Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
На тази цена, определено си повярваха. Нито дизайна е нещо "велико", нито характеристиките. Дизайна е жалко копие на Samsung S8 plus, с изрязан дисплей, отврат.Можеха да се постараят малко повече. Но ще си има и своите почитатели, въпрос на вкус.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Re: Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
Единственните му почитатели ще си останат в китай и ще го купуват заради търговската война. Тази година ще се запомни в пълно дизайнерско падение и безидейност, за сметка на надуване на цените.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Най-добрия камерафон за тази година. Недостижими са. Единствено NOKIA може да ги измести, но и това не е 100% сигурно.
На мен ми харесва и то много. С удоволствие бих си го купил. Единствено цената е висока, но смартфона е перфектен.
Аман от таблети тази година! :(
Re: Re: Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
Nokia is long time dead, тези подобия от HMD са отдавна в историята....
Re: Re: Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
Аз също ще се възползвам, но първо да се нарадвам на предшественика Mate 10 pro, че няма още 5 месеца от както е в мен. До тогава и цената ще се нормализира. Дисплеят с по-висока резолюция, който ми липсва тук е на лице. Безполезната в повечето случаи черно-бяла камера е заменена с много по необходимата за широк ъгъл кадър. Съвкупността от трите камери и зумът, който знам от P20 pro, а тук вярвам ще е още по пипнат правят телефона най-вероятната следваща покупка. Разбира се безпроблемното работене на mate 10 pro спомага в избора. Huawei правят качествени телефони, убедих се лично в това. Който не му харесва да купува друго.
Re: Re: Re: Появиха се рендъри и пълни спецификации на Huawei Mate 20 Pro
Моя мейт е от декември и тъкмо по Коледа смятам да взема новия мейт. До тогава ше имам достатъчно впечатления дали си заслужава.