Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)
Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
Аз поне не виждам никакъв смисъл от виртуални бутони, които да заемат част от дисплея, когато под самия дисплей има предостатъчно място за копчета. И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуеран/сезорни бутони.
Re: Re: Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
Ако това им е идеята за промяна на външния вид в "Project 0", вече можем да имаме идея как ще изглежда новия TW.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуерен хоум /сезорни бутони.
И аз.
Изключително удобно .
И аз.
Изключително удобно .
Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
Много ми хареса. Ще изчакам мнението ти. Скоро ще сменям слушалката и С6 се нареди пред друг мои избор(Мото Махх). Бяха ме изгубили като клиент. До сега купувах само на дъщеря ми. Надявам се цена та да е по-голяма от 700 евро. (beer)
Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
Edge варианта ми става все по-симпатичен, явно няма да е толкова силно извит дисплея и ще изглежда много интересно.
И ти си прав, но за себе си. Всеки има неща, които предпочита и Samsung биха спечелили много ако направят като OnePlus - може да сменяш виртуални бутони със сензорните и обратно, с настройка - кой както му харесва ;) Такава функция ще е много по-добре приета, от някакви сензори за пулс или безсмислени жестове във въздуха. Мое мнение.
Re: Re: Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
Чакам отзиви те. Да но си заслужава.
(beer)(beer)(whistle)
(beer)(beer)(whistle)
При моя P6 виртуалните бутони се скриват само с едно плъзгане и вече не заемат част от дисплея, който автоматична се разтяга. При желание пак с плъзгане се появяват отново. Може да се променя подреждането им, иконите и свързаните функции при кратко и дълго докосване. Удобно е.
Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6
ха... появили се снимки...голяма сензация...по скоро появиха се устройства, миналата седмица разглеждах една S6, на пръв поглед нищо особено, по - малък от предшественика си и по удобен докато го държиш. Но все пак очаквах повече поне лично аз, хубавото е че дисплея и задния панел са горила 3, другото което ми направи впечатление е камерата му, лесно и бързо управление, но може би най - хубавото е ултра бързото зареждане на батерията за 15 тина минути зареждане и караш 3-4 часа :) като външен дизайн страшно много прилича на Lenovo s90 Sisley :)