Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)

rubik777
Регистриран: 17 яну 2008, 13:50

Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от rubik777 » 26 фев 2015, 08:57

Ванка тук не съм съгласен въобще с теб. Истината е, че когато излезе iPhone 5 с въпросния дизайн HTC вече бяха пуснали отдавна HTC ONE, така че по-скоро нещата са в обратния ред. iPhone винаги са имали уникален дизайн, но в дадения случай аз лично бях шокиран, че пускат дизайн, който вече го има на пазара. Така че по-скоро епъл са по следите на ХТЦ.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от chilko » 26 фев 2015, 09:02

Edge версията изглежда по-добре по мое мнение, но ще има ограничен тираж и ще е значително по-скъпа.

Да обобщим - стъклен заден панел, безжично зареждане, метална рамка, вградена батерия, бърза UFS памет, липса на слот за памет, подобрен сензор за отпечатъци от touch тип, 14nm чипсет с ниска консумация на енергия.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от Ванката » 26 фев 2015, 09:53

Липсата на слот и невъзможността за подмяна на батерия (извън сервиз), внасят лек "мирис" на разочарование. От друга страна виждаме нещо различно в политиката на Самсунг за използването на "по-премиум" материали. Нещо за което повечето съфорумци реваха, но сега ще последва и горчивия плач от неговата цена. Забелязвам, че Самсунг винаги са следвали стъпките на Епъл, тоест, цените за в бъдеще, ще са "премиум", като всичко останало.
На мен ми харесваше пластмасата в Самсунг, начина по който се огъваше - поемайки някакъв удар. Не се драскаше лесно, всъщност нямам драскотини по капака на Ноута. Сега със стъклото нещата се променят и бъдещите собственици трябва много да внимават, да не ги изпускат, защото стъклото просто се пука, колкото и да е направено здраво, стъклото си е стъкло! Разбира се, ще има достатъчно противоударни калъфчета, но един такъв красавец да го криеш в разни гърбове...си е тъпо.
Както и да е, това си е мое мнение!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 26 фев 2015, 10:40

Като гледам май ще се насоча към One M9 :)
В неделя ще пипна и двата телефона и ще видим кой ще вземе превес.

S6 се очаква да има и OIS, за каквато вече не се говори при M9, но HTC може да извади други софтуерни екстри за камерата.

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Мнение от JohnSnow » 26 фев 2015, 11:27

Хахаха Ванката е прав за калъфчето. Много познати си копуват определен модел, защото много ги кефел как изглежда, а 10 мин. след покупката е затикан в някакъв гуменяк :D
Колкото до липсата на слот и вградената батерия- аз не го виждам като супер голям проблем. Аз нямам слот, но имам 32ГБ, които поне на мен ми стигат (ако много се задръстим от снимки и видео ги разтоварваме на лаптопа и облака) Колкото до батерията- една хубава батерия има живот около 3 години, време за което се предполага, че ще си с нов телефон :D

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от mkpetrov » 26 фев 2015, 11:38

Ако си ползваш пълноценно телефона, няма как да изкара 3 години - това са средно по 1 цикъл заряд на ден, няма как да изкара 1000 цикъла. Особено като добавим и фактора 'стареене' (тези 3 години са по-скоро срок на годност именно с оглед единствено стареенето).

32 гигабайта хубаво ти стигат, но от къде знаеш, че след няколко месеца все още ще е така?

Мда, много хора си купуват телефон, защото ги кефи как изглежда и Самсунг, като почти всички, също са се насочили точно към този тип потребители, обръщайки гръб на повечето си досегашни.
Съмнително е дали и за тях ще се намерят достатъчно клиенти от този тип.

JohnSnow
Регистриран: 12 дек 2014, 10:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от JohnSnow » 26 фев 2015, 12:32

От година и 11 месеца ползвам Лумиа 920, която е с вградена батерия- далеч не съм от внимателните потребители и много често се случва да я пусна на зарядно само за 15-20 мин, използвам го доста пълноценно- игри, музика, навигация и тн.Няма признаци батерията да е отслабнала или нещо подобно.
32 гигабайта си ми стигат- имам инсталирани (след последното разчистване) около 80 приложения, от които реално ежедневно ползвам 10тина. Като изключим музиката и снимките- най-много място ми заемат картите на навигацията! И все пак това съм си аз и за момента повече място не ми е било нужно, не виждам смисъл да трупам информация, която не ползвам, особено пък на телефона, но пак казвам- това си е моя начин и моите нужди- ако на някой му трябва повече Ок, но не мога да се съглася, че 32ГБ са малко и няма да можеш да си ползваш телефона пълноцено!

butch_bs
Регистриран: 08 ное 2009, 13:01

Мнение от butch_bs » 26 фев 2015, 12:33

от 2009 имам HTC HD2 и въпреки, че го зареждам всеки ден си бачка

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 26 фев 2015, 12:35

Прав си за батерията. В най добрия случай ДВЕ ГОДИНИ . Ако някой е геймър ....
По въпроса за дизайна ще се съглася с колегата @buttman А серията изглежда по готино на заради безжичното решение явно това са решили от Samsung . Аз като фен на марката на и на сменяеми батерии най ми допада дизайна на Note4 i Alpha .

Едже вариант ще е интересен но в какъв тираж ще производството и цената ще е висока . Но пък на пазар като щатите няма да се изненадам ако това е по търсеният вариант на s6 .

@chilko
Блазе ти че ще ги разцъкаш на живо . Очакваме новини и ревюта.
:)
Ние обикновените потребители ще го гледаме в youtube .Предполагам ше се излъчва.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6

Мнение от sgs_maniak » 26 фев 2015, 12:40

[Quote]вградена батерия- далеч не съм от внимателните потребители и много често се случва да я пусна на зарядно само за 15-20 мин, използвам го доста пълноценно- игри, музика, навигация и тн.Няма признаци батерията да е отслабнала или нещо подобно.[/Quote]
А играеш ли на яки 3D игри като Асфалт8 ?

sorry Мнението малко не е по темата.

Отговори