писалката и не било голяма разлика 1/2,55 инча с 1/1,33 инча сензор, защото били само цифри
Ти имаш най-великия телефон на света, защото не цифрите са важни, а само твоето мнение
Извинявай, че дръзнах да ти противореча и мисля още утре да продам Ултрата и да се върна на великия Note 10+
Да, да, 200 кроп дай.
Показах квото имаше да показвам, снимки от реалния живот. Ква разлика има всеки може да види. Ти си гледкай лабораторните снимчици и се радвай на хартиени спецификации.
Показах квото имаше да показвам, снимки от реалния живот. Ква разлика има всеки може да види. Ти си гледкай лабораторните снимчици и се радвай на хартиени спецификации.
Живей си в антиквариата и си вярвай как няма разлика
Много са ми забавни хора, които отричат цифрите, пък се напъват да показват технически възможности на електронни устройства
Когато започнеш да се занимаваш с рисуване, ела пак да ми обясняваш как нямало разлика в детайла.
12мп е минимална, а в тоя режим са всички екстри на камерата. Жалко, че и fujifilm xt4 е едва 26МП, къде си ти със 108МП, немаш стигане...
Пак пишеш по инерция.
26 МР си е супер резолюция, особено от почти 1-инчов сензор. Къде изобщо сравняваш миниатюрния 12 МР-ов сензор на твоя Ноут?
И от къде го измисли това, че Ултрата имало много екстри на камерата в 12 МР? Ако за теб е екстра снимка с движение, за мен не е.
Само да те светна, че най-голямата екстра е редакторът на снимки, където са всички функции като баланс на бялото например.
И пак те питам - 12 МР във формат 4:3 колко МР остават като трябва да запълниш 16:9 монитор? И дали пък няма да развалиш 4k резолюцивта с такава скопена резолюция?
Това за мен е най-голямата екстра, за която ти не зацепваш. Но въпреки големия 2.4µm, се вижда, че няма особена разлика с 1.4µm на 10+. Няма кво да ти кажа по тая тема повече с теб.The main camera is borrowed directly from the spring-time flagship. It uses the 108MP 1/1.33" Nonacell sensor that bins 9 0.8µm pixels into one huge 2.4µm one and outputs 12MP images - nonabinning Samsung calls it.
Нали не се впечатляваше от цифри, пък сега си пльоснал някакъв размер на пикселитеВито написа: ↑23 авг 2021, 09:48Това за мен е най-голямата екстра, за която ти не зацепваш. Но въпреки големия 2.4µm, се вижда, че няма особена разлика с 1.4µm на 10+. Няма кво да ти кажа по тая тема повече с теб.The main camera is borrowed directly from the spring-time flagship. It uses the 108MP 1/1.33" Nonacell sensor that bins 9 0.8µm pixels into one huge 2.4µm one and outputs 12MP images - nonabinning Samsung calls it.
Идея си нямаш какво пишеш. Размерът на пикселите влияе само при намалена осветеност и за това нощните снимки на Ултрата са с 12 МР.
В слънчево време как точно мислиш, че влияе размера на пикселите в един сензор?
А как мислиш предава един монитор с 4k резолюция избран детайл от 108 МР, който има например 30 МР резолюция? Колко пиксела ще се обединяват в един и колко са големи тези пиксели в един 50 инчов екран имаш ли идея?
Наистина спориш за неща, които изобщо не са ти ясни!